Felhasználónév: Jelszó:


Regisztráció Elfelejtett jelszó Kedvencek
Keresés
Vissza az áruházba

Rapid Carp Fishing eszköztár 1. rész

Rapid Carp Fishing eszköztár 1. rész
A közelmúltban a F&H tévécsatornán bemutatott Rapid Carp Fishing filmünk nyomán egyre több megkeresést kapunk a "rövid ideig tartó pontyhorgászatok" eszköztárát illetően és persze sok más kapcsolódó témában is. Itt az első részben egy remek pontyozó botot és egy táskacsaládot ismerhettek meg...
Egy kis előzmény...

A tradicionálisan angol pontyozó hagyományokra épülő 30PLUS pontyos csapata olyan egyedi felszereléseket hoz forgalomba KODEX elnevezéssel, amelyek pompásan ötvözik a klasszikus pontyozó stílust és a legmodernebb gyártástechnológiákat.
A Horgász-Zóna által hazánkban forgalmazott ilyen márkajelzésű felszerelések és kiegészítők egyedülálló és üde színfoltjai a honi piacnak.

A most bemutatkozó KOMPACT botokkal a KODEX csapata elkészítette azt a funkcionális bot felépítést, amivel kihasználhatod a rövid botos pontyhorgászat minden "ízét"! Ahogy említettük, ez a termék, a Horgász-Zóna Rapid Carp Fishing programjába szervesen illeszkedő modell!

Black Cap: "Amikor kedvenc vizeden, valamivel messzebbre kell dobnod, összerakod 3 méteresre, majd bedobás után kivéve a 30cm-es toldót, leteszed "minimálba" a botodat a bottartódra. De akár használhatod végig 3 méteres hosszban, észre se fogod venni, hogy benn van a toldó...

Ennek a botnak a szállítása is hihetetlenül egyszerű és kompakt, pontosan megegyezik a 42"-es merítőfej méretével (kb. 1,1 méter). Így egy hátizsák mellett is könnyedén elfér!

A bottest prémium minőségű karbonból készült, ugyanazt a terhelést bírja, mint a klasszikus 2 részes 3,6 méteres bojlis botok.

Black Cap: Amikor a kezedbe veszed ezt a botot és egy halat fárasztasz vele, minden kétséged elolvad majd a klasszikus rövid botos pontyozást illetően! Sőt, még az is lehet, hogy hamarosan megszállottja leszel...

A fekete króm gyűrűsorral, karbon zsinórbeakasztóval, kellemes tapintású, karcsú nyélrésszel és 40mm-es keverőgyűrűvel szerelték. Ráadásul, extra ajándékként, 2 pár gyári KODEX botpánttal adjuk.

Íme a botról készült bemutató kis-videó:Minimalista felszerelés tartó táska

A KODEX pontyozó sorozat további, nagyon szép tartozékai, ezek a felszerelés tartó táskák. Elegáns színben, praktikus belső elrendezéssel minőségi alapanyagokból készülnek. Ha rövidebb, vagy hosszabb túrára mész, ezek a stílusos táskák a Neked való darabok! Vállpánttal és praktikus kézi fogantyúval is el vannak látva.

Black Cap: Tartós 800 D sűrűségű esőálló anyagból készül. Az alsó rész külön erősített, véd a kopástól, és stabilabban is áll. 3 külső tároló rekesszel valamint belső zsebekkel!

Kapacitás a Long Session modellnek: 40 liter, míg a kisebb méretű Short Session táska pedig 20 literes.

Íme a termékről készült bemutató:Reméljük ez a termékajánló felkeltette a figyelmeteket és hamarosan találkozunk a Zóna boltokban vagy éppen a közelgő FEHOVA kiállításon (február 9-12)!

Üdvözlettel:

Zóna Carp team

KAPCSOLODÓ TERMÉKEK
AJÁNLOTT CIKKEK
Moby Dickes MOJOlgatás

Moby Dickes MOJOlgatás

2019. november 14. - Hoffmann Feri
Közeli vizeken 1. rész (Házirét)

Közeli vizeken 1. rész (Házirét)

2019. november 13. - Nagy Róbert
Hogyan legyél faültető?  - interjú

Hogyan legyél faültető? - interjú

2019. november 08. - Horgász-Zóna
Őszi műcsali ajánló-újdonságok

Őszi műcsali ajánló-újdonságok

2019. november 03. - Balogh Gábor
Egyszerűen folyóvízen: method kosárral a Dunán

Egyszerűen folyóvízen: method kosárral a Dunán

2019. október 29. - Hoffmann Feri
Egyszerűen folyóvízen: method kosár folyóra

Egyszerűen folyóvízen: method kosár folyóra

2019. október 24. - Hoffmann Feri
10 millió fa mozgalom- segíts Te is!

10 millió fa mozgalom- segíts Te is!

2019. október 22. - Horgász-Zóna

A hobbid a szakmánk! Tetejére