Horgász-Zóna menü
Kedvencek
Kosár
Bejelentkezés

Bejelentkezés

Felhasználónév:

Jelszó:Regisztráció | Elfelejtett jelszó
  • karácsony előtti kiszállítások
  • Karácsony 2018
  • Horgász-Zóna ajándékutalvány kapható!

Mi várható a SHIMANO 2013-as kínálatában?

|

Bár már igencsak belegyalogoltunk az őszbe, ilyenkor is fontos dolgok történnek a horgászvilágban. Miközben már javában készülünk a november eleji HORGÁSZSHOWRA, komolyan foglalkoztatott az is, mivel készül egy világmárka 2013-ra? Ugyanis, ha november, akkor NORMARK HUNGARY Zrt. azaz SHIMANO, SUFIX, DYNAMITE BAITS, RAPALA Kereskedelmi Konferencia! A SHIMANO az év eleji nagy áremelés után kikerült sokunk látószögéből (egy jobb feeder bot 40 ezer?!), ám nem lehet elmenni a cég filozófiája mellett sem, miszerint ’a kevesebb sokszor több, és minőséget csak pénzből lehet csinálni…’

A rendezvénynek - immár hagyományosan - az impozáns adottságokkal rendelkező, NOVOTEL Budapest Congress adott otthont 2012. október 18-19-én. Annak érdekében tehát, hogy a Horgász-Zóna kínálatot böngésző-követő horgászok 2013-ban is örömüket lelhessék a SHIMANO, RAPALA, DYNAMITE BAITS, SUFIX márkák nyújtotta pazar választékban, már most megtettük az első üzleti lépéseket!

Meggyőző SHIMANO orsóválaszték 2013-ban is
Meggyőző SHIMANO orsóválaszték 2013-ban is


Az új nagyhalas modellek minket is lenyűgöztek!
Az új nagyhalas modellek minket is lenyűgöztek!A helyszínen volt lehetőség kézbe venni pár újdonságot is. A nagy érdeklődéssel várt - 2013-as évtől kapható - orsók és botok mellett, a legújabb DYNAMITE BAITS csalikkal is megismerkedhettünk. Levéve az „illatmintákat”, már most el kell mondani, hogy a pontyhorgászok számos új „dinamitos csalival” kísérletezhetnek rekord pontyokra vadászva a következő szezonban. A műcsalik között nézelődve igen nyilvánvaló módon prezentálta a RAPALA és a BLUE FOX, hogy piacvezetőként továbbra is elképesztő újításokkal akarnak az igényes és célratörő pergetők első számú kedvencének maradni!

Az új botok közül, nekünk nagyon tetszett a kívül belül megújult BEAST MASTER feeder botcsalád és persze az új bojlis, valamint pergető botok is minden igénynek megfelelnek majd! Az orsók tekintetében, a SHIMANO ismét nagyot alkotott, sok az újdonság, de erről kicsit később…

Egy STELLA FE az STELLA FE…
Egy STELLA FE az STELLA FE…


Páratlan páros: új BEAST MASTER CX feeder és az új AERO TECHNIUM MgS XTB…
Páratlan páros: új BEAST MASTER CX feeder és az új AERO TECHNIUM MgS XTB…A konferencián Fodor Árpád, a hazai képviselet kereskedelmi vezetője, tájékoztatást adott a jövő évet érintő üzleti modellről. Az ilyenkor szokásos protokoll mellett, előre mutató kötetlen beszélgetésekre is került sor a NORMARK munkatársaival. A vízparton ülve talán senki nem gondol bele, hogy egy olyan világcégnél, mint a Shimano, a gyártótól a kereskedőig sokan dolgoznak azon, hogy árban és műszaki tartalomban megfelelő termékek kerülhessenek a polcokra.
Egy-egy prémium termékben így sok sok szaktudás ötvöződik a legjobb minőségű anyagokkal és mérnöki munkával. Munkánkból következően rengeteg orsó és bot megy át a kezünk között, de mindig megállunk egy pillanatra, amikor ilyen mestermunkákba ütközünk. Óvatosan kivesszük a dobozból, nem kapkodunk... Szemünk falja a látványt, ujjaink tapintják az anyagot, egy tekerés, egy fékállítás és sóhajtás... Hát igen.

A HORGÁSZ-ZÓNA webáruházban és a szakboltjaiban arra törekszünk, hogy a hozzánk látogató horgásztársak számára a lehető legszélesebb széles választékban elérhetővé váljanak a fentebb felsorolt márkák termékei. Biztosak vagyunk sajnos abban is, hogy lesznek olyan vevői igények, amelyek bár a katalógusban benne vannak, itthon nem lehet majd kielégíteni… Nem adjuk fel azonban könnyen, reméljük sok specialistának tudunk majd azért megoldást kínálni.

Érdemes tehát továbbra is böngészni az oldalunkat, hamarosan érkeznek az újdonságok!

SHIMANO „orsórajongók” számára íme egy kis ízelítő a 2013-as újdonságokból:

- Pergető horgászoknak: VANQUISH F, SUSTAIN FG, AERO SPIN

- Feeder horgászoknak: AERO FEEDER, EXAGE FC 5000-modell, BAITRUNNER XT-RB 6000-es modell, ULTEGRA XT-C 5500, ULTEGRA XS-C 4500-as és 5500-as modell

- Match horgászoknak: AERO MATCH, AERNOS FA,

- Nagyhalas, bojlis horgászoknak: AERO TECHNIUM MgS XTB, AERO TECHNIUM XT-C, ULTEGRA XT-C 14000-es modell, AERO TECHNIUM XS-C 10000-es modell, ULTEGRA XS-C 10000-es és 14000-es modell, BIG BAITRUNNER CI4 XTR-A LC, BAITRUNNER XT-RB

Szerencsére a legtöbb boltos kolléga horgászik is, ez garancia volt a sztorizásra. Az este folyamán egy laza vendéglátás és pár korsó finom bajor sör mellett még hosszasan folyt a kötetlen beszélgetés halakról, botokról, orsókról… a HORGÁSZATRÓL :)

Optimizmus korsó sörrel :)
Optimizmus korsó sörrel :)


Nagy Róbert
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK:Minden jog fenntartva © 2018 - Horgász Zóna
Horgász-Zóna Ügyfélszolgálat elérhetőségek:
Telefonszám: 06 1 240 5454
Mobil: 06 70 362 7167 (hétköznap 8:00-18:00-ig, szombaton 9:00-12:00-ig)
Email: ugyfelszolgalat@horgasz-zona.hu
G+: Google+
Horgász-Zóna Buda bemutatóterem és horgászbolt: 1033 Budapest, Szentendrei út 89-95., telefon: 06 1 2405454
Horgász-Zóna Pest horgászbolt: 1138 Budapest Gyöngyösi sétány 8., telefon: 06 1 612 1775
Horgász webáruház | Feeder bot | Nevis szett | Shimano orsó | távdobó orsó