Felhasználónév: Jelszó:


Regisztráció Elfelejtett jelszó Kedvencek
Keresés
Vissza az áruházba

Magunkról - arcok, sztorik a weboldal mögött

Magunkról - arcok, sztorik a weboldal mögött

Érdekel, ki és mi fog kiszolgálni, ha innen rendelsz? Győződj meg róla, hogy mi komolyan vesszük ezt a szakmát :) A következő, kicsit személyes hangú „sztorizásban” a kollégákat, a horgász webáruházunk és horgászboltjaink történetét, hangulatát, a hitvallásunkat szeretnénk megosztani veletek.

Ez a bemutatkozás azoknak szól, akik jobban meg szeretnének minket ismerni, de nincs alkalmuk bejárni heti 3-4-szer a budai vagy pesti horgászüzletünkbe :) A következő, kicsit személyes hangú „sztorizásban” a horgász webáruházunk történetét, munkáját, a hitvallásunkat szeretnénk megosztani veletek. Horgászcikkek A sztori végén pedig a kollégákat is megismerheted, egy képzeletbeli "interjú" formájában 10 kérdésre válaszolnak.

Kezdjük is rögtön azzal, hogy miben más a Horgász-Zóna horgász webáruház a versenytársaitól?

A Horgász-Zóna egy horgászokból álló fiatalos csapat, azért dolgozunk, hogy mindenki megtalálja az örömét a horgászatban.

Nálunk nincs híres főnök, mindenki horgászik, tiszteli a másikban a horgászt, a kollégát. Nem vágyunk nagy babérokra, csak arra, hogy tudjunk segíteni bármilyen horgász-kérdésben.

Mi hisszük, hogy a horgászat a legjobb hobbi: mert épít és kikapcsol, sőt fejlődik benne az ember, közel kerül ahhoz, ami a mostani világban a legfontosabb - a természet! Ennélfogva minden vásárlónk nemcsak ügyfél, hanem sporttárs is, akivel van közös nevezőnk, van közös történetünk!

Tudjuk a felszerelés önmagában mit sem ér, ezért a www.horgasz-zona.hu internetes portál egy komoly szakmai magazin is, valamint a budai és pesti üzletünkben is mindig szívesen adunk tanácsot és beszélünk a tapasztalatokról a horgászattal kapcsolatosan. Nálunk a szolgáltatás nem áll meg az eladás pillanatában, a garancia és szerviz ügyintézés, a termék használata során felmerült kérdések megválaszolása, vagy akár a megunt orsó, bot utódjának kiválasztása mind-mind a vevőkapcsolat része.

Felszerelések és csalik tekintetében minden horgászmódszerhez kínálunk horgászcikkeket. A választékunk sokszínű: horgászmódszerek tekintetében (feederzéstől a pergetésig) és a márkakínálatban is széles a paletta! A legnagyobb márkáktól a legkisebbig, minden, ami fontos és az is, ami csak kicsit fontos.

SHIMANO, DAIWA, PROLOGIC, OKUMA, NASH, KORDA, PRESTON, BAIT-TECH, KORUM, GURU, CORMORAN, TRABUCCO, D.A.M, DELPHIN.... a pergetők: RAPALA, REBEL, YUM, BOMBER, ARBOGAST, BOOYAH, HEDDON, WESTIN, FIIISH, SAVAGE GEAR... és a hazaiak: HALDORÁDÓ, DEÁKY, CARP ZOOM, CRALUSSO, NEVIS, CARP ACADEMY, EUROSTAR, O'REEL, SILSTAR, DOVIT, STÉG, TOP MIX...

A webáruházban könnyű és egyszerű a böngészés, vásárlás. Egész évben, mindig és mindenkor már a 10.000 Ft feletti rendelések szállítási költség nélkül mennek házhoz!

A Horgász-Zóna egy horgász szakmai műhely is, amelynek fő platformjai a www.horgasz-zona.hu oldalon futó Zóna Magazin, az Instagram felületünk, a Facebook oldalunk, a Youtube csatornánk és a saját rendezésű horgász rendezvények (pl. nyílt napok, Method Party, Pergető Akadémia, stb.). Mindezek mellett szeretnénk olyan írásokkal és programokkal is megjelenni, amelyek felfrissülést jelentenek mind ismeretekben, mind élményekben, és egy kicsit kizökkentenek a szorgos mindennapokból.

Hogyan jött létre a cég?
A tulajdonosok különös módon először, mint eladó és vevő találkoztak. Az egyik ilyen alkalom után kezdődött el a beszélgetés arról az ötletről, amely a horgászok részére még kényelmesebb és egyszerűbb tájékozódásra és vásárlásra kínál lehetőséget a horgászcikkek piacán. Ötletünk lényege az volt, hogy a webáruház mellé egy átvevőhelyi bolthálózatot szervezzünk - így elsősorban a vidéki horgásztársak számára könnyű és olcsó hozzáférhetőséget biztosítva olyan termékekhez, amelyeket kisebb boltok nem tartanak készleten.

