Felhasználónév: Jelszó:


Regisztráció Elfelejtett jelszó Kedvencek
Keresés
Vissza az áruházba

Verd a halat bugris

Érhető módon az ember kimegy hétvégén lazítani, megissza a három üveg sört, hát nehogy már spiccesen, napsütötte fejjel fontos legyen, hogy a hal hogyan ugrál a parton.
Érhető módon az ember kimegy hétvégén lazítani, megissza a három üveg sört, hát nehogy már spiccesen, napsütötte fejjel fontos legyen, hogy a hal hogyan ugrál a parton. Hiszen olyan nehéz volt a hét, a góré is és a feleség is piszkálja az embert. Majd pont egy halon aggódik a pecás, nem? Mikor az asszonyt is csak egy-egy jó pofonnal lehet helyreigazítani? Meghát azt a nyomorult hájas zsírpontyot el sem lehet vinni. A kifizetett nagy összeg ellenére sem. Felháborító, majd pont ezeknek fogom pátyolgatni a halat. Minek is tesznek egy vízbe ekkorát, csakhogy egy-két magát sporthorgásznak nevező majom pózolhasson velük? Hagyjad mán. Nézzed csak húzza, basszus megint egy ilyen nagyobb hal jött. Hoppá kifogtuk megint, megismerem ennek téptük le az uszonyát. Rúgjunk bele, hátha megtanulja már, hogy nem akarjuk kifogni.

Talán ilyen gondolatok játszódhattak annak az idiótának a fejében is, aki ezt a halat elintézte. Hogy részesülhetett ilyen ocsmány bánásmódban?

AJÁNLOTT CIKKEK
Tokaj, Kovács tó - rapid őszi nagyhalazás

Tokaj, Kovács tó - rapid őszi nagyhalazás

2021. október 18. - Nagy Róbert
Veszélyben a természetes vizeink - terjed a busa

Veszélyben a természetes vizeink - terjed a busa

2021. szeptember 16. - Horgász-Zóna
Deeper esszenciák: radarkép értelmezési finomságok

Deeper esszenciák: radarkép értelmezési finomságok

2021. augusztus 17. - Horgász-Zóna
Tisza-tavi kalauz

Tisza-tavi kalauz

2021. augusztus 04. - Nagy Róbert
Fenntarthatóság és a horgászcikk gyártás - FIIISH

Fenntarthatóság és a horgászcikk gyártás - FIIISH

2021. július 08. - Horgász-Zóna
Etetés? Alap!

Etetés? Alap!

2021. június 22. - Nagy Róbert
Gyors pecán a Fish World horgásztavon

Gyors pecán a Fish World horgásztavon

2021. június 14. - Illés Zoltán

A hobbid a szakmánk! Tetejére