Felhasználónév: Jelszó:


Regisztráció Elfelejtett jelszó Kedvencek
Keresés
Vissza az áruházba

DAIWA és CORMORAN

Amikor tavaly újjászerveződött a hazai Daiwa és Cormoran márkaképviselet, már sejteni lehetett, hogy Magyarországon is - ahogy a világ számos más országában – hamarosan zajos sikereket könyvelhet majd el. A két márka a Magyar horgászok számára persze nem ismeretlen, hiszen ki ne emlékezne a régebbi remek Daiwa botokra és orsókra… Bizonyára sokan kedvelték, szerették meg a Cormoran termékeket is az elmúlt évek alatt. Egyfajta reaktiválásról beszélhetünk tehát, ami a piac diktálta gyors tempó miatt, már igencsak időszerűvé vált. Így nem csupán a véletlen műve, hogy itt a Horgász-Zónán is egyre több és újabb Daiwa és Cormoran termékkel találkozhat a tisztelt érdeklődő nap, mint nap! Köszönhetően ez, az éppen annyira új és fiatal, mint célratörő hazai képviseletnek és persze annak a nagy-nagy érdeklődésnek, amelyet a honi horgászok mutatnak e termékek iránt. Igyekszünk tehát, itt a Zónán a 2011-es évben is színvonalas DAIWA és CORMORAN termékekkel, precíz kiszolgálással és naprakész információkkal szolgálni mindenkinek.
Amikor tavaly újjászerveződött a hazai Daiwa és Cormoran márkaképviselet, már sejteni lehetett, hogy Magyarországon is - ahogy a világ számos más országában – hamarosan zajos sikereket könyvelhet majd el. A két márka a magyar horgászok számára persze nem ismeretlen, hiszen ki ne emlékezne a régebbi remek Daiwa botokra és orsókra… Bizonyára sokan kedvelték, szerették meg a Cormoran termékeket is az elmúlt évek alatt. Egyfajta reaktiválásról beszélhetünk tehát, ami a piac diktálta gyors tempó miatt, már igencsak időszerűvé vált. Így nem csupán a véletlen műve, hogy itt a Horgász-Zónán is egyre több és újabb Daiwa és Cormoran termékkel találkozhat a tisztelt érdeklődő nap, mint nap! Köszönhetően ez, az éppen annyira új és fiatal, mint célratörő hazai képviseletnek és persze annak a nagy-nagy érdeklődésnek, amelyet a honi horgászok mutatnak e termékek iránt. Igyekszünk tehát, itt a Zónán a 2011-es évben is színvonalas DAIWA és CORMORAN termékekkel, precíz kiszolgálással és naprakész információkkal szolgálni mindenkinek.

2010. december 11-én, szombaton került sor a DAIWA és CORMORAN áru bemutatóra és stratégiai értekezletre, ahova a Horgász-Zóna Kft. is meghívást kapott. A Zónát ezúttal Oláh Zoltán, Nagy Z. Lajos és én magam képviseltem ezen a nem mindennapi rendezvényen. A helyszín a kívül belül impozáns Budapesti Hélia hotel és konferencia központ volt. A gondosan felépített program első részében kötetlen lehetőségünk nyílott alaposan áttanulmányozni az egyes modelleket, a 2011-es újdonságokat és a már piacon lévő, de kevésbé ismert termékeket egyaránt. Az ország minden pontjáról érkeztek kereskedők, így remek alkalom volt kicsit „szakmázni”, értékelni a lassan elmúló esztendőt és persze közösen kézbe venni az egyes termékeket, kezdve a legapróbb kiegészítőktől egészen a csúcsmodellekig.

kötetlen termék bemutatóval indult a szakmai nap
kötetlen termék bemutatóval indult a szakmai nap


Külön kiemelném, hogy itt a DAIWA és CORMORAN Európa középső területeiért felelős első embere Tristan Sigulla és Yusuke Ota termék menedzser személyesen prezentálta az egyes termékeket. A rengeteg orsó és bot valamint a számtalan színvonalas kiegészítő között sétálva nem is csoda, hogy a hazai képviselet vezetője Szabó Csilla is boldogan és készségesen válaszolt a felmerülő kérdésekre.

