Felhasználónév: Jelszó:


Regisztráció Elfelejtett jelszó Kedvencek
Keresés
Vissza az áruházba

Egyről tízet - Szandival

Egyről tízet - Szandival
Következzen most a Horgász-Zóna 'női' szakosztályának képviselője, Szandi, akiről a tíz kérdés mentén most még többet megtudhatsz!
Rövid bemutatkozás:

Alexandra vagyok, 24 éves és jelenleg még főiskolai tanhallgató, Kereskedelem és marketing szakon. Főiskola mellett rendszeresen jártam rendezvényekre promóterként és hostessként, így kerültem a Zónához két évvel ezelőtt a FEHOVÁN. Akkor még nem tudtam, miről is szól a horgászat, azt pedig álmomban sem gondoltam, hogy én is szeretettel fogom egyszer űzni ezt a sportot...1. Ki vagy, mit csinálsz a Zónában?

Jelenleg a kiállításokon kívül a Zóna budai üzletében dolgozom, mint marketing gyakornok. Én vagyok felelős a Facebook tevékenységekért és a kampányok megtervezéséért és egyéb marketing feladatokért (persze segítséggel). Nem vagyok az az egész nap a fenekemen ülős típus (csak feszült leszek, az meg senkinek sem jó :) ), így sokszor besegítek, ahol csak tudok, legyen szó csomagolásról, kipakolásról vagy értékesítésről! :D

2. Mikor és hogyan vesztetted el a horgászszüzességed?

Tavaly nyáron voltam először horgászni a Szászpa horgásztavon. Mondhatnám "in medias res" volt, azaz bele a közepébe. Jelzett a kapásjelző és párom "BLACK CAP Robi" kezembe nyomta a horgászbotot, hogy fárasszam ki a halat! Megfelelő instrukciókkal, egy jó 20 perces fárasztás után sikerült kihúznom egy szép 7 kg-os amurt. Már akkor megmozdult bennem valami pozitív a horgászat felé.3. Hogyan horgászol?

Jelenleg a bojlis módszert alkalmazom, de nyitott vagyok más módszerek felé is. Ami még a jövőben érdekel az a feederezés és a pergetés.

4. Mit szeretsz a horgászatban?

A horgászat számomra olyan. mint egy jéghegy, aminek csak a csúcsát látom. Rejtélyessége teszi igazán izgalmassá számomra, hiszen hosszú az út. mire igazán megismerem ezt a sportot. Emellett a természet, a társaság, a változatos hely és halfajok teszik igazán érdekessé. Nem utolsó sorban a halakkal való pozitív bánásmód, értem ezalatt a fertőtlenítést, az óvatos visszaengedést és még sok mást. ( Megszoktam mosolyogni, amikor a horgász társaim úgy vigyáznak a halakra, mint a kisbabákra, de persze ez így helyénvaló.)5. Melyik fogásodra vagy a legbüszkébb és miért?

A 8 kilós amuromra vagyok a legbüszkébb, ami egyben a rekordhalam is...6. Hogyan vennéd rá a párod a horgászatra?

Ez egy vicces kérdés, mert pont ő vett rá engem a horgászatra. Robi a mesterem, aki egyengeti az utam, hogy jobb horgász lehessek. Szeretek vele horgászni, hiszen mindig segít és tanít engem, jó csapatot alkotunk minden téren! :)

7. Horgászaton kívül mivel foglalkozol még szívesen?

Szeretek sportolni és olvasni, kirándulni, új országokat és kultúrákat megismerni.

8. Mit üzensz a vásárlóknak?

A "Zónás fiúk" és most már jómagam is azon vagyunk, hogy a vásárlóink mindig elégedettek legyenek és hozzánk forduljanak bizalommal bármilyen kérés, kérdésről legyen szó. Azt tudnám üzenni, ha olyan horgászboltot keresnek, ahol nemcsak szakképzett emberek vannak, hanem tényleg érdekli az eladókat a vásárló... akkor keressenek bátran minket!

9. Mik a céljaid a horgászatban?

Eddigi célom egy "30+os" ponty megfogása volt, amíg nem jöttem rá arra, hogy egy 6 kg-os ponty kifárasztása sem könnyű feladat... Idén "beérem" még egy 10-es potyesszal. :) Hosszú távú célom Magyarország legjobb "horgászlányának" lenni és biztatni a hölgyeket is a horgászatra! :)10. Mi álmaid hala?

Mivel eddig csak pontyot, amurt és keszeget fogtam, így több álmaim hala is van. Az egyik egy gyönyörű koi ponty a másik meg egy termetes tok.

Köszönjük!
Reméljük sikerül megfogni az álomhalaidat!
AJÁNLOTT CIKKEK
Bojlis botok ideális dobósúlya

Bojlis botok ideális dobósúlya

2023. január 13. - Horgász-Zóna
Horgász-Zóna év végi nyitvatartás

Horgász-Zóna év végi nyitvatartás

2022. december 22. - Horgász-Zóna
Decemberi csukák a Tisza-tavon...

Decemberi csukák a Tisza-tavon...

2022. december 20. - Nagy Róbert
Őszi nagypontyok a Tiszán...

Őszi nagypontyok a Tiszán...

2022. november 10. - Nagy Róbert
Október végi horgászat a Tisza-tavon...

Október végi horgászat a Tisza-tavon...

2022. november 03. - Nagy Róbert
Ősz ha jön... a Tisza-tavon

Ősz ha jön... a Tisza-tavon

2022. szeptember 30. - Nagy Róbert
Augusztus 20: irány a Tisza-tó!?

Augusztus 20: irány a Tisza-tó!?

2022. augusztus 28. - Nagy Róbert

A hobbid a szakmánk! Tetejére