Horgász-Zóna menü
Kedvencek
Kosár
Bejelentkezés

Bejelentkezés

Felhasználónév:

Jelszó:Regisztráció | Elfelejtett jelszó
  • FIIISH csalik
  • Pro Natural Fine lake dark
  • Hanatu szuper távdobó kosár

Bemutatkozik a SHIMANO AERLEX XT-A SPOD 7000

|

A vadonatúj SHIMANO AERLEX XT-A SPOD 7000 orsó bevezetésével, a SHIMANO cég, a nagyobb méretű orsók árát tette elérhetővé. Ez az újdonságként bemutatkozó, „éj-fekete színben pompázó”, gyönyörű darab, bizonyára sok pontyhorgász szívét rabul ejti.

Az AERLEX SPOD modell, ahogy a neve is mutatja, elsősorban az etetőrakétás (SPOD), ill. a jelzőúszós (MARKER) botokra lett „kitalálva”. Azonban ha megnézzük az orsó speciális tulajdonságait, akkor könnyedén beláthatjuk, hogy az AERLEX, első osztályú választás lehet a pontyozó, bojlis botjaidra (is)! A már megszokott „fékben fék” (BAITRUNNER SPOOL II.) könnyedén elsajátítható működés elve, segít a kapások gyors le-reagálásában és élvezetessé is teszi a fárasztásaid. Nézd csak meg az alábbi rövid bemutatót erről a fékről:Ez a SHIMANO orsó, elsősorban a nagyobb dobásokat kedvelő, alkalmazó horgászoknak kínál profi és kompromisszumoktól mentes, magas használati értéket. Exkluzív megjelenés jellemzi, 3 év SHIMANO garancia!Technikai tulajdonságok:

Áttétel: 5,3: 1

Ahogy a fenti számból látható, az AERLEX nagy áttétellel rendelkezik. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy még a nagy távolságba bevetett végszerelékünket (etetőrakétánkat, SPOMB-ot, MARKER úszót) is gyorsan visszatekerhetjük a partig!

Csapágy: 1+1

A 2 darab csapágy nem sok… azonban aki ismeri a SHIMANO orsók nyújtotta pazar, semmi mással össze nem hasonlítható, gördülékeny futását az nem keresgél nagyon sok csapágyat egy ilyen típusú orsóban. Csak elég megtekerni és érezni a minőséget...

Pótdob: nincs

Ehhez a modellhez a SHIMANO nem csomagol további pótdobot.

Tömeg: 705 gramm

Az AERLEX tömege egy kicsivel a 700 gramm felé csúszása, nem sorolja még ezt az orsót a „nehéz monstrumok” sorába. Egy 3,6 vagy 3,9 méteres boton minden esetben, remek egyensúlyi helyzetet teremt.

Zsinórkapacitás: 0,40 mm/250 méter

Ebből az adatból világosan kitűnik, hogy a leggyakrabban használatos monofil pontyozó zsinórokból (értsd: 0,28 mm, 0.31 mm vagy 0,33 mm) bőven 300 méter feletti „mennyiséget” tekercselhetünk az AERLEX dobjára.Kinek ajánljuk ezt a modellt?

A SHIMANO Japán mérnökei és a gyári csapat egybehangzó véleménye alapján a partról történő etetések alkalmával vesszük hasznát leginkább az AERLEX SPOD orsónak! Azonban ha alaposabban tanulmányozzuk a különböző technikai tulajdonságait, akkor könnyen belátható, hogy ennek az orsónak a személyében egy nagyszerű, általánosan használható pontyozó orsó (is) rejlik…

A SHIMANO csapata ezúttal is alaposan kitett magáért. Ennek egyik produktuma, hogy a beépített „fékben-fék” (BAITRUNNER SPOOL II.) rendszer segítségével, egy mozdulattal tudjuk a szabadonfutóra engedett fékerőt a kívánt erősségig tekerni. Ennek következtében az AERLEX egy igazi nagyhalas, bojlis műszerré válik a kezünkben.

Összességében tehát mindazon horgásztársaknak ajánljuk, akik egy profi eszközt szeretnének az etetések alkalmával használni és/vagy egy korszerű és időtálló pontyozó, bojlis orsót szeretnének maguknak, kedvező áron valamint SHIMANO minőségben!Zóna tipp: ezt a modellt, ajánljuk továbbá a harcsahorgászoknak, valamint bármilyen általános felhasználásra, ha kemény terepre kell készülni!

Zóna tipp „+”: A világ egyik legnagyobb horgászcikk-gyártó vállalataként a SHIMANO irigylésre méltó elismertségre tett szert újításainak, termékei műszaki jellemzőinek és minőségének köszönhetően. Ha Ön SHIMANO terméket vásárol, garanciát kap a minőségre, arra, hogy pénzéért a legtöbbet kapja. Ha egy pillantást vetünk a közép és alsó árkategóriájú orsókra, akkor azt is látnunk kell, hogy ugyanazok a szakértők tervezték őket, akik újabb és újabb termékdíjakat nyernek, és gyakran a legújabb és legdrágább termékektől közvetlenül átvett megoldásokat tartalmazzák.
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK:Minden jog fenntartva © 2018 - Horgász Zóna
Horgász-Zóna Ügyfélszolgálat elérhetőségek:
Telefonszám: 06 1 240 5454
Mobil: 06 70 362 7167 (hétköznap 8:00-18:00-ig, szombaton 9:00-12:00-ig)
Email: ugyfelszolgalat@horgasz-zona.hu
G+: Google+
Horgász-Zóna Buda bemutatóterem és horgászbolt: 1033 Budapest, Szentendrei út 89-95., telefon: 06 1 2405454
Horgász-Zóna Pest horgászbolt: 1138 Budapest Gyöngyösi sétány 8., telefon: 06 1 612 1775
Horgász webáruház | Feeder bot | Nevis szett | Shimano orsó | távdobó orsó