Felhasználónév: Jelszó:


Regisztráció Elfelejtett jelszó Kedvencek
Keresés
Vissza az áruházba

Mit tegyél, hogy egyszerűen értesülj az újdonságainkról?

Mit tegyél, hogy egyszerűen értesülj az újdonságainkról?
Bizonyára többen tapasztaltátok, hogy a Facebook folyamatosan változtatja, mit és kinek mutat meg. Ha használod a közösségi portált mutatunk egy egyszerű megoldást, hogyan értesülhetsz 100% biztonsággal az újdonságainkról, akcióinkról és érdekessegkről.
Már évek óta jelen vagyunk a Facebook-on és folyamatosan azon vagyunk, hogy olyan bejegyzéseket osszunk meg veletek, ami nem csak érdekes, hanem "hasznos" is.

1-2 naponta posztolunk az újdonságainkról, akciókról és más érdekességekről horgász témában.

A 2018-ban a Facebook változtatásai után, a facebook oldalunk posztjai abban az esetben jelennek meg főként, ha a keresőbe beírod az oldal nevét és úgy mész rá az oldalunkra. Ennél van jobb!

Van egy egyszerűbb, néhány lépéssel elérhető módszer is, ha érdekel a Horgász-Zóna világa és szeretnél értesülni az új bejegyzéseinkről!

1. Keresd meg az oldalunkat Facebookon
2. Kattints a KÖVETED gombra
3. Pipáld ki >> Megjelenítés elsőként<<Természetesen, ez nem azt jelenti, hogy minden nap a Horgász-Zóna posztjait fogod látni elsőként, hiszen a Facebook sorrendet állít fel, amelyben az ismerőseid előrébb vannak, ez a beállítás arra jó, hogy ezáltal lehetőség nyíljon rá, hogy keresgélés nélkül is megjelenjenek a hírfolyamodban az új bejegyzéseink.

Várunk a közösségi oldalunkon!:)

Horgász-Zóna csapata


A hobbid a szakmánk! Tetejére