SBS Oldódó Premium Ready-Made Bojli 16-18-20mm (250g) - Ace Lobworm (csaliféreg)




 0 értékelés
 0 értékelés
					- Oldódó bojli
- 3 méret egy dobozban
- Táplálkozásra ingerli a halakat
- Prémium minőség
| Útmutató | Használati útmutató - Csalizó süllyedő bojlik » | 
| Márka | 
        				
								SBS
							 | 
| Cikkszám | 60033 (SBS60033) | 
| Forgalmazó | SBS Hungary								Cím: 4405 Nyíregyháza,Debreceni út 195 Web: www.sbsbaits.com E-mail: nfo@sbsbojli.hu | 
| Egységár | 1 kg = 9.960 Ft | 



Ide kattintva felteheted a termékkel kapcsolatos kérdésedet és a Zóna szakértői válaszolnak rá.

Az SBS a Premium bojlicsalád minden tagját készíti oldódó változatban is. A komplex, számos összetevőt tartalmazó Premium széria oldódó változataival fantasztikus eredményeket érhetünk el! A keverékek összetétele megegyezik a főzött Premium bojlikéval, az előállításbeli különbség szintén a főzési eljárás kihagyását és a Gold Treasure adalékanyag hozzáadását jelenti. Az oldódó bojlik 2 tulajdonságukban is jelentősen különböznek a főzött változattól. Az egyik jelentős különbség az oldódó bojli állagából következő, vízben kifejtett hatásában keresendő. A csali a vízbe érkezve szinte azonnal oldódni kezd és a felületéről leváló részecskék íz és illatfelhőt képezve erősítik fel az etetés környékén tartózkodó halak táplálékszerzési ingerét. Ezen tulajdonsága miatt az intenzíven telepített vizeken nagyságrendekkel eredményesebbek lehetünk vele! A másik jelentős különbség, hogy lényegesen kevesebb ideig maradnak meg a hajszálelőkén, ezért olyan helyen, ahol a gyenge pontyállomány mellé jelentős fehérhal állomány társul, inkább maradjunk a főzött változatnál!
Figyelem! Horgászataink során fokozottan ügyeljünk az oldódó bojli helyes tárolására, védjük az esőtől és a párától, ellenkező esetben megindulhat az oldódási folyamat! A C1 ízesítésű termékekkel a Micula-Pongrácz-Németi összetételű román csapat megnyerte a 2012-es bolsenai Word Carp Classicot!
Kiszerelés: 250g


 
				
 
						



















































 
			 
					 
					 
					


 
				
			