Felhasználónév: Jelszó:


Regisztráció Elfelejtett jelszó Kedvencek
Keresés
Vissza az áruházba

Magazin - Impresszum

Horgász-Zóna online magazin

Üzemeltető: Horgász-Zóna Kft.


Kapcsolat

Főszerkesztő: Nagy Lajos
Email: ugyfelszolgalat@horgasz-zona.hu
Szerkesztők: Nagy Róbert, Bencze Alexandra


Rovatok

Method feeder tudástár: minden, ami a method feeder horgászmódszerrel kapcsolatos a csalizási, etetőanyag keverési tippektől a technikákon át az élménybeszámolókig minden!

Hagyományos feederezés: itt azokat az írásokat találod, amelyek a hagyományos etetőkosaras, feederbotos módszerrel kapcsolatos (pl. hosszúelőkés feeder technika).

Pergetés: műcsalival rablóhalra. Amilyen egyszerű leírni, olyan szerteágazó a technikák és műcsalik tárháza. Ebben a rovatban ezekben (is) segítünk eligazodni.

Bojlizás: ebben a rovatban tárgyaljuk a bojlival történő pontyfogási technikákat. Menő témáink a gyors pontyhorgászat (rapid carp fishing) és az angol stílus, de sok hasznos információt találsz itt a csalikról, horgászhelyekről is.

Folyóvízi horgászat: túllépve a feeder botokon és a durung teleszkópos megoldásokon, itt a modern folyóvízi horgászat eszközeit, technikáit tárgyaljuk szemünket az angol mesterekre szegezve.

Úszós módszerek: a horgászat egyik legősibb ága, örök klasszikus. Több nagy horgász szerint is mindenkinek legelőször úszózni kellene megtanulnia. Ebben segít(het) ez a rovat.

Egyéb technikák, módszerek: ami a fentiekbe nem fér bele, ide kerül. Harcsázás, úszós csukázás, hagyományos fenekezés és még a hasonlók!

Teszek, összehasonlítások: időről időre kezünkbe akad egy-egy érdekes vagy új horgászcikk, csali, amiről külön megemlékezünk egy teszt jellegű írásban.

Termékbemutatók: ha nincs lehetőségünk tesztelni, akkor is bemutatunk, legfőképpen horgászorsókat! Ezeknek a cikkeknek a célja, hogy könnyebben tudj dönteni, akár anélkül, hogy kézbe vennéd a terméket.

Irodalmi írások: Itt elsősorban Black Cap Robi irodalmi igényű írásait olvashatjátok. Minden művet a természetre való rácsodálkozás, a lelassulás által feltámasztott gondolatok hatnak át. Számunkra a horgászat többről szól, mint halat fogni!

Hírek, érdekességek: kicsit bulváros, kicsit nem, itt láthatod azokat az írásokat, amelyek nem közvetlenül a horgászatról szólnak. Horgászkiállítások beszámolói, horgászpiac elemzések, kifejezetten érdekes termékek, technikák, stb.


***

A böngészést a kategóriákon túl a címkefelhő is segíti, a melyet az oldal felső részén találsz. Ezekre kattintva tudod bekapcsolni az adott szűrőt, így kényelmesebb és könnyebb lesz a böngészés.

Jó szórakozást kívánunk! Ne feledd: OLVASS, HOGY TÖBBET FOGHASS! :)


A Horgász-Zóna magazin teljes tartalma szerzői jogilag védett, a Horgász-Zóna Kft tulajdona. A tulajdonos írásbeli engedélye nélkül a képek, videók és az írások más helyen történő bemutatása, felhasználása TILOS.

A hobbid a szakmánk! Tetejére