Felhasználónév: Jelszó:


Regisztráció Elfelejtett jelszó Kedvencek
Keresés
Vissza az áruházba

Forradalmi kerekasztal - valódi sztárokkal!

Szeretettel köszöntünk mindenkit ezen a - talán mondhatom nyugodtan - rendhagyó kerekasztal beszélgetésen, ahová valódi forradalmárokat hívtunk meg. Külön köszönöm nekik, hogy időt és energiát nem sajnálva feltámadtak poraikból és elfogadták a meghívásunkat. Itt van velünk Che Guevara, Nelson Mandela, Bob Marley és a nagy öreg, Karl Marx is. Uraim! Mi is épp egy forradalom küszöbén állunk a Method forradalomén. Arról kérdezem Önöket, mint elismert szakértők, segítsenek, mitől működik egy forradalom?


Szeretettel köszöntünk mindenkit ezen a - talán mondhatom nyugodtan - rendhagyó kerekasztal beszélgetésen, ahová valódi forradalmárokat hívtunk meg. Külön köszönöm nekik, hogy időt és energiát nem sajnálva feltámadtak poraikból és elfogadták a meghívásunkat. Itt van velünk Che Guevara, Nelson Mandela, Bob Marley és a nagy öreg, Karl Marx is. Sajnos Robespierre nem tudott eljönni, mert nem találták meg a holtestét, illetve hát a fejét. No de, sebaj, tréfásan mondom, (ahogy talán az ő hóhérai is): vágjunk bele!

Zóna Lajos: Uraim! Mi is épp egy forradalom küszöbén állunk a Method forradalomén. Arról kérdezem Önöket, mint elismert szakértők, segítsenek, mitől működik egy forradalom?

forrás: de.wallpaperus.com
forrás: de.wallpaperus.com


Karl Marx: Mindenekelőtt azt gondolom, definíció szinten tisztázzuk, miről fogunk beszélni. Mi ez a Method módszer és miért forradalom?

Zóna Lajos: Jogos a kérdés Marx úr. A method feeder egy etetőkosaras horgászmódszer, ahol nagyon jó minőségű etetőanyagot nyomnak egy lapos kialakítású speciális kosárba a csalival együtt. Ennek hatására mind a csalogató hatás, mind a csali felvételének valószínűsége jelentősen megnő, ami sokkal több kapást és kifogott halat eredményez. Forradalmisága abban rejlik, hogy jelenleg a horgászok többsége ezt nem ismeri, pedig olyan helyeken horgászik (pl. magántavak), ahol igazán működne ez a módszer. Teljesen más dimenzióba kerülne a magyar horgászkultúra, a horgászélmény, ha többségben lennének a method horgászok! Ehhez a nagy többséghez szeretnénk eljuttatni ezt a technikát!

forrás: doandroidsdance.com
forrás: doandroidsdance.com


Bob Marley: Héhéhé tesókám! Ez nagggyon kirrrály! Írni kéne erről egy jó zenét! Várjávárjá, ezt figyu: Buffalo soldier - method soldier:

'The method soldier, method feeder
Here comes the method soldier, in the heart of Hungaria,
Method mix and water, a little bit more water,
Mixing them together, here comes the method soldier!
Woy yoy yoy yoy, yoy yoy-yoy yoy...'

Az eredetit itt hallgathatjátok meg:


forrás: en.wikipedia.org
forrás: en.wikipedia.org


Che Guevara: Jó, de nem elég! Több kell! Meg kell mutatni mindenkinek, hogyan kell csinálni! El kell vinni a módszert a vízpartra és ott bemutatni! Ez a módszer működött nekem Argentínában - mondjuk Bolíviában jól megszívattak és meg is haltam...

Zóna Lajos: Ez az, ez tetszik. Csinálunk Method partyt, ahová bárki ingyenesen eljöhet és megnézheti, kipróbálhatja a módszert. Több info a rendezvényről és jelentkezés itt: Zóna Method party

Karl Marx: Be kell bizonyítani tudományosan, hogy ez a módszer működik. Ha nincs meg az elvi megalapozottság, nem áll sziklaszilárd alapokon a módszer, akkor nem lesz forradalom! Ezt csináltuk mi is Engels barátommal, csak hát olyan bonyolult lett az érvelés, hogy senki nem értette igazán...

Zóna Lajos: Itt szerencsére ez a veszély nem fenyeget. A módszer egyszerű és a szülőhazájában, Angliában, kiválóan működik. Ugyanúgy, ahogy itthon is, elég megnézni a method feeder versenyeken elért óriási fogásokat. A tapasztalat a legjobb bizonyíték! Természetesen fontos, hogy ez a módszer az intenzíven telepített vizekre lett kifejlesztve. Ahogy Angliában, itt is eljön hamarosan az idő, amikor már a visszaengedett halak annyira kiokosodtak, hogy nem lehet megfogni őket az eddigi módszerekkel.

forrás: bloghteb.com
forrás: bloghteb.com


Mandela: Esély mindenkinek! Egyenlőség, ami a könnyű hozzáférhetőséget jelenti az eszközöknek és a tudásnak is. Csak ez biztosíthatja, hogy elérjen a mindenkihez a method módszer!

Zóna Lajos: Így van, ez lényeg! Nemrégen megjelent a 'Method forradalom' című könyvecskénk, amely teljes körűen bemutatja ezt a módszert. A könyv termékadatlapjához klikk ide: Method forradalom - a könyv
A szerelék összeállítása és a módszer alkalmazása pedig nem igényel versenyzői tudást vagy tapasztalatot. Tényleg könnyű és tényleg fogós!

Köszönöm mindenkinek, hogy eljött, jó utat kívánok hazafelé. Hasznos tanácsokat kaptunk úgy érzem és nagyon remélem, hogy mások is (gyártók, forgalmazók, horgászboltosok) is csatlakoznak ehhez a kezdeményezéshez!

A töltögetős kosár legyen veletek!

Zóna Lajos
AJÁNLOTT CIKKEK
Csukázás a Tisza-tavon

Csukázás a Tisza-tavon

2021. december 01. - Nagy Róbert
Novemberi pontyozás a Tisza-tavon

Novemberi pontyozás a Tisza-tavon

2021. november 20. - Nagy Róbert
Tanácsok, receptek hidegvízi pontyozáshoz

Tanácsok, receptek hidegvízi pontyozáshoz

2021. november 15. - Horgász-Zóna
Hi-Tech offset horgok pergetéshez: Kína VS. Japán

Hi-Tech offset horgok pergetéshez: Kína VS. Japán

2021. november 10. - Balogh Gábor
Októberi Tisza-tó

Októberi Tisza-tó

2021. november 03. - Nagy Róbert
Rakós botos márnázás a Tiszán

Rakós botos márnázás a Tiszán

2021. október 28. - Horgász-Zóna
Tokaj, Kovács tó - rapid őszi nagyhalazás

Tokaj, Kovács tó - rapid őszi nagyhalazás

2021. október 18. - Nagy Róbert
Veszélyben a természetes vizeink - terjed a busa

Veszélyben a természetes vizeink - terjed a busa

2021. szeptember 16. - Horgász-Zóna

A hobbid a szakmánk! Tetejére