Felhasználónév: Jelszó:


Regisztráció Elfelejtett jelszó Kedvencek
Keresés
Vissza az áruházba

Nagyon köszönünk minden rendelést!

Nagyon köszönünk minden rendelést!

Köszönet Nektek, akik ilyenkor is gondoltok ránk!

El sem tudjuk mondani, mennyire köszönjük a mostanában leadott rendeléseiteket! Talán nem kell mondani, milyen helyzetben van most a kereskedelem - ez alól a horgászcikkek sem kivételek... Nagyon köszönjük azoknak is, akik a korábban leadott rendeléseiket türelmesen kivárták, nem mondták vissza és átvették/átveszik a napokban.

Megérint minden rendelés érzelmileg is, hála-köszönet-szeretet kavarog bennünk, hogy sokan most is gondoltok a horgászatra, gondoltok ránk és vásároltok ezt-azt. Ez már nem csak a vásárlásról szól számunkra, nem vevő-eladó kapcsolatról, hanem egyfajta szolidaritásról, arról, hogy a bizonytalanságban is hagytok egy kis részt a keretből a közös hobbinkra.

Nagyon, nagyon köszönjük!

Azt mondják, ahány hónap kiesés, annyi évbe telik majd a visszarendeződés... Reméljük és gőzerővel azon dolgozunk, hogy csak egy rossz álom legyen ez az időszak... amiből izzadtan ugyan, de friss lendülettel tudunk újrakezdeni.

Itt a helye annak is, hogy megköszönjük a beszállítóinknak, gyártóknak, akikkel most vállvetve tudunk a válságkezelésen dolgozni! Jól esik, hogy nem csak a jóban, hanem a rosszban is együtt gondolkozunk a megoldásokon!

Nagyon, nagyon köszönjük!

Azon vagyunk, hogy amíg csak tudunk és engedik, mindenkit a lehető legjobban kiszolgáljunk.

A kiszállításra vonatkozó információkat itt frissítjük mindig, kukkanst rá időnként!

És bár most érhető okokból alap a #maradjotthon, és tudjuk, hogy nem csak nekünk nehéz, hanem mindenkinek. Minden országnak, városnak, családnak - és talán ezzel kellett volna kezdeni - egyénnek. Hisszük, hogy személyesen kell előszőr megküzdenünk az események hatásaival, hogy utána magasabb szinteken is helyt tudjunk állni.

A horgászat olyan hobbi, ami egy kiváló eszköze lehet a gondolatok rendbe rakásának, a lelkiállapot egyensúlyba hozásának. Magányos hobbinak tartják sokan - mi persze tudjuk, hogy társaságban is óriási. Most nagyon fontos, hogy a vírus ne terjedjen, ennek egyetlen módja, hogy nem érintkezünk másokkal, az együtt-lét szokásos dolgait (kézfogás, puszi, vállveregetés, sugdolózás, úgy általában a testi közelség) el kell felejteni!!! Ezzel együtt azt gondoljuk és talán nem vagyunk ezzel egyedül, hogy a ránk váró vagy éppen már jelenlévő "őrület" ellen jó megoldás lehet a horgászat - de csak egyedül, betartva az járványügyi előírásokat. Talán a horgászrendben is benne van, hogy 5 métert kell tartani a szomszéd sporitól, nem igaz? :)
Vannak helyek, ahol a kijárási tilalomban is engedélyezik a sportolást. Miért ne tekinthetnénk a horgászatra is sportként?

Vigyázzatok másokra, ne terjesszétek a vírust! Vigyázzatok magatokra, ne uralkodjon el a rossz hangulat! Bízunk a legjobbakban!

Horgász-Zóna

 

UI: létrehoztunk egy eseményt a még nyitva tartó horgászhelyek gyűjtésére a facebookon. Csatlakozz rá, ha van híred, oszd meg! Segítség lehet a horgásszni vágyóknak! Köszönjük!

Nyitva tartó horgászhelyek esemény

 

 

AJÁNLOTT CIKKEK
Horgász-Zóna outlet - bemutató

Horgász-Zóna outlet - bemutató

2022. január 21. - Horgász-Zóna
Jókívánságok 2022-re!

Jókívánságok 2022-re!

2021. december 31. - Horgász-Zóna
Év végi nyitvatartásunk

Év végi nyitvatartásunk

2021. december 19. - Horgász-Zóna
Csukázás a Tisza-tavon

Csukázás a Tisza-tavon

2021. december 01. - Nagy Róbert
Novemberi pontyozás a Tisza-tavon

Novemberi pontyozás a Tisza-tavon

2021. november 20. - Nagy Róbert
Tanácsok, receptek hidegvízi pontyozáshoz

Tanácsok, receptek hidegvízi pontyozáshoz

2021. november 15. - Horgász-Zóna
Hi-Tech offset horgok pergetéshez: Kína VS. Japán

Hi-Tech offset horgok pergetéshez: Kína VS. Japán

2021. november 10. - Balogh Gábor
Októberi Tisza-tó

Októberi Tisza-tó

2021. november 03. - Nagy Róbert

A hobbid a szakmánk! Tetejére