megtisztelő kép Yusuke úr társaságában
megtisztelő kép Yusuke úr társaságában


Cormoran orsócsodák
Cormoran orsócsodák


Daiwa botok a csúcson
Daiwa botok a csúcson


nem hagyhattam ki a felső kategóriás ruházatot sem…:)
nem hagyhattam ki a felső kategóriás ruházatot sem…:)


Ezt követően az a szakmai értekezlet következett, ahol rövid történeti áttekintés kaptunk a márka múltjáról és fejlődési irányvonalairól nemzetközi és hazai szintéren. Bemutatkozott a hazai képviselet, Szabó Csilla köszöntötte a megjelent kereskedőket. Tristan Sigulla export menedzser és Yusuke Ota urak angol nyelven persze, de tolmács közreműködésével és szakszerű grafikonok segítségével mutatta be az új technológiákat és magukat a legújabb termékeket. Külön kiemelték a márka megújult logo-ját, ami magába sűríti a cég filozófiáját és a jövőbe mutató elképzeléseit. Az új márkajelet keressétek a Horgász-Zóna oldalon!

Yusuke Ota lendületes termékbemutatója
Yusuke Ota lendületes termékbemutatója


az egyik újdonság a kivetítőn
az egyik újdonság a kivetítőn


ezt a média sem mulaszthatta el
ezt a média sem mulaszthatta el


feszült Zóna figyelem…
feszült Zóna figyelem…


Ezután lehetőségünk volt saját kérdéseinket is feltenni, így újabb érdekes felvetésekkel, gondolatokkal gazdagodhattunk. Miután befejeződött az értekezlet, újra át lehetett tekinteni a termékeket és most már az új információk birtokában szemlélhettük a színes palettát. Ezután alaposan megéhezve érkeztünk a vacsora helyszínére és jó étvággyal fogyasztottuk el a rendkívül finom vacsorát. Szó szerint kerekasztal beszélgetésekre nyílott ezután lehetőségünk ahol az ország legtávolabbi pontjairól érkezett kollégákkal vitathattuk meg a szakmai nap tapasztalatai és persze az egyéb aktuális kérdéseket.

vacsora előtt, az impozáns étteremben
vacsora előtt, az impozáns étteremben


Ahogy szűkült a kör, vagyis fogyatkozott a vendégsereg, úgy alakult egyre kötetlenebbé és közvetlenebbé a beszélgetés, amibe nagy örömünkre bekapcsolódtak a nemzetközi szakmacsoport emberei is. Zárszóként mi mást írhatnék, mint amivel a beszámolót kezdtem: a Horgász Zónán továbbra is teljes képet kaphattok a DAIWA és CORMORAN termékekről, ügyfélszolgálatunk és boltjaink készségesen állnak a 2011-es esztendőben is a rendelkezésetekre.

Személyes üzenetem pedig gondolva a közelgő ünnepekre Oren Arnold tollából a következő:

„Karácsonyi ajándék ötleteim:
az ellenségednek megbocsátás,
az ellenfelednek türelem,
a barátodnak szeretet,
a partnerednek szívesség,
mindenkinek jóindulat,
minden gyermeknek egy jó példa,
magadnak tisztelet.

Nagy Róbert
AJÁNLOTT CIKKEK
Az a bizonyos crankbait

Az a bizonyos crankbait

2024. február 06. - Balogh Gábor
Horgász-Zóna év végi nyitvatartás

Horgász-Zóna év végi nyitvatartás

2023. december 23. - Horgász-Zóna
SUPER NATURAL csalogatóanyagokkal decemberben...

SUPER NATURAL csalogatóanyagokkal decemberben...

2023. december 15. - Nagy Róbert
STORM Wiggle Wart sztori

STORM Wiggle Wart sztori

2023. december 05. - Balogh Gábor
SUPER NATURAL baráti kupa Hévízgyörk

SUPER NATURAL baráti kupa Hévízgyörk

2023. november 08. - Nagy Róbert
Harcsák a Tisza-tavon

Harcsák a Tisza-tavon

2023. augusztus 17. - Nagy Róbert

A hobbid a szakmánk! Tetejére