Horgász-Zóna menü
Kedvencek
Kosár
Bejelentkezés

Bejelentkezés

Felhasználónév:

Jelszó:Regisztráció | Elfelejtett jelszó
  • Arany vasárnapi nyitvatartás
  • method feeder horgászbotok
  • Karácsony 2018
  • Horgász-Zóna ajándékutalvány kapható!

Ajándék ötletek között II...

|

Karácsonyra orsót? Jó ötlet! Most bemutatunk egy kompakt és sokoldalú horgászorsót, lehet súgni az angyalkáknak... :) Az elmúlt években már megismert és sok pozitív vásárlói visszajelzést kapó D.A.M CAMARO orsók legújabb tagjairól - az FS nyeletőfékes változatokról lesz szó! Ezek, a többféle méretben megvásárolható D.A.M nyeletőfékes orsók igen változatos feladatok ellátására alkalmasak. Olyan korszerű megoldásokkal ellátott darabok, amelyek megfelelő tudással és nem mellékesen, pénztárcabarát árcédulával rendelkeznek...

Az elmúlt szezonban már megérdemelt népszerűségnek örvendő CAMARO modell (első és hátsófékes verzió volt már kapható) most kapott egy nyeletőféket! Ez a hír kerülhetne akár egy horgászújság címlapjára is, hiszen az 5+1 csapágyas, nagyon szépen futó, nagy zsinórbehúzással rendelkező FS verzió ennyi pénzért megérdemelné, hogy "nagy dobra verjék!" Áruházunk polcain már büszkén "feszítenek", és csak ajánlhatom mindenkinek aki egy megbízható és pénztárcabarát megoldásban gondolkodik.

A kisebb méretek ideálisak picker vagy rövid feederre, a nagyobbak pedig csukázni, süllőzni, de akár pontyozni, feederezni is! Ezekhez az orsókhoz - nem mellékesen - pótdob is jár. Az alábbi méretekben kaphatóak: 20-as, 30-as, 40-es és 50-es. Egy kollégám első mondata, miután megtekerte az orsót, ez volt: "...b.sszus, ez úgy fut, mint egy Shimano"! :)

További előnye még az orsónak a relatív nagy zsinórbehúzás: a 40-es méret 90 cm-t, az 50-es már majdnem 100 cm-t "hoz be" egy hajtókar-tekerésre! Ha belegondolsz, ez igen nagy segítség a messzire bejuttatott végszerelék gyors visszatekerésekor...

Összességében tehát ezt a sorozatot, ajánlom minden olyan horgásztársamnak, aki egy megbízható, nagy tradíciókkal rendelkező gyártó termékét szeretné magának, de közben a kasszánál sem szeretne vagyonokat költeni. A különböző méretek közül kiválasztható a horgászmódszeredhez leginkább passzoló darab. A hazai D.A.M szakszerviz korrekt és gyors ügyintézése pedig egy további fontos érv lehet a CAMARO FS orsók a vásárlásához... Remélem ez a kis ajánló sok horgásztársamhoz jut el és sokan lelik a jövőben örömüket ebben az orsóban, miközben annak a nagyszerű időtöltésnek hódolhatunk, amely csodálatosan köt össze vizeket-halakat-embereket...Üdvözlettel:

Nagy Róbert - BLACK CAP

Kedveljétek oldalamat a facebook-on, ahol további információkat és érdekességeket találtok!

Black Cap facebook oldala


KAPCSOLÓDÓ CIKKEK:Minden jog fenntartva © 2017 - Horgász Zóna
Horgász-Zóna Ügyfélszolgálat elérhetőségek:
Telefonszám: 06 1 240 5454
Mobil: 06 70 362 7167 (hétköznap 8:00-18:00-ig, szombaton 9:00-12:00-ig)
Email: ugyfelszolgalat@horgasz-zona.hu
G+: Google+
Horgász-Zóna Buda bemutatóterem és horgászbolt: 1033 Budapest, Szentendrei út 89-95., telefon: 06 1 2405454
Horgász-Zóna Pest horgászbolt: 1138 Budapest Gyöngyösi sétány 8., telefon: 06 1 2390373
Horgász webáruház | Feeder bot | Nevis szett | Shimano orsó | távdobó orsó