Felhasználónév: Jelszó:


Regisztráció Elfelejtett jelszó Kedvencek
Keresés
Vissza az áruházba

ITT A NAGY SHIMANO „MESTER” HÁRMAS!

Valamennyien szeretünk horgászni, néhányan a kikapcsolódásért és a szórakozásért, mások a versenyért, és megint mások a finom halételekért, de mindannyiunk számára a horgászat örömtelibb, amikor minőségi felszereléseket használunk. A SHIMANO irigylésre méltó hírnévre tett szert a technológiai tervezés és gyártás területén több iparágban is. Mindig is kiemelkedő műszaki tartalom volt a SHIMANO védjegye.
Valamennyien szeretünk horgászni, néhányan a kikapcsolódásért és a szórakozásért, mások a versenyért, és megint mások a finom halételekért, de mindannyiunk számára a horgászat örömtelibb, amikor minőségi felszereléseket használunk. A SHIMANO irigylésre méltó hírnévre tett szert a technológiai tervezés és gyártás területén több iparágban is. Mindig is kiemelkedő műszaki tartalom volt a SHIMANO védjegye.

A cég azonban a horgászat szenvedélyének is hódol, és erről sosem feledkezik meg. Ez a szenvedély az, ami új technológiák, utánozhatatlan SHIMANO tulajdonságok, minőségi és a horgász minden igényét figyelembe vevő termékek megszületését eredményezi!

Itt a HORGÁSZ-ZÓNÁN, most elérkezettnek láttuk az időt arra, hogy bemutassuk a nagy SHIMANO „mester” hármasunkat, azaz „A LONG CAST LEGENDA” eredeti, újabb és legújabb modelljeit. Ezeket a pontyozó orsókat, jelenleg nagyon kedvezményes áron szerezheted be nálunk az új szezonra! Nézzük is őket időrendi sorrendben:

1. „CLASSIC” SHIMANO BIG BAITRUNNER LC

Ennek az orsónak a megjelenése már több mint tíz évvel ezelőtt megtörtént! Az évek gyorsan teltek, de közben ez a modell, az egyik legnagyobb darabszámban eladott nagyhalas orsóvá vált Európában! A pontyhorgászok tízezrei ismerkedtek meg ezzel, a korát messze megelőző JAPÁN orsó csodával! Az orsó jól eltalált arányairól, a gyártáshoz felhasznált anyagok minőségéről, az orsó funkcionalitásáról, megbízhatóságáról csak a legmagosabb szinten lehet azóta is beszélni. Magazinokban és a vízpartokon rendre találkozhatsz ezzel az orsóval, a legelszántabb és legprofibb pontyfogó specialisták választása!

az eredeti...sokak szerint a legjobb!
az eredeti...sokak szerint a legjobb!


Zóna vélemény: „Ez a klasszikus „barna” LONG CAST a bojlis és nagyhalas horgászatban is a maximális teljesítményt nyújtja számodra. Ez az orsó, nagyon előnyös távdobó tulajdonságokat hordoz, miközben a szabadon futó nyeletőféket automatikusan kikapcsoljuk a hajtókar elfordításával. Az AERO WRAP dobemelő rendszer biztosítja a tökéletes zsinórrakást, ami a nagy dobások elengedhetetlen feltétele. A LONG CAST mély alumínium dobbal készült. Tartalék dob nem jár hozzá, de rendelhető. Nem sorolható a legkönnyebb orsók közé (súlya: 790 gramm), de cserébe hamisítatlan JAPÁN erőt, hatalmas zsinórkapacitást és egy olyan nehezen körülírható „pluszérzést” kapsz, amely feledtetheti ezt az esetleges kényelmetlenséget. Ha egyáltalán annak lehet ezt a „súly mizériát” nevezni. Ha egy SHIMANO BIG BAITRUNNER LC orsóval horgászol, biztos lehetsz benne, hogy kiváló termék duruzsol a kezeid alatt!”

2. SHIMANO BIG BAITRUNNER XT-A LONG CAST

A több mint 10 éve a legnépszerűbb nagyhalas orsónak számító klasszikus BIG BAITRUNNER LC után, egy teljesen megújult külsővel ellátva, de megtartva az összes jó tulajdonságot, a tavalyi évben megjelent a SHIMANO BIG BAITRUNNER XT-A LONG CAST változat!

A külső design ennél a modellnél is szemet, szívet gyönyörködtet, akárcsak a legendás elődnél. Az orsótest fekete lett és a dob egy ezüstös-szürkés peremmel rendelkezik. Méltóságteljes, erőt sugárzó, igazi LONG CAST! Valljuk be férfiasan, ezt a megújulást a legújabb bojlis botok és a technika fejlődése, igencsak időszerűvé tette! Az AERO WRAP II. dobemelő rendszer biztosítja számodra a tökéletes zsinórrakást, ami köztudottan a nagy dobások elengedhetetlen feltétele.

