Felhasználónév: Jelszó:


Regisztráció Elfelejtett jelszó Kedvencek
Keresés
Vissza az áruházba

Verd a halat bugris

Érhető módon az ember kimegy hétvégén lazítani, megissza a három üveg sört, hát nehogy már spiccesen, napsütötte fejjel fontos legyen, hogy a hal hogyan ugrál a parton.
Érhető módon az ember kimegy hétvégén lazítani, megissza a három üveg sört, hát nehogy már spiccesen, napsütötte fejjel fontos legyen, hogy a hal hogyan ugrál a parton. Hiszen olyan nehéz volt a hét, a góré is és a feleség is piszkálja az embert. Majd pont egy halon aggódik a pecás, nem? Mikor az asszonyt is csak egy-egy jó pofonnal lehet helyreigazítani? Meghát azt a nyomorult hájas zsírpontyot el sem lehet vinni. A kifizetett nagy összeg ellenére sem. Felháborító, majd pont ezeknek fogom pátyolgatni a halat. Minek is tesznek egy vízbe ekkorát, csakhogy egy-két magát sporthorgásznak nevező majom pózolhasson velük? Hagyjad mán. Nézzed csak húzza, basszus megint egy ilyen nagyobb hal jött. Hoppá kifogtuk megint, megismerem ennek téptük le az uszonyát. Rúgjunk bele, hátha megtanulja már, hogy nem akarjuk kifogni.

Talán ilyen gondolatok játszódhattak annak az idiótának a fejében is, aki ezt a halat elintézte. Hogy részesülhetett ilyen ocsmány bánásmódban?

AJÁNLOTT CIKKEK
Végre a parton!

Végre a parton!

2019. február 14. - Nagy Róbert
Tavaszváró receptek

Tavaszváró receptek

2019. február 05. - Nagy Róbert
Újra FEHOVA vásár a Hungexpon - mivel készülünk?

Újra FEHOVA vásár a Hungexpon - mivel készülünk?

2019. február 04. - Horgász-Zóna
Rendelések teljesítése

Rendelések teljesítése

2019. január 07. - Horgász-Zóna
Év végi nyitvatartás

Év végi nyitvatartás

2018. december 24. - Horgász-Zóna
Arany vasárnapi nyitvatartás

Arany vasárnapi nyitvatartás

2018. december 23. - Szandi
Havas pontyok, téli receptek...

Havas pontyok, téli receptek...

2018. december 17. - Nagy Róbert

A hobbid a szakmánk! Tetejére