Felhasználónév: Jelszó:


Regisztráció Elfelejtett jelszó Kedvencek
Keresés
Vissza az áruházba

Rapala Urban táska család bemutatója

Rapala Urban táska család bemutatója
Végre egy új szín, pezsgés a pergető táskák kínálatában! Közelebbről vesszük szemügyre a Rapala Urban sorozat táskáit!
Érezted már azt egy táskánál, hogy ezt tuti nem látta fejlesztés közben horgász?
Vállalom a megkövezést, én tovább is megyek: A legtöbb táska, mind egy kaptafára készül, mellőzve azokat az „apróságokat”, ami a legtöbb kényelmet és praktikumot adná a vízparton. Attól hogy egy táskának más a színe, mérete és, hogy milyen logó van rajta, még ugyan az. Ez alól talán 3 kivétel volt a közelmúltból:

- Rapala Slim Bag: félvállas „hátizsák”, melyben két nagyméretű doboz kapott helyet, hasunkra húzva és lenyitva egy tálcán tudunk szerelni, ezzel azonban sajnos előnyei ki is merültek, nincs hely az apróságoknak, szerszámoknak, azaz a csalikon kívül semminek. Ezt több gyártó is ügyesen másolta, de továbbfejleszteni egyik se tudta.
- SG Road Runner Gear Bag: ez már egy ügyes cserkelő táska, pillekönnyű, minimál felszerelésnek kiváló, szó szerint, mert egy kis dobozon kívül semmi más nem fér bele. Itt már helyet kapott a táskán egy botszállító rendszer. Bár nem tudom, hogy városi közlekedésben ki merné a pergető pálcáját a hátán keresztbe rakva szállítani.
- Daiwa Roto Rucksack, félvállas hátizsák: Itt azért már látszik, hogy gondolkoztak rajta. Könnyű, minőségi anyagokból, jól pakolható hátizsák, amit a hasunkra fordítva, mint a Rapala táskáját, könnyen hozzá férhetünk a csalikhoz és eszközeinkhez.

A fenti táskák óriási hibája, hogy ha szükségünk van valamire, a botot le kell rakni és jól belekotorászni. Nem beszélve a hagyományos pergető táskákról, amiket meg ki kell pakolni, mert tuti, hogy a legalsó dobozban van, amire szükségünk van.

Egyszóval, mintha nem is horgászok tervezték volna, ráadásul nem is horgászoknak...

Valószínűleg ebben látott piaci rést és fejlesztési lehetőséget a Rapala Street Fishing csapata. (Kitől is érkezhetett volna az áttörés, ha nem az egyik legnagyobb, legöregebb műcsali gyártótól?)

A termékcsaládnak nevet is adtak: ez a Rapala Urban táska kollekciója!

Ami minden Rapala Urban táskára igaz:

1. Már első ránézésre is látszik, hogy ez valami más! Stílusos és praktikus. Külön figyelmet fordítottak rá, hogy ahol a táska hozzánk ér, az légáteresztő legyen és párnázott. Ezen kívül erős és vízlepergető anyagból készült. Mintázata is szürke fekete pixelmintás, felidézi a városi környezetet (vagy akármit), mindenesetre elegáns![font=Wingdings][/font]

2. Külön-külön egyesével, helyett kaptak a szerszámaink, nem kell közösködniük más apró cikkekkel egy közös zsebben. Tépőzárral rögzíthető kézre álló külső zsebbe teheted mindegyiket!

3. Az egyik legfontosabb kiegészítőnk is méltó helyett kapott. Külső merevített napszemüveg tartó, plusz két hálós zsebbel a szemüveg törlőknek/ további lencséknek.

4. Talán, az egyik legfontosabb megoldás a bottartó. Nem kell többé letennünk, lábközé, hónaljhoz szorítani a botot, egyszerűen beleállítjuk a pálcát és már mehet is a horogszabadítás vagy a csali csere. Ezek a „zsebek”, kaptak még egy rögzítési lehetőséget, hogy ha nem kézben akarjuk szállítani a pálcát, akkor így, biztonságosan, állítva szállíthatjuk.
5. Csalik és aprócikkek is külön-külön, tágas helyett kaptak, nem beszélve az igazolványunkról, mely extra biztonságot élvezhet. Vízhatlan táskában, vízzáró cipzár alatt, külön vízhatlan zsebben.

