Horgász-Zóna menü
Kedvencek
Kosár
Bejelentkezés

Bejelentkezés

Felhasználónév:

Jelszó:Regisztráció | Elfelejtett jelszó
  • FIIISH csalik
  • Juice etetőanyag
  • Hanatu szuper távdobó kosár

Egyről tízet - Szandival

|

Rövid bemutatkozás:

Alexandra vagyok, 24 éves és jelenleg még főiskolai tanhallgató, Kereskedelem és marketing szakon. Főiskola mellett rendszeresen jártam rendezvényekre promóterként és hostessként, így kerültem a Zónához két évvel ezelőtt a FEHOVÁN. Akkor még nem tudtam, miről is szól a horgászat, azt pedig álmomban sem gondoltam, hogy én is szeretettel fogom egyszer űzni ezt a sportot...1. Ki vagy, mit csinálsz a Zónában?

Jelenleg a kiállításokon kívül a Zóna budai üzletében dolgozom, mint marketing gyakornok. Én vagyok felelős a Facebook tevékenységekért és a kampányok megtervezéséért és egyéb marketing feladatokért (persze segítséggel). Nem vagyok az az egész nap a fenekemen ülős típus (csak feszült leszek, az meg senkinek sem jó :) ), így sokszor besegítek, ahol csak tudok, legyen szó csomagolásról, kipakolásról vagy értékesítésről! :D

2. Mikor és hogyan vesztetted el a horgászszüzességed?

Tavaly nyáron voltam először horgászni a Szászpa horgásztavon. Mondhatnám "in medias res" volt, azaz bele a közepébe. Jelzett a kapásjelző és párom "BLACK CAP Robi" kezembe nyomta a horgászbotot, hogy fárasszam ki a halat! Megfelelő instrukciókkal, egy jó 20 perces fárasztás után sikerült kihúznom egy szép 7 kg-os amurt. Már akkor megmozdult bennem valami pozitív a horgászat felé.3. Hogyan horgászol?

Jelenleg a bojlis módszert alkalmazom, de nyitott vagyok más módszerek felé is. Ami még a jövőben érdekel az a feederezés és a pergetés.

4. Mit szeretsz a horgászatban?

A horgászat számomra olyan. mint egy jéghegy, aminek csak a csúcsát látom. Rejtélyessége teszi igazán izgalmassá számomra, hiszen hosszú az út. mire igazán megismerem ezt a sportot. Emellett a természet, a társaság, a változatos hely és halfajok teszik igazán érdekessé. Nem utolsó sorban a halakkal való pozitív bánásmód, értem ezalatt a fertőtlenítést, az óvatos visszaengedést és még sok mást. ( Megszoktam mosolyogni, amikor a horgász társaim úgy vigyáznak a halakra, mint a kisbabákra, de persze ez így helyénvaló.)5. Melyik fogásodra vagy a legbüszkébb és miért?

A 8 kilós amuromra vagyok a legbüszkébb, ami egyben a rekordhalam is...6. Hogyan vennéd rá a párod a horgászatra?

Ez egy vicces kérdés, mert pont ő vett rá engem a horgászatra. Robi a mesterem, aki egyengeti az utam, hogy jobb horgász lehessek. Szeretek vele horgászni, hiszen mindig segít és tanít engem, jó csapatot alkotunk minden téren! :)

7. Horgászaton kívül mivel foglalkozol még szívesen?

Szeretek sportolni és olvasni, kirándulni, új országokat és kultúrákat megismerni.

8. Mit üzensz a vásárlóknak?

A "Zónás fiúk" és most már jómagam is azon vagyunk, hogy a vásárlóink mindig elégedettek legyenek és hozzánk forduljanak bizalommal bármilyen kérés, kérdésről legyen szó. Azt tudnám üzenni, ha olyan horgászboltot keresnek, ahol nemcsak szakképzett emberek vannak, hanem tényleg érdekli az eladókat a vásárló... akkor keressenek bátran minket!

9. Mik a céljaid a horgászatban?

Eddigi célom egy "30+os" ponty megfogása volt, amíg nem jöttem rá arra, hogy egy 6 kg-os ponty kifárasztása sem könnyű feladat... Idén "beérem" még egy 10-es potyesszal. :) Hosszú távú célom Magyarország legjobb "horgászlányának" lenni és biztatni a hölgyeket is a horgászatra! :)10. Mi álmaid hala?

Mivel eddig csak pontyot, amurt és keszeget fogtam, így több álmaim hala is van. Az egyik egy gyönyörű koi ponty a másik meg egy termetes tok.

Köszönjük!
Reméljük sikerül megfogni az álomhalaidat!
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK:Minden jog fenntartva © 2018 - Horgász Zóna
Horgász-Zóna Ügyfélszolgálat elérhetőségek:
Telefonszám: 06 1 240 5454
Mobil: 06 70 362 7167 (hétköznap 8:00-18:00-ig, szombaton 9:00-12:00-ig)
Email: ugyfelszolgalat@horgasz-zona.hu
G+: Google+
Horgász-Zóna Buda bemutatóterem és horgászbolt: 1033 Budapest, Szentendrei út 89-95., telefon: 06 1 2405454
Horgász-Zóna Pest horgászbolt: 1138 Budapest Gyöngyösi sétány 8., telefon: 06 1 612 1775
Horgász webáruház | Feeder bot | Nevis szett | Shimano orsó | távdobó orsó