Bait Bait Tartósított Bojli 20mm - Álmok Tengere





- A Bait Bait bojlik legismertebb tagja
- Rák - Máj ízvilág
- 20 mm-es méret
- Tartósított Kivitel
- 1 kg-os kiszerelés
- Sötét barna színű bojli
- Rendkívül fogós, szinte minden hazai vízterületünkön bizonyított már
Útmutató | Használati útmutató - Csalizó süllyedő bojlik » |
Márka |
Bait Bait
|
Cikkszám | BBT-AT2010 (BAIBBT-AT2010) |
Forgalmazó |
Varga Péter ev. Cím: 8132 Lepsény, Temető utca 24/2.
Web: www.baitbait.hu E-mail: |
Egységár | 1 kg = 4.990 Ft |



Ide kattintva felteheted a termékkel kapcsolatos kérdésedet és a Zóna szakértői válaszolnak rá.

A Bait Bait cég, Ébredő Erő elnevezésű terméke, egy erősen fűszeres, garantáltan 10 százalék, eredeti 'Haits' Robin Red-et tartalmazó bojli. A bojli legfőbb tulajdonsága, hogy egész éven át használható, még a leghidegebb időszakokban is. Több mint 20 százalék vízben oldódó anyagokat tartalmaz, ami hihetetlen vonzerővel hat a pontyokra. A Bait Bait csapatnak az egyik büszkesége az Ébredő Erő, amelyet 10 év alatt sikerült tökéletesre fejleszteni. Ízesítése: Erősen fűszeres!
A sózott bojlik sem tartalmaznak tartósítószert, hanem több fázisú sózáson mennek át. A sóba kerülés előtt a bojlik külső rétege egy különleges étvágyfokozóval kerülnek bevonásra, ami fellazítja külső réteget és vízbe érkezés után azonnal dolgozni kezd a bojli. A sózott bojlikat azon horgászoknak ajánljuk, akik hosszabb túrákon a frissen készített bojlik előnyét szeretnék kiélvezni. A bojlik megfelelő állagúak, könnyen fűzhetőek, de a hajszálon nagyon sokáig megmaradnak. A Bait Bait bojlik nagyon jól dolgoznak, még az iszapos talajon is és nem kell attól aggódni, hogy a kellemetlen iszapszagot a csali beveszi magába. Az ízazonos tartósított, sózott és frissen készített bojlik között lehetséges minimális színbeli eltérés. Ennek oka a konzerváló folyadék, illetve a különböző szárítási folyamatok végett a változó nedvességtartalomnak köszönhető! A késztermékek esetében előfordulhat árnyalat beli eltérés, mely a gyártás során felhasznált chili, fűszerek és egyéb alapanyagok árnyalati különbségéből adódik. A színárnyalat beli eltérés nem jelent minőségi változást sem a beltartalomra, sem a fogosságra vonatkozóan.