Felhasználónév: Jelszó:


Regisztráció Elfelejtett jelszó Kedvencek
Keresés
Vissza az áruházba

Tuttti Baits, erjesztés mesterfokon - nézd meg a HorgászShow-n!

Tuttti Baits, erjesztés mesterfokon - nézd meg a HorgászShow-n!
Sokféle erjesztett etetőanyaggal horgásztunk már, láttunk, szagoltunk már ezt-azt. A Tuttti Baits etetőanyagról csak annyit mondanánk: ha csak egy amur van a tóban, azt is megfogod vele.
Amikor Kiss Béla megérkezett a maconkai feeder szuperkupára 2007-ben, jóformán senki sem ismerte. Néhány órával később aztán már az is kénytelen volt megjegyezni a nevét, aki egyáltalán nem akarta, hiszen neves mezőnyben elsétált a kupával.

Bár a Tuttti Baits két komponensű erjesztett etetőanyag 2004 óta létezik, és 2007-ben került a rivaldafénybe, azóta VÁLTOZATLAN FORMÁBAN gyártja a mesterhorgász, Kiss Béla. Az elejétől fogva őszintén elmondja, mikor használd és mikor nem, hiszen pontosan tudja, nincsenek csodacsalik.

A Horgász-Zónában tavaly nyár közepe óta forgalmazzuk (és használjuk mi is) a terméket és azt kell, mondjuk, hogy fogósságban nincsen párja az erjesztett etetőanyagok között. Egyetlen történetet osztanánk meg itt, mégpedig egy vásárlónkról, aki ajánlásunkra vitt egy vödörrel. Amikor visszajött, megkérdeztük tőle, milyen volt, fogott-e vele halat. Azt válaszolta, neki nem működött! Kérdeztük, hogy hol, milyen körülmények között használta, hiszen ilyen visszajelzéssel még nem találkoztunk. Nem válaszolt konkrétan, csak hímegett-hámogott, aztán hagytuk. Térült fordult az üzletünkben, eltelt vagy húsz perc is, több vásárló jött-ment, aztán ő is a pénztárhoz került. Meglepetésemre 2 vödör Tuttti Baits etetőanyagot tett a pultra, meg egy pár dolgot, fizetett, aztán elsietett...
Morális tanulság? Van, akiben reflex, hogy nem mondja el mivel fogott, és inkább vállalja a szembesítést, minthogy Tuttti Baits nélkül távozott volna...

A termékről bővebb információt itt találhatsz!

Aki már ismeri az örülni fog, aki meg még nem ismeri, itt egy jó lehetőség:

A Horgász-Zóna standján megfogható és megvásárolható (akár egyenesen Kiss Béla kezeiből de csak szombaton) a Tuttti Baits mára már legendás két komponensű erjesztett etetőanyag-csodája!

Keres a standunkat a terem közepe felé - nem lesz nehéz, mert 20 méter hosszú :)

Üdvözlettel,
Horgász-Zóna csapat
KAPCSOLODÓ TERMÉKEK

0 Ft

A hobbid a szakmánk! Tetejére