Horgász-Zóna menü
Kedvencek
Kosár
Bejelentkezés

Bejelentkezés

Felhasználónév:

Jelszó:Regisztráció | Elfelejtett jelszó
  • FIIISH csalik
  • Őszindíó akció
  • Pro Natural Fine lake dark

Világújdonságok a Cralusso-tól 2014-re

|

Amióta az emberiség horgászik, halászik, azóta -több száz, több ezer éve -fejlesztgeti a halfogáshoz használt zsinórjait. Vajon mi újat lehetne még ezzel kapcsolatban kitalálni, amit nem fedeztek fel még e föld lakói? Szerencsére van egy magyar cég, mely nem csak felismerte, a horgászok ősrégi problémáját, de ki is fejlesztette a világpiac talán legmodernebb damilját!

NAVIGATOR zsinór a horgászok ősi problémájára, a vízen való tájékozódásra nyújt hasznos megoldást
NAVIGATOR zsinór a horgászok ősi problémájára, a vízen való tájékozódásra nyújt hasznos megoldást


Cralusso legújabb innovációján a NAVIGATOR Match és Feeder fehér színű horgász zsinórokon 5 méterenként találhatók 0,5 és 1 m hosszú színes jelölések. A zsinórhoz mellékelt és az orsó dobjára ragasztható öntapadós színkód matrica segítségével, be tudjuk azonosítani a meghorgászott távolságot a vízen, majd pontosan és megismételhetően tudunk az adott helyre horgászni, akár több bot használata esetén is! A Navigator zsinórok első 20 métere jelöletlen, a Match damilon 70 méterig, a Feeder zsinóron 105 méterig találhatunk jelöléseket.

Magyar fejlesztésű Navigator zsinórok, új dimenziókat nyitnak a horgászok előtt.
Magyar fejlesztésű Navigator zsinórok, új dimenziókat nyitnak a horgászok előtt.


Mintha mérőszalagot használnánk, egyszerűen és precízen tudjuk a vízen lévő helyek távolságát beazonosítani és segítségével pontosan meghorgászni

Jelölt zsinór
Jelölt zsinór


A Cralusso vezetője, aki egyben a termékek fejlesztője nem tétlenkedett az elmúlt időszakban csapatával. Egy újabb hasznos fejlesztéssel segítik a horgászokat. Sokunk számára ismerős probléma a zsinórok dobra való helyes mértékű feltöltésének nehézsége, főleg amikor egy orsóhoz, két különböző mélységű dobot adnak. Sokszor előfordul, hogy a zsinór feltekercselésénél kevés, vagy túl sok damil kerül a dobra. A fenti problémákra nyújt megoldást a Cralusso által kifejlesztett QSP szisztéma. A zsinórokhoz mellékelt QSP mérőlapka és a cég weboldalán található kalkulátor segítségével egyszerűen meghatározhatjuk a zsinór előtöltés optimális mennyiségét, melyet alkalmazva ideális mértékre tudjuk tölteni orsónkat!

QSP rendszer segítségével, egyszerűen, gyorsan, meghatározhatjuk a szükséges zsinór előtöltés mennyiségét.
QSP rendszer segítségével, egyszerűen, gyorsan, meghatározhatjuk a szükséges zsinór előtöltés mennyiségét.


QSP rendszerről leírás és kalkulátor a cralusso.com/horgaszcikkek/zsinorok/qsp-kalkulator/ oldalon található (kattints ide az eléréshez: qsp-kalkulátor).

Az úszós horgászok sem maradnak újdonságok nélkül. Az új Black Eagle úszó előretolt súlypontja, míg a Wolfram Match, rendkívül jó repülési és működési tulajdonságai miatt lehetnek a horgászok kedvencei a vízparton.
A szabadalmazott kalibrációs megoldással a leggyorsabb és legérzékenyebb antenna beállítást tudjuk biztosítani úszóinknak. A Cralusso közkedvelt antenna rendszere újabb levegős és cső antennákkal bővült, így már több mint 25 féle antenna közül választhatunk!Wagglerek
Wagglerek


Az új, kombinált ólom-wolfram súlyrendszer, a legnagyobb fajsúlyú, emiatt a legkisebb térfogatú megoldás, melyet eddig waggler úszóba építettek!


A Cralusso újdonságok hamarosan kaphatók lesznek a webáruházunkban.
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK:Minden jog fenntartva © 2018 - Horgász Zóna
Horgász-Zóna Ügyfélszolgálat elérhetőségek:
Telefonszám: 06 1 240 5454
Mobil: 06 70 362 7167 (hétköznap 8:00-18:00-ig, szombaton 9:00-12:00-ig)
Email: ugyfelszolgalat@horgasz-zona.hu
G+: Google+
Horgász-Zóna Buda bemutatóterem és horgászbolt: 1033 Budapest, Szentendrei út 89-95., telefon: 06 1 2405454
Horgász-Zóna Pest horgászbolt: 1138 Budapest Gyöngyösi sétány 8., telefon: 06 1 612 1775
Horgász webáruház | Feeder bot | Nevis szett | Shimano orsó | távdobó orsó