Bait Bait Bojli - Sózott 24mm/1kg - Lázadó





- Epres-Halas ízesítés
- 24 mm-es méret
- 1 kg-os kiszerelés
- Sózott bojli
- Robin Red hozzáadásával készült
- Gyors horgászatokhoz is ajánlott
Útmutató | Használati útmutató - Csalizó süllyedő bojlik » |
Márka |
Bait Bait
|
Cikkszám | BBS-LA2410 (BAIBBS-LA2410) |
Forgalmazó |
Varga Péter ev. Cím: 8132 Lepsény, Temető utca 24/2.
Web: www.baitbait.hu E-mail: |
Egységár | 1 kg = 4.990 Ft |


A Bait Bait Lázadó egy igazán kellemes, Epres bojli, amit a pontyok nagyon szeretnek! Anyagösszetételének köszönhetően egy lazább szerkezetű csalinak mondható, amit a víz, így gyorsabban "átjár". A bojliban többek között helyet kapott: robin red, májpor, előemésztett halliszt, nectarblend és különböző fehérjekoncentrátumok. A csalit gyors instant horgászatokhoz is bátran ajánljuk, a nagyon magas vízoldékonysága végett. A puhább állaga miatt a dobócsövezéshez további szárítás szükséges. A bojli vízbe kerülve megkeményedik, és masszívan tartja magát a hajszálon, miközben az étvágyfokozók folyamatosan kioldódnak. Ízesítés: Epres-halas.
A sózott bojlik sem tartalmaznak tartósítószert, hanem több fázisú sózáson mennek át. A sóba kerülés előtt a bojlik külső rétege egy különleges étvágyfokozóval kerülnek bevonásra, ami fellazítja külső réteget és vízbe érkezés után azonnal dolgozni kezd a bojli. A sózott bojlikat azon horgászoknak ajánljuk, akik hosszabb túrákon a frissen készített bojlik előnyét szeretnék kiélvezni. A bojlik megfelelő állagúak, könnyen fűzhetőek, de a hajszálon nagyon sokáig megmaradnak. A Bait Bait bojlik nagyon jól dolgoznak, még az iszapos talajon is és nem kell attól aggódni, hogy a kellemetlen iszapszagot a csali beveszi magába. Az ízazonos tartósított, sózott és frissen készített bojlik között lehetséges minimális színbeli eltérés. Ennek oka a konzerváló folyadék, illetve a különböző szárítási folyamatok végett a változó nedvességtartalomnak köszönhető! A késztermékek esetében előfordulhat árnyalat beli eltérés, mely a gyártás során felhasznált chili, fűszerek és egyéb alapanyagok árnyalati különbségéből adódik. A színárnyalat beli eltérés nem jelent minőségi változást sem a beltartalomra, sem a fogosságra vonatkozóan.