Felhasználónév: Jelszó:


Regisztráció Elfelejtett jelszó Kedvencek
Keresés
Vissza az áruházba

Tavaszváró receptek

Tavaszváró receptek
Igaz lassan, de egyre biztosabban itt a tavasz! Bevállt és kipróbált etetőanyagok receptjeinkkel bárki sikeresen kezdheti meg az új szezont! Az alábbiakban nézzünk meg pár konkrét mixet! Íme:
"FORMA 1 Mix"Az édes hallisztet és sok más értékes összetevő teszi többek között ezt a mixet igen eredményessé a "hűvösebb" vizekben! Tele van többek között 'Xpand' expander pellet őrleménnyel és tiszta halliszttel! Ezek, és egy "csipetnyi" titkos édes adalék teszi fogóssá... A hozzá adagolt folyékony "szilva" egy nagyszerű lehetőség arra, hogy megfogd a pontyot és a környéken úszkáló keszegeket vagy kárászokat!

Összetevők:

- Bait-Tech F1 etetőanyag
- Bait-Tech PLUM folyékony aroma (javasolt adagolás: fél flakon 1 kilogramm anyaghoz)

"DARK POWER Mix"A Special 'G' Dark keverék már önmagában is garancia lehet a sikerre, ám egy kis epres folyadékkal és egy jó adag tűzpiros édes epres kukoricával dúsítva, a hatás még tovább fokozható. A tavaszi horgászataink kihagyhatatlan mix-e! Fontos: a konzerves kukorica levét is használd fel a keverék elkészítésekor!

Összetevők:

- Bait-Tech Special G dark etetőanyag
- Bait-Tech epres folyékony aroma (javasolt adagolás 1 dcl per kg)
- Bait-Tech epres csemegekukorica (javasolt adagolás 2 marék per kg)


"BREAM STAR Mix"Ez egy alaposan kitalált, és összerakott szuper édes összetevőkből álló keverék, elsősorban a keszeghorgészatokra hangolva! A finom zamatok jól terjednek a vízben és gyorsan a horog köré csalják a halakat. Alkalmazható - bármijen fajtájú - kosárba dolgozva vagy önálló gombóc formájában a vízbe juttatva.

"FEEDER MAX Mix"Ezzel kezd a szezont! Ez a keverékünk tartalmazza ugyanis a már nagyon várt 2019-es újdonságunkat, vagyis a FEEDER MAX anyagot, amelyhez most egy briliáns mikro pelletet és az elmúlt időszak abszolút favorit csaliját is magaddal vihezed!


Összetevők:

- Bait-Tech Feeder MAX etetőanyag
- Bait-Tech STICKY METHOD PELLETS
- Bait-TECH The Juice 10 mm-es csali

Reményeink szerint a fenti csomagok valamejike elnyeri a tetszésed és így még nagyobb keddvel kezded majd az új szeont! Várunk a FEHOVA kiállításon!

Üdv!
Zóna Team

A hobbid a szakmánk! Tetejére