Felhasználónév: Jelszó:


Regisztráció Elfelejtett jelszó Kedvencek
Keresés
Vissza az áruházba

Újdonság! Rod Hutchinson termékek a kínálatunkban!

Újdonság! Rod Hutchinson termékek a kínálatunkban!

Egy már ismert márka termékeivel bővül kínálatunk! A pontyhorgászok számára kínál kompromisszum mentes minőséget és magabiztosságot a vízpartokon az angol Rod Hutchinson. Olvasd el a márka történetét és nézd meg a kínálatot!

Rod Hutchinson - csaligyártás az 1970-es évek végétől…

Rod Hutchinson a pontyhorgászat igazi úttörője, a pontyhorgászat elismert alakja volt az Egyesült Királyságban. 2018-ban bekövetkezett haláláig végig Hutchy - ahogy barátai hívták - igen aktív személyiség volt. Szellemi és gyakorlati öröksége mind a minőségi csalik fejlesztésének terén, mind az alaposan átgondolt kiegészítők tervezésében jelen van, velünk van. Mindezek mellett a szakmai és az olvasmányos pontyhorgászat irodalmának élvonalába is tartozott. Érdekes, hogy egy gazdasági válságnak köszönhetjük, hogy a horgászat felé fordult, otthagyta a lecsúszott építőipart…Így került munkakapcsolatba a hobbijával.

Az első terméke nem is csali volt, hanem 3,6-os pontyozó bot. Ezt követte egy nagyon sikeres ernyősátor és más kiegészítők. Ezek a termékek azóta is a márka palettáján vannak az óriási csaliarzenál mellett.

Diákkorában a kedvenc tantárgyai a biológia és kémia voltak, olyan tanároknak köszönhetően, akik érdekessé tették ezeket az órákat. Innen ered a csaligyártás iránti tudományos érdeklődése. A tudományos megközelítés alapvető munkamódszere volt a csaligyártásban. Elsőként próbált ki olyan alapanyagokat mint pl. a halliszt vagy robin red paprika (erről bővebben itt olvashatsz angolul).

Egy interjúban elárulta, hogy nem is ezekre a legbüszkébb, hanem a Monster Crab és Scopex ízesítésű csalicsaládokra. Kortársai a pontyhorgászat egyik legendájaként tekintenek rá, elsősorban az úttörő tevékenysége miatt, mindig tudott újat húzni!

A Rod Hutchinson márkanévvel ellátott csalikat gyártó cégnél a legfontosabb alapszabályok változatlanok maradtak a névadó halála után is.

Nem számít tehát, mennyire nehéz a horgászat, milyen kemény a terep, vagy épp mennyire válogatós aznap a ponty, minden helyzetben önbizalommal tudunk a vízpartra lépni ezekkel a csalikkal és felszerelésekkel.

Minden Rod Hutchinson termékben benne van a soksok éves fejlesztési és gyártási tapasztalat, a tudomány eredményeinek alkalmazása és a kompromisszum mentes minőség – ez a garancia, hogy egy élmény dús napunk lesz a parton. Ez a Rod Hutchinson filozófia!

Rod Hutchinson Magyarországon

A márka jelszava: sose hagyd abba a határok feszegetését! Szerte Európában sok-sok tavon folynak a tesztek és próbák, ezek a kutatások sosem állnak meg… Mindezt, ma már több mint 40 éve!

Sokan dolgozunk közösen a pontyhorgászat fejlődésén itthon is! Bizonyára Te is érzed a környezeten a változást, a felgyorsult életvitel és társadalmi jelenségek hatása a horgászatot is elérte. A „gyors, rövid idejű sikeres pontyhorgászatok”, a „visszatalálás a természetbe” vagy a „NAGY megfogása” még mind olyan sikerrel és kudarccal kövezett, félig-meddig ismeretlen ösvény, ahol a Horgász-Zóna pontyos csapata is töri az utat! Ugyan nagy segítséget jelent, hogy (többek között) az angol pontyhorgászok módszerei, technikái fáklyaként világítanak, azonban a mi munkánk Veletek együtt, hogy adaptáljuk a több tíz éves kinti kultúrát és tapasztalatokat a hazai viszonylatokra.

Nagy megtiszteltetés számunkra, hogy 2020-tól a Rod Hutchinson termékek hazai forgalmazásáért a Horgász-Zóna lesz a felelős.

Izgalmas és csábító kínálattal lesz dolgunk az biztos! Talán a bojlis horgászként Te is ismered azt a bizsergető érzést, ami akkor lep el, amikor egy olyan golyót tartasz az ujjaid között, amiben bízol! Az angol családi vállalkozások által készített csalikban eddig sosem csalódtunk, reméljük, sokatok, sokunk számára hozzák el a vízparti örömöket a Rod Huchinson csalik, aromák.

Fedezzük fel 40 év csalifejlesztés eredményeit, váltsuk be Rod Hutchinson ígéretét!

A márka természetesen nem ismeretlen itthon, 2010 óta gazdagítja a hazai pontyos palettát. Köszönjük a hazai pioníroknak a munkát, legjobb tudásunk szerint folytatjuk! Már neki is álltunk feldolgozni ezt szakmailag mély és széles kínálatot, hogy segíthessünk a döntéseidben. A csalik területén több szisztéma, rendszer is Rod Hutchinson öröksége - tárjuk fel a bennük rejlő lehetőségeket!

Szeretnénk együtt dolgozni a Rod Hutchinson termékei iránt érdeklődőkkel, együtt többre jutunk a megismerésük terén! Hiszünk a tapasztalatok megosztásának erejében! Hamarosan jelentkezünk majd az ezt elősegítő megoldással.

***

Február 13-16-ig tartó FEHOVA kiállításra a Rod Hutchinson csalik, botok, táskák és mérlegelők széles választékával készülünk, ahová Téged is várunk sok szeretettel!

Az első körös Rod Hutchinson kínálatunkat itt találod! Terveink szerint szerdától már beérkeznek a termékek és tudsz rendelni!

Hajrá a vízpartokon!

 

Nagy Róbert

Horgász-Zóna Carp Team

 

 

 

AJÁNLOTT CIKKEK
Novemberi útravaló

Novemberi útravaló

2020. november 17. - Nagy Róbert
Keszegezés a Hárosi-öbölben

Keszegezés a Hárosi-öbölben

2020. november 16. - Oláh Tamás
Novemberben pontyra

Novemberben pontyra

2020. november 06. - Nagy Róbert
Minden rendeléshez egy 20 százalékos kupon!

Minden rendeléshez egy 20 százalékos kupon!

2020. november 03. - Horgász-Zóna
Methoddal Maróton

Methoddal Maróton

2020. október 26. - Oláh Tamás
Megfűszerezett pontyozás - Sikeres váltások

Megfűszerezett pontyozás - Sikeres váltások

2020. október 21. - Tanács Jani
Esős horgásznap

Esős horgásznap

2020. október 15. - Nagy Róbert
Feederbotos portya a Tisza-tavon

Feederbotos portya a Tisza-tavon

2020. október 06. - Nagy Róbert

A hobbid a szakmánk! Tetejére