Felhasználónév: Jelszó:


Regisztráció Elfelejtett jelszó Kedvencek
Keresés
Vissza az áruházba
Horgász-Zóna stand kínálata a HorgászShow-n
2015. október 20.
Horgász-Zóna

HORGÁSZ-ZÓNA STAND KÍNÁLATA A HORGÁSZSHOW-N

Október 23-25. SYMA csarnok, HorgászShow! Elképesztően széles kínálat, jó árak egy helyen - ez jellemzi röviden és tömören a HorgászShow-t. És hogy mivel készülünk mi?
ZÓNA A HORGÁSZSHOWN!
2013. október 30.
Nagy Róbert

ZÓNA A HORGÁSZSHOWN!

Igaz, ami igaz, nem terveztem hosszú beszámolót írni…azonban, ha most gyorsan átgondolom mi minden történt az idei HORGÁSZSHOW ideje alatt, vagy már az azt megelőző szervezési időszakban velünk, akkor bizony, sok-sok dolog jut hirtelen az eszembe…
HorgászShow 2012 - összefoglaló
2012. november 20.
Nagy Róbert

HORGÁSZSHOW 2012 - ÖSSZEFOGLALÓ

Az idén első ízben megrendezésre kerülő HORGÁSZ SHOW, 2012. november 9-én nyitotta meg kapuit a SYMA Rendezvény és Kongresszusi Központban. A megelőző hónapokban a televízión, rádión, interneten és óriásplakátokon is hirdetett rendezvény sok szempontból úttörőnek számított. A pontyos vonal alternatívaként, a szélesebb közönség megmozgatását a zászlajára tűzve, egy olyan 3 napos kiállítás vette kezdetét, amely a horgászatot, mint családi szabadidős tevékenységet igyekezett komplexen bemutatni és népszerűsíteni. Sok színes program, kiállítás és vásár, valamint kifejezetten hasznos bemutatók is voltak ezen a rendezvényen.
Horgász-Zóna a HorgászShow-n!
2012. október 27.
Horgász-Zóna

HORGÁSZ-ZÓNA A HORGÁSZSHOW-N!

Leesik az első eső, lehull az első hó? Irány a HorgászSHOW! Az idén első alkalommal kerül megrendezésre a HORGÁSZSHOW november 9-11-ig a könnyen és gyorsan megközelíthető SYMA Rendezvénycsarnokban. A rendezvényt a PV-TV horgász-vadász tv csatorna hívta életre azzal a céllal, hogy közelebb hozza család horgászaton belül és kívülálló tagjait :) Természetesen rengeteg látnivaló lesz és az előzetes információk alapján a "szakmázni" vágyó horgásztársak sem maradnak érdekességek nélkül. És hogy mivel készülünk mi? A cikkből kiderül!
A hobbid a szakmánk! Tetejére