Felhasználónév: Jelszó:


Regisztráció Elfelejtett jelszó Kedvencek
Keresés
Vissza az áruházba
I. HORGÁSZ-ZÓNA&MAD Pontyfogó kupa
2013. október 16.
Nagy Róbert

I. HORGÁSZ-ZÓNA&MAD PONTYFOGÓ KUPA

Az alap ötlet, hogy mi ZÓNÁSOK „csináljunk” egy 48 órás pontyfogó „versenyt”, már nyár közepén megszületett. Bár eddig programjainkban nem kapott helyet ilyen jellegű verseny, mégis, eredeti elképzeléseink szerint, egy jó hangulatú, őszi, baráti találkozó keretein belül érdemes lesz összemérni jártasságunk a pontyfogásban. Úgy gondoltuk, hogy ebben a 48 órában „méltóképpen ünnepelhetjük együtt”, azt a nagyszerű időtöltést, amit a hétköznapokon, legtöbbször, egyszerűen csak horgászatnak nevezünk…
Keresd a pontyot - Tippek akadós pályán való pecához
2020. április 15.
Tanács Jani

KERESD A PONTYOT - TIPPEK AKADÓS PÁLYÁN VALÓ PECÁHOZ

Horgássz te is bátran akadós terepen, fákkal övezett partszélben, ágakkal átszőtt sekélyesben! Igen nehéz feladat, de nem megoldhatatlan... Ehhez próbálok néhány tippet adni, és kedvet csinálni a saját tapasztalataim alapján!

Palotás 2012… feketén-fehéren II. rész
2012. június 26.
Nagy Róbert

PALOTÁS 2012… FEKETÉN-FEHÉREN II. RÉSZ

…Kényelmes foteljeinkben kifújtuk magunkat. A pakolás és az ilyenkor szokásos izgalmak alaposan lefárasztottak mindhármunkat. A rövidre szabott pihenő után, a közben lassan, de biztosan parázzsá leégő tűzön hozzáláttunk a vacsoránk elkészítéséhez. Ennek fő alkotóelemei az otthonról hozott ízletes húsok és finom zöldségek voltak. Ezt követően újrahúztuk a csalikat Ádámmal, majd mind a hárman felkészültünk az éjszakára.
Verd a halat bugris
2014. szeptember 09.
Oláh Zoltán

VERD A HALAT BUGRIS

Érhető módon az ember kimegy hétvégén lazítani, megissza a három üveg sört, hát nehogy már spiccesen, napsütötte fejjel fontos legyen, hogy a hal hogyan ugrál a parton.
Rapid pontyozás a Tisza tavon
2020. április 21.
Nagy Róbert

RAPID PONTYOZÁS A TISZA TAVON

Ma már szinte mindenki hallott róla, vagy volt is már ott... igen, most hazánk második legnagyobb vízterületéről, vagyis a Tisza-tóról lesz szó! Napjainkban, reneszánszát éli a vadvízi pontyhorgászat és ennek a nomádabb stílusnak, bizony remek színtere a mintegy 127 km2 felszíni területű, eredetileg mesterséges kialakítású, ám az évek alatt részben "elvadult" Tisza-tó. Országon belülről és kívülről is érkeznek a szabadabb életérzést kereső és a páratlan növény és madárvilágot kedvelő, általában nagyobb szabadidővel rendelkező csónakos vagy parti horgászok...

Interjú a ZÓNA Pontyfogó kupán, első helyezést elért csapattal
2013. május 17.
Horgász-Zóna

INTERJÚ A ZÓNA PONTYFOGÓ KUPÁN, ELSŐ HELYEZÉST ELÉRT CSAPATTAL

Ígéretünkhöz hűen, az alábbi sorokon keresztül, bemutatjuk az I. ZÓNA pontyfogó kupán első helyezést elért „ZÓNA csapatot”, kicsit közelebbről. Reményeink szerint, minden kedves érdeklődő, aki szán pár percet az olvasásra, talál magának valami értékes információt. Következzen tehát a „két Robi”, azaz Nagy Róbert és Csákó Róbert!
A hobbid a szakmánk! Tetejére