Felhasználónév: Jelszó:


Regisztráció Elfelejtett jelszó Kedvencek
Keresés
Vissza az áruházba

Egyről tizet - Attilával

Egyről tizet - Attilával
Ebben a sorozatban a Horgász-Zóna kollégák mutatkoznak be: mindenkiről tíz kérdés mentén tudhatsz meg belsős infokat. Induljon hát útjára e kis dokumentum az emberekről, akik a webáruház mögött vannak...
A Horgász-Zónát számos kiváló munkatárs teszi teljessé. Most induló cikksorozatunkban, bemutatásra kerülnek a „Zóna-lakók”, így még jobban megismerhetitek őket. Kezdjük a sort a fő logisztikusunkkal, ő az aki először és utoljára (is) látja a rendelésedet :) Egyről tízet Attilával!

Név: Csillag Attila
Becenév: CéeS Attila
Születési dátum: 1981.08.06

Elég expeditív emberke vagyok, nem szeretem a tétlenséget...
Elég expeditív emberke vagyok, nem szeretem a tétlenséget...


Rövid bemutatkozás: "Elég expeditív emberke vagyok, nem szeretem a tétlenséget főleg ha melóról van szó. Szeretem ha precízen mennek a dolgok, minden összepasszol. Szerintem ez azért is van mert az eredeti szakmám gépész és ott nem volt +/- 1-2 centi. :) A Zónánál két éve vagyok. Előtte autó értékesítő, és osztályvezető voltam egy multinál."

1. Ki vagy, mit csinálsz a Zónában?

"Én űzöm a logisztikai vonalat és a kereskedő partnerekkel tartom a kapcsolatot. Ezen kívül a videókat szerkesztgetem. Ja és minden mást is csinálok ami pluszban beesik. :)" Én vagyok az aki figyelemmel kíséri a rendeléseket az elejétől a végéig, továbbítom a nagykerekhez az éppen hiányzó tételeket.Számlázok.Gondoskodom a kiszállítási adatok hiba nélküli regisztrálásáról, hogy pontos legyen a szállítás. Ha a boltba bejössz én vagyok az a fazon aki az orsós fal előtt bújja a laptopot állandóan."

2. Mikor és hogyan vesztetted el a horgászszüzességed?

"Már kisgyermek koromban „elkaptam a vírust”. Családdal sokat voltunk a Tiszán, Balatonon és mindig volt nálunk horgászbot, non stop fogtam a fehér halakat, törpéket. Aztán tizennégy éves koromtól kihagyás következett, majd 4 éve újra botot ragadtam. De annyira megfertőződtem már megint, hogy mára már a munkahelyem is a horgászathoz köt."

Kipróbáltam sok módszert pergetés, feeder, stb... de a pontyhorgászat lett a szenvedélyem.
Kipróbáltam sok módszert pergetés, feeder, stb... de a pontyhorgászat lett a szenvedélyem.


3. Hogyan horgászol?

"Kipróbáltam sok módszert pergetés, feeder, stb..., de a pontyhorgászat lett a szenvedélyem. Különösen onnantól mikor megfogtam az első nagyobb (9kg) pontyomat." Először egy átlagos szerkóval űztem a pecát, aztán jött a rögeszme. Egyre komolyabb felszereléseket szereztem be, és a megjelenés is elkezdett számítani. Minden bajom van addig, míg nem szimmetrikus minden, a hajtókarok nem egyformán állnak...stb. A minimalista angol pontyozó stílus híve vagyok, nem szeretek felesleges dolgokat magammal vinni. Viszont ha változtatásról van szó pillanatok alatt tudom változtatni a végszereléket, vagy bármit. Peca után nálam a szerkó csak úgy kerülhet be a tokjába, ha már eltörölgettem. De ha dobásról vagy fárasztásról van szó nem kímélem a cájgot."

4. Mit szeretsz a horgászatban?

"Kihívás, pihenés, taktika! Ezekkel a szavakkal tudnám jellemezni a horgászatom. Mindig a nagyobb halak megfogására törekszem. A vízparti lét teljesen kikapcsol, még ha sokat is kell fárasztani, jobban kipihenem magam, mint egy semmittevős hétvégén. Állandóan fejlesztem magam, figyelem a külföldi pontyhorgászok újításait és azokat kipróbálom a hazai vizeken. Szeretem mikor barátokkal kollégákkal megyünk pecázni, de a magányos horgászatokra is elmegyek néha, mindegy csak horgásszunk!"

5.Melyik fogásodra vagy a legbüszkébb és miért

"A tavalyi 16+ os pontyom az eddigi leg-leg halam minden értelemben. És külön büszkeséggel tölt el az, hogy saját készítésű bojlival sikerült megfogni egy intenzíven horgászott, számomra ismeretlen vízen. Azon a rövid túrán összesen hat halat fogtam, a legkisebb 7kg volt."

Állandóan fejlesztem magam, figyelem a külföldi pontyhorgászok újításait, és kipróbálom a hazai vizeken...
Állandóan fejlesztem magam, figyelem a külföldi pontyhorgászok újításait, és kipróbálom a hazai vizeken...


6. Hogyan vennéd rá a párod a horgászatra?

"Óóó nem kellett Őt rávenni, jön velem amikor csak tud! :) Imád és profin tud is szákolni. Ha ott kell hagynom egy 2 percre a horgászhelyet akkor sem esik kétségbe, volt hogy mire visszaértem már a hal száját fertőtlenítette.Nagyon ügyes minden halnak együtt örülünk legyen az bármekkora."

7. Horgászaton kívül mivel foglalkozol még szívesen?

"A horgászaton kívül a pecával! :) Van két mopszunk akik kitöltik minden percünket otthon, vagy bárhol, ahol épp vagyunk. Szeretünk még a hegyekbe sétálni, vagy csak úgy autókázni."

8. Mit üzensz a vásárlóknak?

"Horgásszatok amennyit csak tudtok, ne féljetek kipróbálni újdonságokat, ha valami nem tiszta, kérdezzetek nyugodtan. Ja és egy kérés, ha rendeléskor kitöltitek az adatokat légyszi a telszámot és e-mail címet pontosan írjátok be!KÖSZI!!!" ;)

9. Mik a céljaid a horgászatban?

"A saját készítésű csalikkal szebbnél szebb halakat fogni, új vizeket, tájakat megismerni. És az így szerzett tapasztalatokat átadni. Minden évben megdönteni az egyéni rekordom. Bojli receptjeim tökéletesre hangolni, folyamatosan tesztelni."

Horgásszatok amennyit csak tudtok, ne féljetek kipróbálni újdonságokat...
Horgásszatok amennyit csak tudtok, ne féljetek kipróbálni újdonságokat...


10. Mi álmaid hala

"Egy 10+os spanyol mintás, hibátlan, ponty. Ha ezt megfogom visszavonulok. Ááá..., mégse inkább horgászom tovább... :)"A hobbid a szakmánk! Tetejére