Horgász-Zóna menü
Kedvencek
Kosár
Bejelentkezés

Bejelentkezés

Felhasználónév:

Jelszó:Regisztráció | Elfelejtett jelszó
  • FIIISH csalik
  • Pro Natural Fine lake dark
  • Hanatu szuper távdobó kosár

Forradalmi kerekasztal - valódi sztárokkal!

|Szeretettel köszöntünk mindenkit ezen a - talán mondhatom nyugodtan - rendhagyó kerekasztal beszélgetésen, ahová valódi forradalmárokat hívtunk meg. Külön köszönöm nekik, hogy időt és energiát nem sajnálva feltámadtak poraikból és elfogadták a meghívásunkat. Itt van velünk Che Guevara, Nelson Mandela, Bob Marley és a nagy öreg, Karl Marx is. Sajnos Robespierre nem tudott eljönni, mert nem találták meg a holtestét, illetve hát a fejét. No de, sebaj, tréfásan mondom, (ahogy talán az ő hóhérai is): vágjunk bele!

Zóna Lajos: Uraim! Mi is épp egy forradalom küszöbén állunk a Method forradalomén. Arról kérdezem Önöket, mint elismert szakértők, segítsenek, mitől működik egy forradalom?

forrás: de.wallpaperus.com
forrás: de.wallpaperus.com


Karl Marx: Mindenekelőtt azt gondolom, definíció szinten tisztázzuk, miről fogunk beszélni. Mi ez a Method módszer és miért forradalom?

Zóna Lajos: Jogos a kérdés Marx úr. A method feeder egy etetőkosaras horgászmódszer, ahol nagyon jó minőségű etetőanyagot nyomnak egy lapos kialakítású speciális kosárba a csalival együtt. Ennek hatására mind a csalogató hatás, mind a csali felvételének valószínűsége jelentősen megnő, ami sokkal több kapást és kifogott halat eredményez. Forradalmisága abban rejlik, hogy jelenleg a horgászok többsége ezt nem ismeri, pedig olyan helyeken horgászik (pl. magántavak), ahol igazán működne ez a módszer. Teljesen más dimenzióba kerülne a magyar horgászkultúra, a horgászélmény, ha többségben lennének a method horgászok! Ehhez a nagy többséghez szeretnénk eljuttatni ezt a technikát!

forrás: doandroidsdance.com
forrás: doandroidsdance.com


Bob Marley: Héhéhé tesókám! Ez nagggyon kirrrály! Írni kéne erről egy jó zenét! Várjávárjá, ezt figyu: Buffalo soldier - method soldier:

'The method soldier, method feeder
Here comes the method soldier, in the heart of Hungaria,
Method mix and water, a little bit more water,
Mixing them together, here comes the method soldier!
Woy yoy yoy yoy, yoy yoy-yoy yoy...'

Az eredetit itt hallgathatjátok meg:


forrás: en.wikipedia.org
forrás: en.wikipedia.org


Che Guevara: Jó, de nem elég! Több kell! Meg kell mutatni mindenkinek, hogyan kell csinálni! El kell vinni a módszert a vízpartra és ott bemutatni! Ez a módszer működött nekem Argentínában - mondjuk Bolíviában jól megszívattak és meg is haltam...

Zóna Lajos: Ez az, ez tetszik. Csinálunk Method partyt, ahová bárki ingyenesen eljöhet és megnézheti, kipróbálhatja a módszert. Több info a rendezvényről és jelentkezés itt: Zóna Method party

Karl Marx: Be kell bizonyítani tudományosan, hogy ez a módszer működik. Ha nincs meg az elvi megalapozottság, nem áll sziklaszilárd alapokon a módszer, akkor nem lesz forradalom! Ezt csináltuk mi is Engels barátommal, csak hát olyan bonyolult lett az érvelés, hogy senki nem értette igazán...

Zóna Lajos: Itt szerencsére ez a veszély nem fenyeget. A módszer egyszerű és a szülőhazájában, Angliában, kiválóan működik. Ugyanúgy, ahogy itthon is, elég megnézni a method feeder versenyeken elért óriási fogásokat. A tapasztalat a legjobb bizonyíték! Természetesen fontos, hogy ez a módszer az intenzíven telepített vizekre lett kifejlesztve. Ahogy Angliában, itt is eljön hamarosan az idő, amikor már a visszaengedett halak annyira kiokosodtak, hogy nem lehet megfogni őket az eddigi módszerekkel.

forrás: bloghteb.com
forrás: bloghteb.com


Mandela: Esély mindenkinek! Egyenlőség, ami a könnyű hozzáférhetőséget jelenti az eszközöknek és a tudásnak is. Csak ez biztosíthatja, hogy elérjen a mindenkihez a method módszer!

Zóna Lajos: Így van, ez lényeg! Nemrégen megjelent a 'Method forradalom' című könyvecskénk, amely teljes körűen bemutatja ezt a módszert. A könyv termékadatlapjához klikk ide: Method forradalom - a könyv
A szerelék összeállítása és a módszer alkalmazása pedig nem igényel versenyzői tudást vagy tapasztalatot. Tényleg könnyű és tényleg fogós!

Köszönöm mindenkinek, hogy eljött, jó utat kívánok hazafelé. Hasznos tanácsokat kaptunk úgy érzem és nagyon remélem, hogy mások is (gyártók, forgalmazók, horgászboltosok) is csatlakoznak ehhez a kezdeményezéshez!

A töltögetős kosár legyen veletek!

Zóna Lajos
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK:Minden jog fenntartva © 2018 - Horgász Zóna
Horgász-Zóna Ügyfélszolgálat elérhetőségek:
Telefonszám: 06 1 240 5454
Mobil: 06 70 362 7167 (hétköznap 8:00-18:00-ig, szombaton 9:00-12:00-ig)
Email: ugyfelszolgalat@horgasz-zona.hu
G+: Google+
Horgász-Zóna Buda bemutatóterem és horgászbolt: 1033 Budapest, Szentendrei út 89-95., telefon: 06 1 2405454
Horgász-Zóna Pest horgászbolt: 1138 Budapest Gyöngyösi sétány 8., telefon: 06 1 612 1775
Horgász webáruház | Feeder bot | Nevis szett | Shimano orsó | távdobó orsó