Bait Bait Bojli - Sózott 20mm/1kg - Lelkész





- Keksz-Vajsav ízesítés
- 20 mm-es méret
- Sózott bojli
- Speciális étvágyfokozót tartalmaz
- Magas vízoldékonyság jellemzi
- Kiemekedően fogós bojli
Útmutató | Használati útmutató - Csalizó süllyedő bojlik » |
Márka |
Bait Bait
|
Cikkszám | BBS-LE2010 (BAIBBS-LE2010) |
Forgalmazó |
Varga Péter ev. Cím: 8132 Lepsény, Temető utca 24/2.
Web: www.baitbait.hu E-mail: |
Egységár | 1 kg = 4.990 Ft |


A Bait Bait Lelkész bojli, optimálisan kiegyensúlyozott fehérjetartalommal rendelkezik. Ebben a csaliban, helyett kapott egy különleges étvágyfokozó is, aminek a használata a csaligyártásban nem igazán elterjedt, a rendkívül magas ára miatt. A bojli vízoldékonysága igen magas, de megfelelő keménység esetén akár 48-órát is kibír a hajszálon. Az eddigi fogásokat visszanézve, jól látható, hogy mennyi kapitális példány lett kifogva ezzel a különleges csalival. A csali ízesítése: májas fűszeres alapon, egy kicsi keksz, és vajsav beütés.
A sózott bojlik sem tartalmaznak tartósítószert, hanem több fázisú sózáson mennek át. A sóba kerülés előtt a bojlik külső rétege egy különleges étvágyfokozóval kerülnek bevonásra, ami fellazítja külső réteget és vízbe érkezés után azonnal dolgozni kezd a bojli. A sózott bojlikat azon horgászoknak ajánljuk, akik hosszabb túrákon a frissen készített bojlik előnyét szeretnék kiélvezni. A bojlik megfelelő állagúak, könnyen fűzhetőek, de a hajszálon nagyon sokáig megmaradnak. A Bait Bait bojlik nagyon jól dolgoznak, még az iszapos talajon is és nem kell attól aggódni, hogy a kellemetlen iszapszagot a csali beveszi magába. Az ízazonos tartósított, sózott és frissen készített bojlik között lehetséges minimális színbeli eltérés. Ennek oka a konzerváló folyadék, illetve a különböző szárítási folyamatok végett a változó nedvességtartalomnak köszönhető! A késztermékek esetében előfordulhat árnyalat beli eltérés, mely a gyártás során felhasznált chili, fűszerek és egyéb alapanyagok árnyalati különbségéből adódik. A színárnyalat beli eltérés nem jelent minőségi változást sem a beltartalomra, sem a fogosságra vonatkozóan.