SBS Oldódó Premium Ready-Made Bojli 20mm - Tuna & Black Pepper 1kg
- Prémium minőség
- Oldódó golyók
- Intenzíven telepített vizeken rendkívül eredményes
- Kilós kiszerelés
Útmutató | Használati útmutató - Csalizó süllyedő bojlik » |
Márka |
SBS
|
Cikkszám | 60131 (SBS60131) |
Forgalmazó | SBS Hungary |
Egységár | 1 kg = 6.490 Ft |
Ide kattintva felteheted a termékkel kapcsolatos kérdésedet és a Zóna szakértői válaszolnak rá.
Az SBS a Premium bojlicsalád minden tagját készíti oldódó változatban is. A komplex, számos összetevőt tartalmazó Premium széria oldódó változataival fantasztikus eredményeket érhetünk el! A keverékek összetétele megegyezik a főzött Premium bojlikéval, az előállításbeli különbség szintén a főzési eljárás kihagyását és a Gold Treasure adalékanyag hozzáadását jelenti. Az oldódó bojlik 2 tulajdonságukban is jelentősen különböznek a főzött változattól. Az egyik jelentős különbség az oldódó bojli állagából következő, vízben kifejtett hatásában keresendő. A csali a vízbe érkezve szinte azonnal oldódni kezd és a felületéről leváló részecskék íz és illatfelhőt képezve erősítik fel az etetés környékén tartózkodó halak táplálékszerzési ingerét. Ezen tulajdonsága miatt az intenzíven telepített vizeken nagyságrendekkel eredményesebbek lehetünk vele! A másik jelentős különbség, hogy lényegesen kevesebb ideig maradnak meg a hajszálelőkén, ezért olyan helyen, ahol a gyenge pontyállomány mellé jelentős fehérhal állomány társul, inkább maradjunk a főzött változatnál! Figyelem! Horgászataink során fokozottan ügyeljünk az oldódó bojli helyes tárolására, védjük az esőtől és a párától, ellenkező esetben megindulhat az oldódási folyamat! 2012-es újdonságként, Phaze1 ízesítéssel új csali került be a szériába. Ez az ízesítés Angliában már korábban elérhető volt és nagyszerű eredményeket produkált. Édeskés alapíze miatt a hideg vízi horgászatok egyik legnépszerűbb csalijának ígérkezik. Újdonságként a C1 és C2 ízesítés is a Premium kategória tagjává vált. A C1 ízesítésű termékekkel a Micula-Pongrácz-Németi összetételű román csapat megnyerte a 2012-es bolsenai Word Carp Classicot!
Figyelem! Horgászataink során fokozottan ügyeljünk az oldódó bojli helyes tárolására, védjük az esőtől és a párától, ellenkező esetben megindulhat az oldódási folyamat!