Horgász-Zóna menü
Kedvencek
Kosár
Bejelentkezés

Bejelentkezés

Felhasználónév:

Jelszó:Regisztráció | Elfelejtett jelszó
  • karácsony előtti kiszállítások
  • Karácsony 2018
  • Arany vasárnapi nyitvatartás
  • Horgász-Zóna ajándékutalvány kapható!

SAVAGE GEAR „szentély” a HIT csarnokban

|

Prológus

2012. március 9 - 10-ig, tizenegyedik alkalommal került megrendezésre a Horgászsport Szakkiállítás és Vásár Budapesten, a HIT Csarnokban. A HORGÁSZ-ZÓNA Kft. az EUROSTAR Kft.-vel közösen első alkalommal lépett ki „erre a porondra” és mutatta be a SAVAGE GEAR és D.A.M. műcsalikat, botokat és kiegészítőket. A hetekkel ezelőtt megrendezésre került FEHOVA-n már találkozhattak a látogatók a „Szentéllyel”. Az itteni nagy sikerre való tekintettel a Horgász Szakkiállításon már kétszer akkora területen közel 100 féle műcsali és kiegészítő valamint 20 féle pergetőbot várta az érdeklődőket.

Egy kiállítás előnyei
Idén is számos kiállítói valamint árusító standon találkozhattak a látogatók a legnagyobb hazai és külföldi gyártók márkáival. A horgászok érdekes riportokat hallhattak és nyereménysorsolásokon is részt vehettek. A rendezvényre ezúttal sem volt belépő és ingyenes volt parkolás is a HIT Park teljes területén. Az évek során ez a rendezvény a hazai horgászszakma egyik legjelentősebb seregszemléjévé vált. Lehetőség nyílt az újdonságok megismerésére, a termékek kipróbálására és a helyszínen történő megvásárlására egyaránt.

Csőre Gáborral a standunkon, hamarosan SAVAGE pergetőkupa!!!
Csőre Gáborral a standunkon, hamarosan SAVAGE pergetőkupa!!!


SAVAGE GEAR „szentély” A HIT csarnokban
SAVAGE GEAR „szentély” A HIT csarnokban


SAVAGE GEAR Szentély a kiállításon

A SAVAGE GEAR márka a műcsalis horgászok számára, bizonyára, már hazánkban sem ismeretlen. Az elmúlt években számos szép csuka, süllő, sügér és persze harcsa került ki a vizekből e csaliknak és kiegészítőknek köszönhetően.

mind a két nap nagy volt az érdeklődés
mind a két nap nagy volt az érdeklődés


A SAVAGE GEAR termékeket, a www.horgasz-zona.hu oldalon még alaposabban megismerheted, hisz fényképek, videók és leírások találhatók a termékadatlapokon és a magazinban is. A kiállításon szinte valamennyi termék bemutatásra került és igen sokan ki is kérték a véleményünk velük kapcsolatban.

Az érdeklődők kezükbe vehették a Lip Scull csalivezetővel megturbózott 4Play gumihalakat és az összeszerelésről is láthattak bemutatókat. Sok kézben megfordultak a Bushwacker verseny pergetőbotok is, csakúgy , mint a találóan Cannibal-nak nevezett „hal a halban” gumicsalik vagy a sekély vizek harcsás támolygói, a Herring-ek.
Természetesen a több nemzetközi díjat besepert OKUMA TRIO High Speed orsókat bemutattuk a Szentélyben is. Sokat jelentett nekünk, hogy a FEHOVA-n vásárolt és már a vízpartot megjárt TRIO orsókról pozitív visszajelzéseket kaptunk a standunkat meglátogató horgászoktól.

Érdekesség és egyben kisebbfajta szenzáció volt a D.A.M. FUTRON pergető botok bemutatása, amely sok-sok kíváncsi érdeklődőt vonzott a standunkhoz. A D.A.M valaha készült legjobb botjaikról, azaz a „NANO” csodákról szintén több mindent megtudhattok az oldalunkon!

Bízunk benne, hogy hamarosan beköszönt a „valódi” tavasz és benépesülnek a tavak és a folyók partjai. Reményeink szerint sokan hódolnak majd szenvedélyüknek az előttünk álló szezonban is. Ha a vizek partján eltöltött horgászatok sikereihez mi magunk is hozzájárulhatunk egy kevéssel, akkor úgy érezzük, már nem dolgoztunk hiába. Addig is böngésszétek a Zónát, hisz a szlogen Nektek szól:

HORGÁSZ-ZÓNA:„SZIGORÚAN HORGÁSZOKNAK FENNTARTOTT TERÜLET!”

Üdvözlettel:

Nagy Róbert
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK:Minden jog fenntartva © 2018 - Horgász Zóna
Horgász-Zóna Ügyfélszolgálat elérhetőségek:
Telefonszám: 06 1 240 5454
Mobil: 06 70 362 7167 (hétköznap 8:00-18:00-ig, szombaton 9:00-12:00-ig)
Email: ugyfelszolgalat@horgasz-zona.hu
G+: Google+
Horgász-Zóna Buda bemutatóterem és horgászbolt: 1033 Budapest, Szentendrei út 89-95., telefon: 06 1 2405454
Horgász-Zóna Pest horgászbolt: 1138 Budapest Gyöngyösi sétány 8., telefon: 06 1 612 1775
Horgász webáruház | Feeder bot | Nevis szett | Shimano orsó | távdobó orsó