Felhasználónév: Jelszó:


Regisztráció Elfelejtett jelszó Kedvencek
Keresés
Vissza az áruházba

STÉG termékek a kínálatban!

Egy régi Rab tavi feeder versenyen kezdődött a kapcsolat. Történt ugyanis, hogy a versenyzőnk egy tippet kapott: fokhagymás pellet! De nem akármilyen, hanem az, amelyiket Érden lehet kapni. „Hozok én nektek” – mondta egyik kedves ismerősünk, és a verseny reggelén kezünkbe nyomta a Stég feliratú dobozkát. Győzni ugyan nem sikerült, de a harmadik helyet elhoztuk… Most örömmel jelentjük be, hogy szeptembertől mind webáruházunkban, mind pedig a budai és pesti üzletünkben megtalálható a Stég Product termékek csaknem teljes választéka! Sokaknak talán ismerős már ez a márkanév. Hogy honnan?
Egy régi Rab tavi feeder versenyen kezdődött a kapcsolat. Történt ugyanis, hogy a versenyzőnk egy tippet kapott: fokhagymás pellet! De nem akármilyen, hanem az, amelyiket Érden lehet kapni. „Hozok én nektek” – mondta egyik kedves ismerősünk, és a verseny reggelén kezünkbe nyomta a Stég feliratú dobozkát. Győzni ugyan nem sikerült, de a harmadik helyet elhoztuk… Most örömmel jelentjük be, hogy szeptembertől mind webáruházunkban, mind pedig a budai és pesti üzletünkben megtalálható a Stég Product termékek csaknem teljes választéka! Sokaknak talán ismerős már ez a márkanév. Hogy honnan?A Stég a hazai online horgászáruházak és virtuális közösségek egyik úttörőjeként az ezredforduló tájékán kezdte meg működését, és azóta is folyamatosan fejlődik és időről időre megújul. Horgásznyelven szólva a legnagyobb dobásuk :), hogy néhány éve saját termékekkel léptek piacra, és most már egyre sűrűbben láthatók a vízpartokon a jellegzetes sárga-vörös címkés dobozok.Mit „tudnak” a stéges termékek?

A horgászboltokban megtalálható rengeteg etető- és horogcsali között nem egyszerű feladat megszerezni a vásárlók bizalmát. Ehhez működni kell a terméknek a vízparton (nem csak a horgászújságban)! A Stég termékek pontosan ott születnek, ahol szükség lesz rájuk: a horgászvizek partjain! A Stég termékek fejlesztéséhez egyrészt a csapat teszthorgászainak egyenként több évtizedes tapasztalata és a tapasztalatok megosztásából szintetizált tudásbázis, másrészt a Stég online közösség több ezres táborának visszajelzései adják a muníciót. Ez azt jelenti, hogy bármilyen prototípus sok vízen,sok pecás által kipróbálásra kerül és a kapott tapasztalatokat gyorsan adaptálják a fejlesztéshez. Csak akkor kerül gyártásba egy termék, ha ezen a szűrőn átment és bizonyított.Amikor például pár éve egy komoly márka kilépett a csalipiacról, az volt a fő érv, hogy nem tud versenyezni a helyi kis üzemekkel. Jó látták ezt a nagy cég emberei, hiszen a kis tételű, szinte manufakturális gyártás egyrészt mindig friss árut eredményez, másrészt lehetővé teszi a kis szériás, akár egyedi igények kielégítését akár egy-egy különleges összetevőről vagy speciális aromáról van szó. Az új termékek bevezetése is sokkal gyorsabb, nem beszélve az alapanyagok feletti minőségi kontrollról. Elég azt elképzelni azt a különbséget, hogy a helyi piacra kimenve saját magunk választunk pl. tojást, vagy rendelünk egy online áruházból…

Természetesen a boltokba kerülő termékek csak alapos tesztelés után, mindig szigorú minőség-ellenőrzés után és garantáltan azonos receptúrával készülve kerülnek szállításra.Az idei év minden korábbinál sikeresebb volt a Stég Product termékeit használók számára. Komoly versenyeken aratott győzelmek (tonnás nagyságrendű összfogással!) és többtucatnyi 20 kg feletti ponty kifogása mellett a legnagyobb sikert talán mégis a sokat horgászott, nagy nyomásnak kitett vizeken történő rendszeres fogások jelentik, illetve az, hogy a termékek ismeretlen, kemény vadvizeken is megállják helyüket.A Stég Product az elsők közt szerezte meg a hazai gyártáshoz szükséges engedélyeket, és elsősorban magyar alapanyagokra épülő termékpalettáját Magyarországon gyártja és forgalmazza.
A teljes termékskála megtekinthető (megszagolható, megkóstolható :) ) az őszi kiállításokon (HorgászShow, PontyShow), ahol a teszthorgászok minden felmerülő kérdésre válaszolnak.

Addig is kellemes böngészést a kínálatunkban!

AJÁNLOTT CIKKEK
Az a bizonyos crankbait

Az a bizonyos crankbait

2024. február 06. - Balogh Gábor
Horgász-Zóna év végi nyitvatartás

Horgász-Zóna év végi nyitvatartás

2023. december 23. - Horgász-Zóna
SUPER NATURAL csalogatóanyagokkal decemberben...

SUPER NATURAL csalogatóanyagokkal decemberben...

2023. december 15. - Nagy Róbert
STORM Wiggle Wart sztori

STORM Wiggle Wart sztori

2023. december 05. - Balogh Gábor
SUPER NATURAL baráti kupa Hévízgyörk

SUPER NATURAL baráti kupa Hévízgyörk

2023. november 08. - Nagy Róbert
Harcsák a Tisza-tavon

Harcsák a Tisza-tavon

2023. augusztus 17. - Nagy Róbert

A hobbid a szakmánk! Tetejére