Sok sok esti találkozó, számolás és szakmázás után elkészült a Horgász-Zóna üzleti modellje a 2008-as év végén. Végül a szót tett követte és a társaságot 2009. áprilisában alapította meg a három tulajdonos kifejezetten azzal a céllal, hogy megvalósítsák a Horgász-Zóna bolti átvevőhelyes kiszolgálási modellt.

A kezdetek


A Horgász-Zóna horgász webáruház megalkotása előtt is már horgászcikk kereskedéssel foglalkoztunk. 2009-re azonban összeállt egy üzleti elképzelés, amelynek központjában egy webáruház állt, amely kapcsolatban áll számos horgászbolttal, akik átvevőhelyként is funkcionálnak. Elképzeltünk egy világot, amelyben a hozzád legközelebbi horgászboltba rendelsz egy 'fullos' webáruházból szállítási költség nélkül, majd bemész a cuccodért és még szétnézel, ha kell még valami, megveszed a helyszínen.

Ez az elképzelés nem állta ki az idő próbáját, az okokról majd a történészek megemlékeznek :) de a mára a Horgász-Zóna többször megújult 2009 óta!

2009.04.01 Cégalapítás
2009.04.01 Pesti üzlet nyitása
2010.06 Webáruház indítása
2010.07 Budai üzlet nyitása
2011.07 Költözés
2014.07 Költözés
2017. Pesti üzlet megújulása
2018. A weboldal megújulása
2018 vége-2019 eleje: Budai üzlet megújulása
2019 tavasza: Horgász-Zóna mobilapp indulása (Csak Androidra, keresd a Play áruházban)

Sosem úgy gondoltunk magunkra, mint egy webáruház, aki majd olcsóbb lesz mint a másik, aztán majd jó lesz. Természetesen tisztában vagyunk az ár fontosságával :))) Ugyanakkor munkánk fókuszában a segítőkészség áll, azaz pontosabban értéknyújtás a számodra, legyen az szakmai tanács, utánajárás, gyors garanciaügyintézés, segítség a döntéshozásban, stb.

Természetesen a webáruházi iparosmunka mellett sok más dolgot is csináltunk az évek alatt! Itt egy kis visszatekinés :)

Kiállítások, vásárok

Rendszeres résztvevői vagyunk a tavaszi FEHOVA horgászkiállításnak, a tavaszi és őszi Horgászshow-nak valamint a PontyShownak. Büszkék vagyunk arra, hogy 2015 őszén és 2016 tavaszán elnyertük a HorgászShow által meghirdetett "Legszebb stand díjat".
Egyedi, izgalmas versenyeket szervezünk. Ezek közül a legnagyobb sikerű talán a Black Box pergetőverseny volt, ahol a versenyzők nem hozott, hanem kapott műcsalikkal pergethettek, és csak a sorsolás után, versenyen derült ki, mit lehet használni! A versenyzők egy fekete dobozt kaptak, amelyben benne voltak azok a bizonyos műcsalik. (Black Box beszámoló) A Black Box mintáját azóta mások is alkalmazták, örültünk, hogy utat törhettünk!

Rendszeresen publikálunk szakmai cikkeket a saját online magazinunkban és a legnagyobb horgászújságokban. 2013-ban több szakmai cikkünk jelent meg a Magyar Horgászban, 2014-ben pedig egy sorozatot indítottunk a Sporthorgász hasábjain, ahol Yoko, a japán egyetemista horgászkalandjait olvashattátok, a Sporthorgász történetében először (!) képregény formában.

Horgász-Zóna tippsorozat Yokoval
Horgász-Zóna tippsorozat Yokoval


Zónások a Yoko képregény világában
Zónások a Yoko képregény világában


Nagy büszkeségünk a method feeder horgászmódszerről szóló 'Method forradalom' című könyvünk, amit a saját boltjaink, webünk és üzleteink mellett a Líra és Alexandra könyvesbolthálózatokban és webáruházakban is megvásárolhattok. Ennek előzménykönyvecskéje volt a 'Feederbotos horgászat', amit szintén mi követtünk el!

Zóna könyv: indul a Method forradalom!
Zóna könyv: indul a Method forradalom!


Ezzel párhuzamosan elindítottuk a Method forradalom mozgalmat, amely célként tűzte zászlajára, hogy minden horgász megismerje a method feeder horgászmódszert. Ennek keretében szerveztük a Method Party rendezvényeinket, folyamatosan jelentetünk meg szakmai írásokat és figyeljük, követjük a method módszer fejlődését.

2015-ben az a megtiszteltetés ért, hogy a Bait-Tech angol csali és etetőanyag gyártó cég minket választott hazai disztribútornak. A márka széles választéka nem csak a feedereknek, hanem a bojlisoknak, sőt még a természetes vizeken horgászóknak is kiváló minőséget kínál. A Bait-Tech termékekkel kapcsolatban rengeteg használati útmutatót, receptet, élménybeszámolót találtok a youtube oldalunkon valamint az online magazinunkban!
Mára már az ország összes komoly feederes horgászboltjában megtalálhatók a Bait-Tech termékek.

