Felhasználónév: Jelszó:


Regisztráció Elfelejtett jelszó Kedvencek
Keresés
Vissza az áruházba

OKUMA horgászbot és- orsó bemutató nyílt hét

OKUMA horgászbot és- orsó bemutató nyílt hét

Két héten keresztül egy helyen az OKUMA horgászbot és orsó kínálata! 2 hét békés halas - 2 hét pergető kínálat bemutató a Horgász-Zóna budai üzletében. Részletek a cikkben!

Első alkalommal rendezünk nyílt napot az üzleteinkben. És egyből be is pótoljuk a lemaradásunkat, ugyanis kétszer egy hétig fog tartani az OKUMA horgászbotok és orsók bemutatója.


Az érdekessége a sztorinak, hogy úgy 9-10 évvel ezelöt Lajos azt mondta nekem, hogy "még nem tett le arról, hogy a Horgász-Zóna legyen az OKUMA bemutató terme". Nos, ha csak kétszer egy hétig is tart, de ez most össze jött.
Bemutatásra kerül több mint 300 bot és 160 orsó (!), ez a hatalmas mennyiség miatt döntöttünk úgy, hogy kétfelé szedjük a bemutatót:

Első héten a békés halas botokat és orsókat sorakoztatjuk fel, míg a második héten a pergető és harcsa horgászoké a főszerep.

Természetesen a kiállított, bemutatott botok és orsók megvásárolhatók, rendelhetőek.

A program:

2024. május 06-18 között
OKUMA teljes békéshalas bot és orsó kínálata:
feeder, bojlis, match és spicc botok, valamint az orsók és merítőnyelek.

2024. május 20-június 02 között
OKUMA teljes pergető és rablóhalas kínálata:
pergető és harcsázó botok és orsók.

A márkáról érdemes tudni, hogy taiwani székhelyű és meglehetősen "fiatal" (többi nagy márkához viszonyítva); 1986. Kezdetekben az óceánok és tengerek fenevadai sikeres horgászatára gyártott felszereléseket, erre utal a logó is:

"Egy medve mancsát ábrázolja, mely a vízből előtörve, a kék szín sokféleségében éles kontúrú fröccsenést kelt, amely az óceánt idézi. Ez szimbolizálja a robbanó erőt, amely az ember és az óceán közötti harcot szimbolizálja. A logó tervezése az Okuma márkát jellemző dinamikát és erőt fejezi ki, amely összhangban van a cég horgászfelszerelésekkel, kapcsolatos szenvedélyével és innovációjával."

Aztán az elmúlt közel negyven évben meghódította a világot. Itthon elsősorban az orsói által lett ismert, mint például a legendás LongBow sorozat, 8K Ceymar... A horgászbotjai inkább a pergetők köreiben terjedtek el, de most itt az alkalom, hogy kézbe vehessétek a feedereket és bojlis botjaikat is.

További részletek hamarosan!

Gábor


A hobbid a szakmánk! Tetejére