Horgász-Zóna menü
Kedvencek
Kosár
Bejelentkezés

Bejelentkezés

Felhasználónév:

Jelszó:Regisztráció | Elfelejtett jelszó
  • FIIISH csalik
  • Őszindíó akció
  • Pro Natural Fine lake dark

Új finomszerelékes kínálatunk: Preston, Korum, Middy, 30PLUS

|

A Horgász-Zóna szakmai stábja folyamatosan figyelemmel kíséri a finomszerelékes márkák fejlesztéseit. Az élen az angol gyártók járnak, köszönhetően az ottani horgászkultúrának és a versenyhorgászat fejlettségének. Sok helyütt olvashattunk már beszámolókat olyan szigetországi horgászvizekről, ahol majd minden hal többször ki lett már fogva… Itt kell igazán ügyesnek lenni!

Olyan ez mint az autóiparban a Forma 1: a gyakori és nagy kihívások kikényszerítik a vízparti hatékonyságot, eredményességet fejlesztő innovációkat.

A webáruházunkat rendszeresen látogatók bizonyára találkoztak már az angol Middy és 30PLUS minőségi termékeivel. A két márkanév tulajdonképpen egy céget takar.

Middy Tackle – az angol horgászkultúra legjava

A Middy 1968 óta áll a horgászok szolgálatában, azóta is családi vállalkozásként. Jelmondatuk: „Middy - Micsoda különbség” arra utal, hogy a termékfejlesztésükben a legfontosabb prioritás, hogy a Middy-vel a vízparti élmény tényleg a horgászatról szóljon, azaz a horgászcikkeink mindig és mindenkor „kézre álljanak”, úgy szolgáljanak minket, hogy ne tűnjön fel, hogy ott vannak. Middy-vel horgászva azt tudjuk élvezni, amiért magát a horgászatot szeretjük: a természetet, a társaságot, a kapás élményét, a halfogás örömét.

komplett sarkot befednek a cég által begyűjtött díjak
komplett sarkot befednek a cég által begyűjtött díjak


A 30PLUS a cég legfrissebb „gyermeke”. Létrehozásának oka az volt, hogy legyen egy márka, amely kifejezetten az „életed halának” megfogásához segítsen hozzá. A 30PLUS márkanév alatt futó termékek ennek megfelelően egészen specializáltak: a célhalak között egyenlőre a ponty, csuka és márna szerepel.

Middy termékek az áruházban

Méltán a legnépszerűbb ezek közül az egyedülálló Middy csúzli-, bottartó fej-, és merítőfej kínálata. Ezek mellett a forgókapcsok, ütközők, fúrók és fűzők vívták ki vásárlóink elismerését. A Middy természetesen az úszóiról a leghíresebb. A kapásérzékenységük meghálálja a beléjük vetett bizalmat és eredményessé teszi a horgásznapot.

MIDDY

Middy: itt

30PLUS termékek az áruházban
A 30PLUS termékei közül külön kiemelnénk népszerű Robo Chairt, amely egy komplett horgászállás, az IQ Twin Tip Barbel horgászbotot, amely a folyóvízi pecások nagy kedvence lehet, a Betalight örökké világító izotóp patront, illetve a Genomic hajszálelőkés horogcsaládot, amely könnyű, microszakállas és nagyon éles – egyszóval jól akad.

MIDDY

30PLUS: itt

Vannak olyan módszerek, amelyeket nem fed le ez a termékpaletta, ezért döntöttünk – egy másik angol márka – a Preston Innovations horgászcikkeinek a belistázása mellett.

Mit tudnak ezek a fickók a Preston-nál?
Amikor pár éve egy nemzetközi horgászkiállításon meglátogattuk a cég standját, az első benyomásunk a magas szintű igényesség és minőség volt. A Preston képviselője elmondta, hogy a cég rengeteg időt és pénzt áldoz arra, hogy a termékei a vízparton használhatóságban és eredményességben kitűnjenek a többi között. Minden horgászcikk egészen konkrét céllal készül, felhasználva az angliai „horgászelitbe” tartozó teszthorgászok vízparti ötleteit, tapasztalatait.

A Preston termékek folyamatosan érkeznek majd a Horgász-Zóna kínálatába. Első körben a feeder-es aprócikkek kerültek fel az áruházba, úgy mint a különböző feeder kosarak, hozzávaló töltők és előketartó dobozok. A Preston testvércége, a Korum aprócikkek közül a pontyozó feeder kosár és az egyedi gyorsütköző és a hozzávaló fűzőtű érkezett már meg.

MIDDY

Könnyen áttekinthető a kínálat:

Preston: itt

Korum: itt

Reméljük, ez a kis összeállítás segít majd a termékek közötti tájékozódásban. A termékpaletta természetesen folyamatosan bővül.

A márkákra könnyen lehet szűrni a webáruházban! A legegyszerűbb a bal oldalon alul a márka logojára kattintani, vagy a bal felső részen a menüsorban a keresőbe beírni a márka nevét és az OK gombot megnyomni.

Köszönjük a figyelmet!
Horgász-Zóna
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK:Minden jog fenntartva © 2018 - Horgász Zóna
Horgász-Zóna Ügyfélszolgálat elérhetőségek:
Telefonszám: 06 1 240 5454
Mobil: 06 70 362 7167 (hétköznap 8:00-18:00-ig, szombaton 9:00-12:00-ig)
Email: ugyfelszolgalat@horgasz-zona.hu
G+: Google+
Horgász-Zóna Buda bemutatóterem és horgászbolt: 1033 Budapest, Szentendrei út 89-95., telefon: 06 1 2405454
Horgász-Zóna Pest horgászbolt: 1138 Budapest Gyöngyösi sétány 8., telefon: 06 1 612 1775
Horgász webáruház | Feeder bot | Nevis szett | Shimano orsó | távdobó orsó