Felhasználónév: Jelszó:


Regisztráció Elfelejtett jelszó Kedvencek
Keresés
Vissza az áruházba

Wobbler és gumicsali újdonságok az USA-ból - friss beérkezés

Wobbler és gumicsali újdonságok az USA-ból - friss beérkezés
Pergetők figyelem!Megérkeztek a wobbler és gumicsali újdonságok az USA-ból! A budai üzletben és a webáruházunkban már megtaláljátok a Rebel, Booyah, Yum és Heddon márkák új, fogós szépségeit.
Gondolom, nem vagyok egyedül azzal a gyerekes érzéssel, amikor valami újdonságot vársz és alig bírsz magaddal! Ezt érzem akkor is, mikor ismét befut egy szállítmányunk Amerikából. Széles vigyorral, türelmetlenül tépem fel a kartonokat, hogy láthassam tartalmukat, ahogy a VÁM által összetúrva, ömlesztve pislogjanak vissza rám. Igazából nincs benne semmi meglepetés, hajszálpontosan az van benne, amit rendeltem, de akkor is jó érzés több mint 8000 km-ről csomagot kapni. Persze ez hozza magával a többit: tételes átvétel, árazás, új csalik felvitele a rendszerbe, közben szépen összeáll a 15 négyzetméternyi kínáló fal.

És itt a lényeg: ÚJ CSALIK!

100 éves márkákról beszélünk, ezeknek annyira széles a palettájuk, hogy két üzletet is csordultig lehetne tölteni, folyton sakkozok a hellyel; tavaszi-nyári-őszi kínálat, így mindig érkezik nekünk valami új, ami még sose járt az országban. Viszont az igazi újdonságokat gyakran fél-egy évvel később adják csak ki, de nem most! És éppen ezért is vártam ennyire ezt a szállítmányt.

Booyah Toadrunner felszíni csalija nem újdonság, nem is hoztuk még, így is a Horgász-Zóna budai üzlet a felszíni csalik fellegvára, csak, hogy a ToadRunner Jr. na az odaBass! Mind össze 5 centi a teljes hossza. A legaktívabb kisméretű TopWater csali, ami a kezünkbe került, sőt és még hangolható is, de ezt majd a termékleírásban elolvasod.


Rebel az egyik kedvenc márkánk, fantasztikus választékkal rendelkezik és rendkívül fogósak a kétcentistől a 15centisig. A Rebel igazán nagy ágyúi a Tracdown Ghost minnow-k, ezek az ékszerek bármelyik japán csalival felveszik a versenyt.



És persze a YUM! Fekete sügerezésben a legerősebb, de nagyon jó, célirányos választéka van süllőre csukára és csapózni. Kínálatunkban már az igazán nagy csalik is helyett kaptak felkészülve a nagycsalis szezonra. Ilyen például a 7,5 colos Genie és a 10,5 colos Mighty Worm amiről kiderült, hogy a csukák is imádják.



Heddon a legöregebb márka a világon (idén 125 éves), itt már fejlesztésről és új csalikról nem nagyon beszélhetünk. Viszont életben tartják a márkát, mert ők indították el a pergetést, ennek köszönhetően történelmi csalikkal foghatjuk a halakat. Néha azért megörvendeztetnek minket egy kiválasztott típusnál egy új színnel, ami most a swim image Striped Mulet és a Redfish.


Gyertek és válogassatok ti is.

KAPCSOLODÓ TERMÉKEK
AJÁNLOTT CIKKEK
Májusi pontyok, pelletes megoldások...

Májusi pontyok, pelletes megoldások...

2022. május 10. - Nagy Róbert
Pontyos délután a Tisza-tavon...

Pontyos délután a Tisza-tavon...

2022. május 02. - Nagy Róbert
Ébredező pontyok a Tisza-tavon...

Ébredező pontyok a Tisza-tavon...

2022. március 22. - Nagy Róbert
10 éves a DEEPER

10 éves a DEEPER

2022. március 21. - Horgász-Zóna
RAPALA pergetőbotok bemutatója

RAPALA pergetőbotok bemutatója

2022. február 28. - Balogh Gábor
Tél van a Kis-Tiszán...

Tél van a Kis-Tiszán...

2022. január 28. - Nagy Róbert
Horgász-Zóna outlet - bemutató

Horgász-Zóna outlet - bemutató

2022. január 21. - Horgász-Zóna

A hobbid a szakmánk! Tetejére