Horgász-Zóna menü
Kedvencek
Kosár
Bejelentkezés

Bejelentkezés

Felhasználónév:

Jelszó:Regisztráció | Elfelejtett jelszó
  • FIIISH csalik
  • Pro Natural Fine lake dark
  • Hanatu szuper távdobó kosár

Felsőkategóriás pontyozó orsók a D.A.M-tól

|

Amikor a D.A.M cég annak idején bemutatta az első SLS modelljeit, a fogadtatásuk sikertörténetnek bizonyult. A remek formatervek és korszerű technikai megoldások egész sorát felvonultató SLS pontyozó orsók, hamar letették a névjegyüket... E sikereket folytatván, most elérkezett az idő, hogy bemutatkozzanak az utódok, azaz a DELUXE verziók!

Az SLS DELUXE orsóknál, az eredeti és jól bevált formatervet meghagyván, egy olyan külső design változás történt, amely egyszerre és azonnal dobogtatta meg az európai pontyhorgászok szívét. A matt fekete borítás és a rózsafa hatású hajtókar fogantyú, minden tekintetben telitalálatnak bizonyult, hisz ez a külső, egyszerre jelenti a letisztultságot és azt a fajta minimalista pontyhorgász életérzést, amely egyre inkább teret nyer a vízpartokon...

Persze a belső technológia is kapott jó-pár tuningot! Az ultra lassú dobemelés megmaradt, amely egy sokkal könnyedebb fárasztási élmény mellett a tökéletes zsinórképért is felel. A beépített csapágyak tekintetében azonban igen nagy az előre lépés. Az eredeti modellek 4+1 csapágyazása helyett, nem kevesebb mint 8+1 csapágy biztosítja immár a DELUXE modellek kiegyensúlyozott és hangtalan futását. Karbon féklamellák, 6 mm vastag acél főtengely, extra vastag, csavarodást gátló zsinórvezető görgő, csigatengelyes dobemelés, ABS grafit orsótest és rotor, azonnali visszaforgásgátló... és még sorolhatnánk az SLS DELUXE orsók paramétereit, mindamellett, hogy nagyon fontos megemlíteni, hogy minden DLX modell fém pótdobbal kerül forgalomba, amely a fődobbal teljesen egyenértékű!

Íme az orsókról készült kis videó:DAM QUICK SLS DLX 970FDFőbb jellemzői:

>> áttétel: 4,3:1
>> csapágyak: 8+1db rozsdamentes fedett csapágy
>> zsinórkapacitás: 0,35/400m
>> súly: 680 gramm
>> worm shaft dobemelés
>> nagy lamellás, mikro-állítható soklamellás elsőfék rendszer
>> acél főtengely
>> nagyméretű fém hajtókar
>> 1db fém pótdob
>> zsinórbehúzás: 100cm/hajtókarfordulat

DAM QUICK SLS DLX 970FSFőbb jellemzői:

>> áttétel: 4,3:1
>> csapágyak: 8+1db rozsdamentes fedett csapágy
>> zsinórkapacitás: 0,35/400m
>> súly: 772 gramm
>> worm shaft dobemelés
>> nagy lamellás, mikro-állítható soklamellás elsőfék rendszer
>> mikro állítható nyeletőfék rendszer
>> acél főtengely
>> nagyméretű fém hajtókar
>> 1db fém pótdob
>> zsinórbehúzás: 100cm/hajtókarfordulat

Összességében az mindenképpen elmondható, hogy az egyre divatosabb és népszerűbb elsőfékes FD DELUXE modell, szinte bármelyik boton jól mutat és használata korszerű pontyhorgászatot tesz lehetővé. A hagyományos megoldásokat kedvelőknek sem kell azonban lemondani ezeknek a nagyszerű orsóknak a használatáról, hisz az FS verzió a már hosszú évek óta megszokott hátsó nyeletőfékes orsók közé sorolhatók és kompromisszum mentes horgászatokat tesznek lehetővé.

A 2017-es évet azonban egy ízig-vérig D.A.M design jegyeket hordozó, új távdobó orsó is piacra kerülése is bearanyozza! Egy teljesen új formaterv és számtalan remek technológiai megoldáskombinációja... a Z-BASE!Az 1875-ben alapított D.A.M cég nemcsak tradicionális múltjáról ismert, hanem azokról a korszerű, innovatív fejlesztéseiről is amelyeknek egyik gyümölcse a most bemutatkozó QUICK Z-BASE!

Főbb jellemzői:

>> áttétel: 4,1:1
>> csapágyak: 5+1db rozsdamentes fedett csapágy
>> zsinórkapacitás: 0,35/410m
>> súly: 635 gramm
>> ultra lassú csigatengelyes dobemelés
>> nagy lamellás, mikro-állítható soklamellás elsőfék rendszer
>> acél főtengely
>> nagyméretű fém hajtókar
>> nemes fa hajtókar fogantyú
>> 1db fém pótdob
>> zsinórbehúzás: 95 cm/hajtókarfordulat

Ez a teljesen új generációs távdobó modell, egyszerre ötvözi a modern technológiát a karakteres megjelenéssel. A futurisztikus fekete orsótest, fém hajtókar, és a nemes- fa hajtókar fogantyú jól harmonizál a dob vörösre fényezett részeivel.

Az orsó egyik különlegessége, az a viszonylag rövid utas fékrendszer, mely lehetővé teszi hogy fárasztáskor gyorsabban változtassunk a fékerőn ha az szükséges. Az orsó rendelkezik ultra lassú, csigatengelyes dobemeléssel is, amelynek következtében nemcsak a zsinórképünk lesz gyönyörű, de a távoli és pontos dobások is könnyedebben mennek majd... Az sem mellékes információ, hogy a Z-BASE orsó súlya mindössze 635g. Fontos információ továbbá, hogy jár hozzá egy teljes értékű, fém tartalék dob is!

Íme az orsóról készült kis videó:Reményeink szerint felkeltette érdeklődéseteket a most bemutatásra került orsók! Mindenkinek jó felkészülést és eredményes szezonkezdetet kívánunk!

Üdvözlettel:

Nagy Róbert - BLACK CAP

AJÁNLOTT TERMÉKEINK:

D.A.M Quick SLS DLX 970FD

D.A.M Quick SLS DLX 970FD

0 értékelés
44.410 Ft helyett
33.690 Ft
D.A.M Quick SLS DLX 970FS

D.A.M Quick SLS DLX 970FS

2 értékelés
49.550 Ft helyett
36.290 Ft

0 értékelés
0 Ft


KAPCSOLÓDÓ CIKKEK:Minden jog fenntartva © 2018 - Horgász Zóna
Horgász-Zóna Ügyfélszolgálat elérhetőségek:
Telefonszám: 06 1 240 5454
Mobil: 06 70 362 7167 (hétköznap 8:00-18:00-ig, szombaton 9:00-12:00-ig)
Email: ugyfelszolgalat@horgasz-zona.hu
G+: Google+
Horgász-Zóna Buda bemutatóterem és horgászbolt: 1033 Budapest, Szentendrei út 89-95., telefon: 06 1 2405454
Horgász-Zóna Pest horgászbolt: 1138 Budapest Gyöngyösi sétány 8., telefon: 06 1 612 1775
Horgász webáruház | Feeder bot | Nevis szett | Shimano orsó | távdobó orsó