Óriási mérföldkő volt a cég életében, hogy adásba került a témafelvezető alkotásunk a Fishing & Hunting csatornán. A Gyors pontyhorgászat - Taktika és stílus című 23 perces filmünk a fél-egy napos pontyhorgászat etetési taktikáit mutatja be, angolos, minimalista stílusban. Köszönjük a pozitív visszajelzéseket, könnyen lehet, hogy lesz folytatás!

Elsőként az országban megjelentünk egy mobilapplikációval is, amely nemcsak értesítéseket küldött az új termékekről, akciókról, magazincikkekről, hanem webáruházként is működött a digitális technikát szerető vásárlóink örömére. Ezt mára már felváltotta az okostelefonokon is kis adatforgalommal pörgő internetes webáruházunk mobilnézete.

***

A jelen

Mostanra a budai és pesti saját üzleteink pezsgő szakmai "csomópontokká" váltak, ahol mindig bele lehet hallgatni egy-egy érdekességbe, technikába, és az eladó kollégák is készek bármit megszerelni, megválaszolni. A vidéki átvevőhelyeink ugyan megszűntek, de az alacsony szállítási költséghatár (10.000 Ft felett 0 Ft!!!) miatt, bárhová felesleges költségek nélkül tudsz tőlünk rendelni.

Az összes nálunk dolgozó kolléga horgászik, nemcsak a videókon, fényképeken, hanem élőben i megtalálhatók vagyunk a vízpartokon és persze az üzleteinkben is :)

Számunkra nap, mint nap megerősítést jelentenek az elégedett email-es, telefonos visszajelzések, a fogásokról küldött fényképek vagy egyszerűen az oldalunk látogatottságának növekedése. Mi is aktívan horgászunk, és érezzük, hogy az óriási kínálat mennyire nehézzé teszi a választást a vásárláskor. A legtöbb energiát abba fektetjük, hogy szakmailag átlássuk, „megszűrjük”, "szintetizáljuk", azaz emészthetővé tegyük ezt a kínálatot vásárlóink számára. A termékek legmélyebb szintű megismerése mellett a horgászmódszerek állandó tanulása, felfedezése tölti ki mindennapjainkat. Büszkék vagyunk arra, hogy le merjük venni a kínálatból a horgászmédiában esetleg reklámozott, de a saját elvárásainkat meg nem ütő termékeket.

Zónás csapatunk mindent megtesz azért, hogy a vízparton már csak a lényegre kelljen koncentrálnod: a horgászat élvezetére! Hiszen a halat a víz adja, minden másban segít a Horgász-Zóna!

Arcok a Horgász-Zóna weboldal mögött

Tíz kérdéses mini interjú keretében még jobban megismerheted az arcokat a webáruház mögött...

Kezdjük a sort a Zóna-lánnyal, aki elhivatott pontyhorgász, webáruház menedzser, PR és marketing felelős!

Szandi

Pergető specialista, aki nem csak a műcsalikkal, hanem a photoshoppal is ügyeskezű, banner master:

Gabi

A Horgász-Zóna Pest üzlet alapembere, felszerelés és csaliajánló főreferens:

Bazsi

"Method" Zoli, a feeder horgászat elhivatott prófétája, aki a vékony zsinórokkal is jól bánik:

Zoli

Method és hosszúelőkés feeder specialista, etetőanyag recept-katalógus, akihez egyébként bármilyen kérdéssel fordulhatsz:

Hoffmann Feri

Black Cap Robi, a Horgász-Zóna nagyhal felelőse, A Bait-Tech nemzetközi pontyhorgászat csapatának tagja, távdobó specialista:

Black Cap Robi

A folyóvizek és a cégügyek szerelmese:

Lajos


Keress minket személyesen a budai és pesti üzleteinkben vagy a nagy horgászkiállításokon a saját standunkon!

Irány a vízpart, SZABADULJ KI! :)

Sporttársi üdvözlettel,
Horgász-Zóna

AJÁNLOTT CIKKEK
Dobóelőke kötése

Dobóelőke kötése

2020. március 24. - Balogh Gábor
Nagyon köszönünk minden rendelést!

Nagyon köszönünk minden rendelést!

2020. március 20. - Horgász-Zóna
Márciusi pontydömping...

Márciusi pontydömping...

2020. március 18. - Nagy Róbert
Kiszolgálással kapcsolatos tudnivalók

Kiszolgálással kapcsolatos tudnivalók

2020. március 16. - Horgász-Zóna
Middy Reactacore feeder gyorsteszt

Middy Reactacore feeder gyorsteszt

2020. március 15. - Illés Zoltán
Új csalik, új utak...

Új csalik, új utak...

2020. március 10. - Nagy Róbert

A hobbid a szakmánk! Tetejére