Felhasználónév: Jelszó:


Regisztráció Elfelejtett jelszó Kedvencek
Keresés
Vissza az áruházba

Óriási hír a Bait-Tech-ről: örülnek az angol csalik rajongói

Óriási hír a Bait-Tech-ről: örülnek az angol csalik rajongói

Mindig érdekesség, ha valami hír érkezik azokról a cégekről, amelyek egy-egy márka mögött állnak. Nemrég megrengett az angol horgászvilág: bejelentették két csaligyártó fúzióját!

Örömmel jelentjük be, hogy sikeresen lezajlott a Bait-Tech Ltd. és a Donald Cooke Ltd. fúziója, ezzel egyesült a csaligyártás két patinás szakmai műhelye!

A Bait-Tech céget itthon is jól ismert, a családi céget az a Peter Clapperton alapította, aki hazájában élő horgász legenda: gyakorlatilag, amelyik versenyen elindult, mindent megnyert. Több mint 50 év horgászkarrierer a háta mögött a csali- és etetőanyag fejlesztés legkiemelkedőbb alakja (elég, ha a 2006 óta a piacon taroló Special G Green-re gondolunk). A közelmúltban a Hayley lányával vitte a céget, aki örökölte apja szenvedélyét. Ketten hatékony és sikeres csapatot alkotva emelték a Bait-Tech márkát Anglia leggyorsabban növekvő cégei közé.

Kevésbé ismert a Donald Cooke Ltd, ám ha azt mondjuk, Rod Hutchinson, talán sok pontyos horgász felkapja a fejét. A vállalat már az 1900-as évek eleje (!) óta működik, a csaligyártásba 1970-es években szállt be. Mondhatnánk: nem ma kezdte! (érdekesség, hogy itthon a legrégebbi csaligyártók is a 80-as évek elején kezdték pl. Cukk 1982).

Andrew Cooke izgatottan várja a fúzió által megteremtett fejlődési lehetőségeket. "A lehetőség, hogy ezzel a nagyszerű csalimárkával dolgozzunk együtt -  látva a szinergiákat és értékeket, amelyen mind a ketten osztozunk - egyszerűvé tette a döntést. Eddig is nagy sikereket értünk el olyan márkákkal mint a Rod Hutchinson vagy a Stroft vagy az alapanyagokkal és szolgátatásokkal, amelyeket elérhetővé tettünk. A lehetőségek és a tudás, amit a Bait-Tech és Donald Cooke fúziója összerakott, olyan fejlesztéseket tesz lehetővé, amelyek - és ebben biztos vagyok - megörvendezetik a horgászokat.

Hayley hasonló gondolatokat fogalmazott meg: ez egy csodálatos lehetőség a márkának és nagyon boldog vagyok, hogy egy olyan családi céggel dolgozhatunk az új irányokon, akinek szintén mélyen elkötelezettek a kompromisszum mentes magas minőség és a csapat iránt. A legfontosabb dolog volt apámnak is és nekem is, hogy a Donald Cooke ugyanolyan értékeket képvisel, mint mi. A fúzió megteremti számunka a lehetőséget, hogy még innovatívabb termékekkel rukkoljunk elő és még magasabb szintre emeljük a Bait-Tech márkát.

Ennyi a hivatalos média hír. Amint lesz folytatás, jelentkezünk!

Horgász-Zóna

 

 

AJÁNLOTT CIKKEK
Az a bizonyos crankbait

Az a bizonyos crankbait

2024. február 06. - Balogh Gábor
Horgász-Zóna év végi nyitvatartás

Horgász-Zóna év végi nyitvatartás

2023. december 23. - Horgász-Zóna
SUPER NATURAL csalogatóanyagokkal decemberben...

SUPER NATURAL csalogatóanyagokkal decemberben...

2023. december 15. - Nagy Róbert
STORM Wiggle Wart sztori

STORM Wiggle Wart sztori

2023. december 05. - Balogh Gábor
SUPER NATURAL baráti kupa Hévízgyörk

SUPER NATURAL baráti kupa Hévízgyörk

2023. november 08. - Nagy Róbert
Harcsák a Tisza-tavon

Harcsák a Tisza-tavon

2023. augusztus 17. - Nagy Róbert

A hobbid a szakmánk! Tetejére