A nagyhalra horgászók jól tudják: gyakran a parttól elég nagy távolságra kell dobni, hogy több vagy igazán nagy halat fogjunk. A nagy dobásokhoz a tökéletes megoldást a BIG BAITRUNER XT-A LC jelenti. Persze nem csak a nagy dobásokhoz való ez az orsó. Masszív szerkezete, hibátlan működése, precíz fékrendszere minden körülmény között segíti a horgászt a nagyra növő halak kifogásában.

A sok-sok fantasztikus SHIMANO technológia közül, amelyet ez a remekbe szabott orsó tartalmaz, külön kiemelnénk még az AR-C SPOOL-t. Ennek a megoldásnak köszönhetően a V-alakú dobperemet a zsinórod kisebb menetekben hagyja el a dobások közben, ez a gyakorlatban távolabbi és pontosabb dobásokat jelent a számodra. Az orsó súlya maradt 790 gramm, de meg kell említeni, hogy a mérnökök sok tekintetben fokozták a „tudást” az elődhöz képest! Még pontosabb illesztések, még precízebb fék… Igen jól halottad ez az XT alaposan kikezdett a régebbi modellel, és így tagadhatatlanul korszerűbb választása a tudatos pontyhorgászoknak!

új, korszerű, méltó utód!
új, korszerű, méltó utód!


Zóna vélemény: „az XT változatot azoknak a pontyhorgászoknak ajánljuk, akik készek a váltásra és elfogadják a tényt: minden fejlődik és változik. Ez az orsó egyszerűen fantasztikus látványt fog nyújtani az új botjaidon. Nem is csoda, hisz ez egy ÚJ LONG CAST!”

3. BIG BAITRUNNER CI4 XTR-A LC

A LEGENDÁS SHIMANO LONG CAST BOJLIS ORSÓK, LEGÚJABB VERZIÓJA MÁR KAPHATÓ!

A BIG BAITRUNNER CI4 XTR-A LC egy 2013-as újdonság, amely a cég legendás LONG CAST modelljeinek a továbbfejlesztett változata. A leglényegesebb különbség az orsóház anyaga, mivel ez az egyébként nagy súlyú orsó is megkapta a CI4-es fantázianévre keresztelt könnyített házat. Sokak szerint így megszűnt az eddigi egyetlen ellenérv is ez ellen az orsó ellen, nevezetesen a súlya. Ennek a modellnek a tömege ugyanis – most kapaszkodj meg – mindösszesen: 640 gramm!

Egész egyszerűen az egyik legkorszerűbb, legtökéletesebb pontyozó orsó, amit jelenleg választhatsz a bojlizáshoz!

itt a csúcs LONG CAST!
itt a csúcs LONG CAST!
Zóna vélemény: „ezt az orsót profiknak ajánljuk, azoknak a kiforrott bojlisoknak, akik szinte „követelik” a legjobbat! Erő, tudás, stílus… minden benne van, ebben az új LONG CAST-ban! Biztosak vagyunk benne, hogy azonnal a kedvenced lesz! Fontos megemlíteni, hogy az orsó mellé, most egy tartalék dobot is kapsz!”

Bízunk benne, ebben a kis összeállításból mindenki számára tudtunk valami újat mutatni. Hamarosan kitavaszodik és benépesülnek a vízpartok! Kezdd Te is a szezont egy új orsóval… egy új LONG CAST-tal!

Nagy Róbert


Ja és gyorslinkek a termékekhez (klikk a linkre):

BBTRLC: használtan kapható, időnként nálunk is feltűnik. Keress telefonon, hogy épp van-e! 06 703627167

Big Baitrunner Longcast XT-A termék adatlap, katt a részletes leírásért!

Big Baitrunner Longcast XTR-A CI4 termék adatlap, katt a részletes leírásért!AJÁNLOTT CIKKEK
Horgászat és mentális egészség?

Horgászat és mentális egészség?

2024. március 14. - Horgász-Zóna
Az a bizonyos crankbait

Az a bizonyos crankbait

2024. február 06. - Balogh Gábor
Horgász-Zóna év végi nyitvatartás

Horgász-Zóna év végi nyitvatartás

2023. december 23. - Horgász-Zóna
SUPER NATURAL csalogatóanyagokkal decemberben...

SUPER NATURAL csalogatóanyagokkal decemberben...

2023. december 15. - Nagy Róbert
STORM Wiggle Wart sztori

STORM Wiggle Wart sztori

2023. december 05. - Balogh Gábor
SUPER NATURAL baráti kupa Hévízgyörk

SUPER NATURAL baráti kupa Hévízgyörk

2023. november 08. - Nagy Róbert

A hobbid a szakmánk! Tetejére