Felhasználónév: Jelszó:


Regisztráció Elfelejtett jelszó Kedvencek
Keresés
Vissza az áruházba

Zóna Method party 2015.04.12-én (új helyszín!!!)

Zóna Method party 2015.04.12-én (új helyszín!!!)
Eredményes-e a method feeder módszer természetes állóvizeken? Nagyon is! Csatlakozz hozzánk és lesd el házigazdánk Csincsik Sándor balatoni method trükkjeit. Időpont: március 22 vasárnap 07:00-től, ameddig a kedvünk tartja!
Figyelem! Helyszín változás!

Előretolt forradalmi gárdistánk, Csincsik Sanyi mai fogási eredményei alapján a támaszpontunkat egy kicsit módosítottuk!

A vasárnapi method party helyszíne a Fonyódon található Árpád sétány szabadstrand lesz. Időpont: április 12 vasárnap 07:00-től, ameddig a kedvünk tartja!

A legtöbb horgásztavon a method feeder technika sikere felülmúlja a többi módszer fogósságát, de sokan kérdezitek Tőlünk, mi a helyzet a természetes vizekkel, ahol a halak még nem szoktak hozzá a hallisztes method kajákhoz. Csincsik Sanyi a Zóna Method forradalom képviselője gyerekkora óta horgászik a Balatonon és már a Balatonra is csak a kedvenc method felszerelésével és etetőanyagával jár horgászni (süllőre is,..... na jó nem...).

Sanyi eredményei meggyőzőek, a halak az első alkalommal jól reagáltak a minőségi method etetőanyagra, azóta is többszörösét fogja, mint a körülötte lévő nagy tapasztalattal rendelkező horgászok.

Csatlakozz hozzánk, ha szeretnéd kipróbálni a balatoni pontyokon, keszegeken a method horgászatot!

Ezen a partyn, ahogy többin is, segítünk a method feeder horgászat elsajátításában, ha teljesen nulla vagy, velünk könnyen elkezdheted!
Érdemes ellátogatni azoknak is, akiknek közel van a helyszín és meg szeretnének ismerkedni azokkal az apró részletekkel, amelyek különbséget tesznek siker és kudarc között.

És természetesen azokat is várjuk, akiket beindított a balatoni method feeder kihívás, és szeretnék ott is kipróbálni kedvenc módszerüket!

Találkozzunk április 12-én vasárnap a fonyódi Árpád sétányon lévő szabad strandon07:00-kor, a method forradalom zászló alatt :)

Ahogy szokott lenni nincsen részvételi díj, viszont mindenkinek, aki horgászik rendelkezni kell érvényes igazolvánnyal és területi vagy napijeggyel. Felszerelést mindenki hozzon magával és legalább egy zacskó method mixet. Ajánlott irodalom felkészülésre: Method forradalom, bedobás, kapás, fárasztás - sokszor egymás után című kiadvány.

Method forradalom


Oláh Zoltán
Method forradalmár





AJÁNLOTT CIKKEK
Horgászat és mentális egészség?

Horgászat és mentális egészség?

2024. március 14. - Horgász-Zóna
Az a bizonyos crankbait

Az a bizonyos crankbait

2024. február 06. - Balogh Gábor
Horgász-Zóna év végi nyitvatartás

Horgász-Zóna év végi nyitvatartás

2023. december 23. - Horgász-Zóna
SUPER NATURAL csalogatóanyagokkal decemberben...

SUPER NATURAL csalogatóanyagokkal decemberben...

2023. december 15. - Nagy Róbert
STORM Wiggle Wart sztori

STORM Wiggle Wart sztori

2023. december 05. - Balogh Gábor
SUPER NATURAL baráti kupa Hévízgyörk

SUPER NATURAL baráti kupa Hévízgyörk

2023. november 08. - Nagy Róbert

A hobbid a szakmánk! Tetejére