Kiemelnék három terméket a család tagjai közül:

- Elsőként a család legkisebb tagja a Rapala Urban Slim Bag. Az UL pecások nagy kedvence lehet ez félvállas, pillekönnyű pergető táska. Ez a táska is megkapta egy előző modelltől a botszállításra kialakított füleket, és a „csalizó bottartót”. Mérete (40x28x14) ellenére igen jól pakolható. 2db 26x18x4 centis dobozon kívül 2db 14x10centis zsebek biztosítják, hogy a táskában lehessen minden felszerelésünk és ne kelljen külön a zsebeinket telepakolni, vagy egy másik táskát cipelni magunkkal.

- Rapala Urban Hip pack. Személy szerint ez a kedvencem, egy igazi, könnyű pergető combtáska! Egyszerűen minden kézre áll. Nincs útban dobáskor semmi, nem húzza el a vállam, amikor lehajolok a halért, nem esik a nyakamba, nem csúszik el. Mérete ideális a cserkelő horgászathoz: 40x28x14cm, a nagyzsebben 2db 26 x 18 x 4cm csalis doboz, a kisebbik zseb mérete 14 x 10 cm, amit tetszés szerint feltölthetünk. És még ott vannak segítségünkre a plusz zsebek.

- Akik továbbra is, ragaszkodnak a hagyományos oldaltáskákhoz, azoknak készült az Rapala Urban Messenger bag. Ez a táska már nagyobb (36 x 29 x 18 cm), kapacitása 2db 32 x 25 x 5 centis doboz, plusz egy másik fakkban 20 x 14 x 4centis. Hogy ez a táska se csúszkáljon, így a derékhoz erősíthető!

- Egy kicsit túrázósabb verzió Rapala Urban Backpack hátizsák. Ha ragaszkodsz a nagy csali választékhoz, vagy hely kell az esőkabátnak, akkor ez a te táskád! A vízálló táska úgy nyitható, mint egy tálca, így kényelmesen tudsz válogatni. Egy extra doboz helyett kapott közvetlenül a párnázottság alatt is! Ami igazán egyedivé teszi, az a derék rögzítője, csatold le és egy övtáskával mehetsz tovább pergetni!. Ebbe a legszükségesebb felszerelések kaptak helyett: csalik, igazolvány, fogó, olló…

- És a végére egy kakukktojás: Rapala Urban Vest Pack mellény. Talán a legkényelmesebb viselet. Ez aztán tényleg nem húzza el a vállat, egyenletesen terhel. Legyező horgászok már jól ismerik az előnyeit, beállsz a vízbe, rajtad van minden, de még se lesz vizes semmi. Azért a Rapala ezt egy kicsit tovább fokozta. Megkapta ez is, mint a fenti táskák, a bottartót, a számtalan vízhatlan zsebet, az igazolványtartót és hogy minden hely ki legyen használva, a hátrészen kapott egy nagy doboztartót is.

Zárásképpen, megfizethető, kiváló minőségű, de legfőképpen átgondolt, praktikus táskák a Rapala Urban sorozat termékei. Hiányzott már ez az új „szín”, a pezsgés a táskák kínálatából!

Ízelítőnek itt egy képsorozat a Hip Pack-ről, élesben a vízpartról!

KAPCSOLODÓ TERMÉKEK
AJÁNLOTT CIKKEK
Az a bizonyos crankbait

Az a bizonyos crankbait

2024. február 06. - Balogh Gábor
Horgász-Zóna év végi nyitvatartás

Horgász-Zóna év végi nyitvatartás

2023. december 23. - Horgász-Zóna
SUPER NATURAL csalogatóanyagokkal decemberben...

SUPER NATURAL csalogatóanyagokkal decemberben...

2023. december 15. - Nagy Róbert
STORM Wiggle Wart sztori

STORM Wiggle Wart sztori

2023. december 05. - Balogh Gábor
SUPER NATURAL baráti kupa Hévízgyörk

SUPER NATURAL baráti kupa Hévízgyörk

2023. november 08. - Nagy Róbert
Harcsák a Tisza-tavon

Harcsák a Tisza-tavon

2023. augusztus 17. - Nagy Róbert

A hobbid a szakmánk! Tetejére