Felhasználónév: Jelszó:


Regisztráció Elfelejtett jelszó Kedvencek
Keresés
Vissza az áruházba

Ünnepi nyitvatartás a Zóna boltokban!

Ünnepi nyitvatartás a Zóna boltokban!
Kellemes Ünnepeket, boldog Újévet kívánunk minden kedves vásárlónknak! Itt olvashatjátok az év végén még fontos információinkat.
Ugyan, már csak pár nap van Karácsonyig, de mi továbbra is várunk mindenkit nagy-nagy szeretettel egészen december 23-ig!


A két ünnep között és január első hetében leltár miatt 2018.12.24-2019.01.07 az üzleteink ZÁRVA tartanak.
További fontos információ, hogy a webáruházunkba leadott rendeléseket továbbra is fogadjuk, de csak január 3-a után fogunk nekiállni a feldolgozásnak. A készleten lévő termékeinket már január elején tudjuk küldeni, míg azokat, amiket be kell szereznünk, a nagykereskedések nyitásának függvényében fogjuk tudni csak kézbesíteni, ami várhatóan a Január 7.-i héten lesz. Természetesen a saját rendelése "sorsáról" mindenkit személyesen értesítünk!

Utolsó nyitva tartás a pesti üzletben:


2018.12.23 Arany vasárnap 10:00-13:00-ig

Utolsó nyitva tartás a budai üzletben:

2018.12.22 Szombat 9-13:00-ig

Első nyitási nap 2018.01.07 Pest: 10:00, Buda: 09:00

Fantasztikus volt ez az év! Nagyon hálásak vagyunk, hogy ebben az évben is sokan választottatok minket és megtiszteltetek a bizalmatokkal.

KÖSZÖNJÜK, TI VAGYTOK A LEGJOBBAK!!!!!!!!!!!!!!

Reméljük, elégedettek voltatok az üzleteinkben történő kiszolgálással és a webáruházi munkánkkal is. A 2019-es évben, újult erővel azon leszünk, hogy még jobbak lehessünk és még több horgászt segítsünk akár szakmai segítséggel, akár valamilyen felszereléssel.

Ennek a szellemében kívánunk Békés Karácsonyt és Boldog Újévet, minden kedves vásárlónknak, barátainknak, beszállítóinknak és versenytársainknak!

Üdvözlettel:

Horgász-Zóna csapata

A hobbid a szakmánk! Tetejére