PROMIX Full Fish method mix fűszeres máj (800g)





- Magas halliszttartalom
- Valódi krill liszt
- Esszenciális zsírsavak
- Gyors oldódás
Útmutató | Használati útmutató - Method mix, stick mix » |
Márka |
PROMIX
|
Cikkszám | PMFFFM (PROPMFFFM) |
Forgalmazó |
Promix Feeder KFT Cím: 2017 Pócsmegyer,Kossuth út 1/a
Web: www.aqua-garant-pellet.hu E-mail: info@aqua-garant.hu |
Egységár | 1 kg = 2.863 Ft |



Ide kattintva felteheted a termékkel kapcsolatos kérdésedet és a Zóna szakértői válaszolnak rá.

A Promix Full Fish termékcsaládot, ahogy a neve is mutatja a prémium minőségű hallisztekre, halolajokra, halas pelletekre alapozták. Ezen összetevőknek köszönhetően egy kiemelkedően magas beltartalmú, kiváló bontási tulajdonságokkal rendelkező, egyszerűen bekeverhető method mixet alkottak.
A Halibut egyik különlegességét az ízvilág adja. A halibut pelletek minden időben erőteljes csalogatóhatással rendelkeznek. A pontyoknak, abból is a nagyobb példányoknak szinte ellenálhatatlan, míg a fehér halakat kevésbé húzza az etetésre. Ezt a hatását különféle halolajokkal tovább tudták erősíteni, így egy igazi, ízig vérig pontyos, nagyhalas mixet kapunk.
Beltartalmát tekintve, 5 féle válogatott halliszt adja a termék kiemelkedően magas fehérjetartalmának zömét. Ezek a vízben rendkívül gyorsan oldódnak, nagyobb területről a kosárhoz csalogatva a halakat. Nagy mennyiségben tartalmaz halas pelleteket, ezek többféle szemcseméretben, egészben, roppantva, és darálva kerültek a mixbe a legjobb hatás érdekében.
A nagy mennyiségű halibut pellet több formában található meg a mixben. Tettek bele, egészben, roppantva, és darálva is a minél gyorsabb és tartósabb csalogatóhatás eléréséhez. Magas halolajtartalma szintén fontos szerepet játszik, a tökéletes összetétel kialakításában, hiszen az eszenciális zsírsavak nehezen hozzáférhetőek a halak számára. Ha egy method mixben ez megtalálható, akkor szinte borítékolható a gyors kapás.
Bekeverése borzasztóan egyszerű, nyugodtan keverhető ragadósabb állagra, a kosárból vízbe érve így is szinte azonnal bont. Erre a tulajdonságra tervezés során komoly hangsúlyt fektettek, hiszen sokszor helytelen a bekeverés okozza a legtöbb hibát.