Bait Bait Bojli - Sózott 24mm/1kg - Légiós





- Speciális, szelektáló hatású, "nagyhalas" bojli
- Koriander, sárgadinnye, csili, robin red, alga ízesítés
- Alacsony vízoldékonyság jellemzi
- Magas olaj és zsírtartalom
- Sózott bojli
- 24 mm-es méret
- 1kg-os kiszerelés
Útmutató | Használati útmutató - Csalizó süllyedő bojlik » |
Márka |
Bait Bait
|
Cikkszám | BBS-LEG2410 (BAIBBS-LEG2410) |
Forgalmazó |
Varga Péter ev. Cím: 8132 Lepsény, Temető utca 24/2.
Web: www.baitbait.hu E-mail: |
Egységár | 1 kg = 4.990 Ft |


A Bait Bait Légiósról tudni kell, hogy egy lassú hatásmechanizmusú, alacsony vízoldékonyságú csali. Nem egy gyors versenybojli, tehát ne hasonlítsuk össze, a Rodin, vagy az Ébredő Erő gyorsaságával. A csalit azon horgászoknak ajánljuk, akik hajlandóak egy botot feláldozni, akár egy-egy hal reményében. Fehérhalak, illetve a törpeharcsák támadásának jól ellenál, illetve, ha szükség van rá akkor akár több napig is a vízben hagyhatjuk a csalit, és nyugodtak lehetünk, hogy rajta van a hajszálon. Vásárlás elött kérek mindenkit ezt tartsa ténylegesen szem elött, hogy nem egy aktív csaliról van szó. A bojli összetétele, állati, és növényi fehérjék keveréke, ami párosul magas olaj, és zsírtartalommal. A bojliban a halliszt nem kapott helyet, de a különböző, állati fehérjék, tejfehérjék, növényi fehérjék gondoskodnak a csali magas biológiai értékéről. Ízesítés: koriander, sárgadinnye, csili, robin-red, alga.
A sózott bojlik sem tartalmaznak tartósítószert, hanem több fázisú sózáson mennek át. A sóba kerülés előtt a bojlik külső rétege egy különleges étvágyfokozóval kerülnek bevonásra, ami fellazítja külső réteget és vízbe érkezés után azonnal dolgozni kezd a bojli. A sózott bojlikat azon horgászoknak ajánljuk, akik hosszabb túrákon a frissen készített bojlik előnyét szeretnék kiélvezni. A bojlik megfelelő állagúak, könnyen fűzhetőek, de a hajszálon nagyon sokáig megmaradnak. A Bait Bait bojlik nagyon jól dolgoznak, még az iszapos talajon is és nem kell attól aggódni, hogy a kellemetlen iszapszagot a csali beveszi magába. Az ízazonos tartósított, sózott és frissen készített bojlik között lehetséges minimális színbeli eltérés. Ennek oka a konzerváló folyadék, illetve a különböző szárítási folyamatok végett a változó nedvességtartalomnak köszönhető! A késztermékek esetében előfordulhat árnyalat beli eltérés, mely a gyártás során felhasznált chili, fűszerek és egyéb alapanyagok árnyalati különbségéből adódik. A színárnyalat beli eltérés nem jelent minőségi változást sem a beltartalomra, sem a fogosságra vonatkozóan.