Horgász-Zóna menü
Kedvencek
Kosár
Bejelentkezés

Bejelentkezés

Felhasználónév:

Jelszó:Regisztráció | Elfelejtett jelszó
  • FIIISH csalik
  • Pro Natural Fine lake dark
  • Hanatu szuper távdobó kosár

TICA nagyhalas orsók áttekintése I. rész

|

A webáruházunkba, ahogy azt már tőlünk megszokhattátok, csaknem naponta kerülnek fel új vagy akciós termékek. Folyamatosan "szűrjük" a piacot, nyitott szemmel járunk és keressük azokat a márkákat, termékeket, amelyek valódi megoldást tudnak adni egy-egy vízparti feladatra. régi-új szereplő a magyar piacon a Tica orsócsalád. A nagyhalas, távdobó vonalon az új forgalmazónál egy figyelemre méltó választék kerekedett ki. Ebben a két részes összeállításban ezeket a TICA távdobó orsókat nézzük meg közelebbről.

A TICA szó szerint horgászorsó gyártó cég

Nagyon kevés márka mondhatja el magáról, hogy saját gyára van, a TICA igen. Mit jelent ez? Azt, hogy saját mérnökökkel, saját alapanyag beszerzéssel és minőség ellenőrzéssel dolgoznak, nem pedig egy 'független' kínai gyárban rendelnek le egy-egy ottani egyen alkatrészekből összerakott szériát. Ezért is tud a TICA innoválni és szabadalmakat létrehozni, hiszen ők saját érdektől vezérelve gondolkodnak el, hogyan lehetne valamit jobban csinálni.

Ami igazán számít: a saját gyár!
Ami igazán számít: a saját gyár!


Ezeket a szabadalmakat megtalálod minden TICA orsóban:

- IOS zsinórcsévélési rendszer- RRB- korrózióálló csapágyak- Kibernetikus merevített vázrendszer… amitől az orsó olyan erős, stabil és robosztus lesz, mintha fémből volna, és mégis könnyű marad!A világ legjelentősebb horgászcikk piacain, mint például az USA, Japán vagy épp Ausztrália a TICA márka, már 30 éve folyamatosan képes csúcsminőséggel és magas fokú műszaki innovációkkal megjelenni.

Mekkora a cég? A TICA gyárban mintegy 1000 ember dolgozik, ez akkora szám, hogy ha hazánkban nyitnának egy ilyet, bizonyára maga a miniszterelnök menne el és vágná át a piros-fehér-zöld szalagot. Ennyi ember naponta kb. 5.000 orsót gyárt le, mindegyiket magas műszaki tartalmú, kiváló minőségű alkatrészekből összeállítva.

A minőség iránti szigorú elkötelezettség, a legmodernebb géppark és a technológiai világszínvonal miatt, korábban több nagy, nemzetközi márka is a TICA gyárában készíttette egyes, magasabb műszaki tartalmú orsóit. Így már ténylegesen elmondható, hogy a TICA gyár, ma a világ orsógyártásának központjai közé tartozik.

BLACK CAP: Ha megnézzük a jelenlegi, minőségi orsók választékát, akkor azt tapasztaljuk, hogy továbbra is a japán vonal, a SHIMANO és DAIWA dominanciája érvényesül. Azonban tévedés lenne azt gondolni, hogy nem létezik más alternatíva a vásárláskor... Sőt, ha egyéniséget ugyanakkor pénztárca barátabb megoldást keresel, akkor a TICA lehet egy jó választás.

Szintén jó döntés lehet a Tica orsó, ha fontos a fém pótdob, mert más zsinórmérettel is használnád, vagy csak kell a segítség az alátétzsinór kiszámolásához. A gyár minden orsójához fém pótdobot ad! Ez igazán egyedi dolog, sőt szembe megy azzal a trenddel, amit más cégek követnek, nevezetesen nem adnak pótdobot a nagyhalas orsókhoz!

Minden Tica orsó szervizelése egy jól felszerelt, gyors és hozzáértő budapesti szervizben történik. Nem elhanyagolható szempont, hisz egy esetleges javítási igény esetén, nem kell várni egy szezonra a kész orsóra!

Az alábbiakban összegyűjtöttem pár olyan darabot, amelyeket ezentúl megtalálsz itt a ZÓNA-választékban. A következő részben ezeket az orsókat nézzük meg majd kicsit közelebbről!


TICA SPINFOCUS GS7000
TICA SCEPTER GTX 6/10000
TICA SCEPTER GTB 6/10000
TICA CYBERNETIC TF 6007R
TICA GALANT L.C. 5/10000Nagy Róbert (Black Cap)


KAPCSOLÓDÓ CIKKEK:Minden jog fenntartva © 2018 - Horgász Zóna
Horgász-Zóna Ügyfélszolgálat elérhetőségek:
Telefonszám: 06 1 240 5454
Mobil: 06 70 362 7167 (hétköznap 8:00-18:00-ig, szombaton 9:00-12:00-ig)
Email: ugyfelszolgalat@horgasz-zona.hu
G+: Google+
Horgász-Zóna Buda bemutatóterem és horgászbolt: 1033 Budapest, Szentendrei út 89-95., telefon: 06 1 2405454
Horgász-Zóna Pest horgászbolt: 1138 Budapest Gyöngyösi sétány 8., telefon: 06 1 612 1775
Horgász webáruház | Feeder bot | Nevis szett | Shimano orsó | távdobó orsó