Felhasználónév: Jelszó:


Regisztráció Elfelejtett jelszó Kedvencek
Keresés
Vissza az áruházba

Újra FEHOVA vásár a Hungexpon - mivel készülünk?

Újra FEHOVA vásár a Hungexpon - mivel készülünk?
Évről évre tavaszi pezsgés, forgás a Hungexpon! A FEHOVA keretein belül velünk is találkozhatsz! Mi lesz a standunkon?
Ahogy az idő pezsdül, a horgászszív is hevesebben dobog :)
A FEHOVA jól időzített vásár ebből a szempontból, mi is javában készülünk, hogy a minket meglátogatók hasznos eszközökkel, fogós csalikkal + értékes tippekkel, infókkal gazdagodhassanak!

Ahogy azt a visszatérő látogatóink már tudják, a standunk 4 fő részből áll. Ezeket mutatjuk be most röviden balról jobbra haladva:

1. Brutál BAIT-TECH fal

A klasszikusoktól a legújabbig minden, ami Bait-Tech. Az angol minőségi csalijairól ismert márkát legjobban talán egyik vásárlónk szavaival tudnám bemutatni: " amiben még sosem csalódtam!".

A kedvenceid mellett debütál a 2019-es újdonságok egy része!!! Elsőként, első kézből vihetsz majd a standunkról (amíg a készlet engedi, mivel még éppen csak érkezett valamennyi gyorspostával).

Krill & Tuna bojlik 10, 15 és 18mm méretben (300gr): a Bait-Tech kínálatában először debütálnak a hallisztes bojlik. A meleg, gazdag piros színű, a csodálatos krill&tuna aromával átjárt golyók 5 féle gazdag attraktort tartalmaznak!. Ezek között kiemelkedik a CCmore által (is) istenített LT94 jelzésű tengeri halakból készült liszt, tiszta tonhalliszt valamint a tengeri hínár liszt. Mi tagadás, mi sokat várunk tőle!

Még nem minden családtag érkezett meg... :)
Még nem minden családtag érkezett meg... :)


CSL Glug (natúr és Krill & Tuna): az angol horgászok legfontosabb attraktora a CSL, ez a fehérjében gazdag kukorica likőr. Most mártogatós dobozban két alap aromával is elérhető ez a sűrű dipszerű attraktor. Használhatod bojlikhoz, de gazdagíthatod vele a spod mixedet vagy az etetőanyagodat is!

Natúr és Krill  Tuna ízben!
Natúr és Krill Tuna ízben!


Super Method Max Feeder etetőanyag 2kg: a Bait-Tech legmodernebb feeder etetőanyaga, amiben összekerültek a legsikeresebb etetőanyagaik legfontosabb alapanyagai. Szárazon olivazöld színű, bekeverve pedig kicsit barnulva olyan színe lesz, ami egyből bizalmat gerjeszt. Erősen hallisztes, emellett nagyon könnyű lesz bekeverni.

Ebben a 2kg-os kiszerelésben verhetetlen ár-érték sávba kerül.

Feeder Max - maxold ki!
Feeder Max - maxold ki!


Marine halibut pellet 8mm: a fehérjében, olajban gazdag és lassú lebontású - talán ezért a kedvenc spodmixes, csúzlis etetőpellete az angol pecásoknak!


Top minőség a halibut pelletek között!
Top minőség a halibut pelletek között!


***

Természetesen extra akcióval megvehető tavaszi receptekkel is készülünk, amelyeket egy külön cikkben fogunk majd bemutatni!

2. Totális pergetőfal


Balogh Gabi és Laci most sem bízzák a véletlenre! Fullos FIIISH választék (bemutatkozik elsőként az országban a Mud Digger medertapogató gumicsoda), Lunkerhunt, Westin és persze az amerikaiak: REBEL, BOMBER, YUM, ARBOGAST, HEDDON! Wobblerek és gumik, fonott zsinórok és persze a pergető botok széles választéka: DAM, SILSTAR, SHIMANO, WESTIN és az igazi kuriózum, a BONE.


Ejj amikor látszik a kapás!
Ejj amikor látszik a kapás!A fiúk szakmai tanácsokkal szolgálnak bármilyen pergető kérdésre válaszolnak. Fókuszban a tavasszal nyerő felszíni csalik lesznek!

3. Feeder és bojlis orsók és botok vásári akcióban

Ahogy azt megszokhattátok, a vásárokon mindig kivisszük bomba árakon a bestsellereket. NEVIS, EUROSTAR, SILSTAR, DAIWA és SHIMANO, a finomabb vonalon meg a MIDDY és a KODEX. Bemutatkozik az új Middy Archo-Tech feeder bot.
Ha SHIMANO, akkor Zóna! Ennek jegyében most is velünk lesznek a top orsók, úgy mint ULTEGRA 14000 és 5500, BIG BAITRUNNER és MEDIUM BAITRUNNER.

Még mindig brutál áron van a DAM QUICK SLS 570 nyeletőfékes és elsőfékes verziója, valamint a deluxe verzió is!

Várunk a standunkon, a G pavilon közepén!!!


Horgász-Zóna
AJÁNLOTT CIKKEK
Visszatérés Házirétre...

Visszatérés Házirétre...

2019. december 05. - Nagy Róbert
Dunakeszi hideg vízi szilvás (method)gombócok

Dunakeszi hideg vízi szilvás (method)gombócok

2019. december 02. - Hoffmann Feri
Puha pellettel bearanyozott method peca

Puha pellettel bearanyozott method peca

2019. november 21. - Hoffmann Feri
Moby Dickes MOJOlgatás

Moby Dickes MOJOlgatás

2019. november 14. - Hoffmann Feri
Közeli vizeken 1. rész (Házirét)

Közeli vizeken 1. rész (Házirét)

2019. november 13. - Nagy Róbert
Hogyan legyél faültető?  - interjú

Hogyan legyél faültető? - interjú

2019. november 08. - Horgász-Zóna
Őszi műcsali ajánló-újdonságok

Őszi műcsali ajánló-újdonságok

2019. november 03. - Balogh Gábor

A hobbid a szakmánk! Tetejére