Felhasználónév: Jelszó:


Regisztráció Elfelejtett jelszó Kedvencek
Keresés
Vissza az áruházba

MAD NXT jelzők, a ZÓNA ajánlásával!

MAD NXT jelzők, a ZÓNA ajánlásával!
A nagy múltra visszatekintő - ennek következtében - igen tekintélyes tradíciókkal rendelkező, német D.A.M. cég, a tudatos pontyhorgászoknak is készít, prémium minőségű termékeket. Ezek a felső-kategóriás, speciális kiegészítők, MAD márkanévvel kerülnek forgalomba. Itt a Zónán, most örömmel mutatunk be, ezen termékek közül, két darab swinger jellegű, NXT névvel forgalomba kerülő kapásjelzőt!
A nagy múltra visszatekintő - ennek következtében - igen tekintélyes tradíciókkal rendelkező, német D.A.M. cég, a tudatos pontyhorgászoknak is készít prémium minőségű termékeket. Ezek a felső-kategóriás, speciális kiegészítők, MAD márkanévvel kerülnek forgalomba. Itt a Zónán, most örömmel mutatunk be ezen termékek közül két darab swinger jellegű, NXT névvel forgalomba kerülő kapásjelzőt!

A swinger jellegű kapásjelzők világában ma már olyan sokszínű választékkal találkozhatunk, hogy - vásárlás előtt - a döntés bizony nem könnyű! Sokszor azonos tudás jellemzi a különböző márkanévvel ellátott termékeket, míg az árcédulán - ennek ellenére - sokszor jelentős eltérések lehetnek... A MAD "légióba" tartozó NXT swinger jellegű kapásjelzők mind megjelenésben, mind tudásban hoznak valami újszerű stílust!

Az NXT elnevezésű darabok két különböző kivitelben igyekeznek a tudatos pontyhorgászok szívébe férkőzni. Az úgynevezett merev-karos jelző egy klasszikus felépítésű modell. Túlzás nélkül mondhatom, hogy ez egy fantasztikusan modern és exkluzív darab a "MAD világából”! A kapásjelző "feje" egyedi, kör kialakítású, igazán "mai" formaterv. A kék műanyag mögött található led, szemnek is kellemes, "sejtelmes kék fényt" áraszt kapáskor az éjszakában...

klasszikus, mégis modern darab
klasszikus, mégis modern darab


Az elektromos kapásjelzőhöz "micro-jack" dugóval csatlakoztatható. Újszerű megoldásként, mágneses zsinórklipsz fogja a zsinórunk. Ez a profi megoldás nemcsak ízléses, de minden helyzetben megfelelően teljesít. A karon található nehezék természetesen csúsztatható verzió, így mindig a körülményekhez igazíthatjuk a jelzőnk "érzékenységét". Ez akkor lehet igazán lényeges, ha például viharos szélben horgászunk és fontos a zsinór gyors befeszítése.

Az NXT ILLUMINATED Hanger szintén modern és exkluzív darab a MAD „világából”! Olyan horgászoknak készült, akik nem szeretik "túlvariálni a felszerelésüket. Ez a jelző is az elektromos kapásjelzőhöz csatlakoztatva, kéken világít a sötétben! "Minimál" design és mágneses zsinór klipsz jellemzi! Súlya tökéletes, pont elegendő a zsinórunk optimális befeszítéséhez.

minimál megoldás, tudatos pontyhorgászoknak
minimál megoldás, tudatos pontyhorgászoknak


Összességében elmondható tehát, hogy ezek a MAD jelzők rendelkeznek valamennyi fontos tulajdonsággal, amire szükségünk lesz a horgászatainkon. Mindezt pazar kivitelben és stílusban kapjuk - nem mellékesen - rendkívül kedvező árcédulával...

magam is megelégedéssel használom a MAD kiegészítőket
magam is megelégedéssel használom a MAD kiegészítőket


Üdvözlettel:

Nagy Róbert - BLACK CAP

AJÁNLOTT CIKKEK
Az a bizonyos crankbait

Az a bizonyos crankbait

2024. február 06. - Balogh Gábor
Horgász-Zóna év végi nyitvatartás

Horgász-Zóna év végi nyitvatartás

2023. december 23. - Horgász-Zóna
SUPER NATURAL csalogatóanyagokkal decemberben...

SUPER NATURAL csalogatóanyagokkal decemberben...

2023. december 15. - Nagy Róbert
STORM Wiggle Wart sztori

STORM Wiggle Wart sztori

2023. december 05. - Balogh Gábor
SUPER NATURAL baráti kupa Hévízgyörk

SUPER NATURAL baráti kupa Hévízgyörk

2023. november 08. - Nagy Róbert
Harcsák a Tisza-tavon

Harcsák a Tisza-tavon

2023. augusztus 17. - Nagy Róbert

A hobbid a szakmánk! Tetejére