Felhasználónév: Jelszó:


Regisztráció Elfelejtett jelszó Kedvencek
Keresés
Vissza az áruházba

Pontyok testvérek között 2- irány a Zoltán és Diána tó!

Pontyok testvérek között 2- irány a Zoltán és Diána tó!

Mindenhogy jó horgászni, de ha az ember a testvéreivel jut le a vízpartra, annál kevés jobb van! Bazsiék a Zoltán és Diána tavon próbáltak két beszélgetés között pontyot fogni. (Vagy két ponty között beszélgetni)

Emlékeztek még? Pontyok testvérek között, avagy a három fivér kalandjai a Zoltán és Diána tavon. Nos, telik-múlik az idő, újra összeállt a trió! A cél ugyanaz: a rohanó hétköznapokat félretéve egy kis családi kupaktanács, örömpecával összekötve! A helyszín sem változott, visszacsábított minket a csodálatos környezet, a tó sajátos hangulata és a vendégszeretet, ami mindenkit vár aki ide ellátogat.

Akkor hajrá: kora reggeli érkezés, gőzölgő kávé a halőrházban, bepakolás a foglalt horgászállásra, vízterület feltérképezése, csaliválasztás. Ugye ismerős mindenkinek?
Egy Deeper halradart segítségül hívva hamar megtaláltuk az ígéretesnek tűnő helyeket. Ez az okos kis szerkezet mindig nagy hasznunkra lehet a vízparton.
A megfelelő csalikat már előre kiválasztottuk figyelembe véve az őszi szeszélyes időjárást. A pontyok és az amurok is célkeresztben voltak, ezért egy halas és egy mogyorós ízvilág mellett tettük le a voksunkat. Ennek megfelelően a gazdag beltartalommal és a maga öt féle attraktort tartalmazó Bait-Tech Krill&Tuna családja és a magas szénhidráttartalmú, a halak számára könnyen emészthető Triple-N család termékei kerültek csalis táskánkba.

A lassan télbe forduló évszak ezúttal kegyesebb volt hozzánk, mint az előző alkalommal. Kellemes indián nyár, gyönyörű őszi színekkel, a grillsütőn piruló hús illatával fűszerezve! A tavon engedélyezett az etetőhajó használata ezért a behúzós horgászmódszert választottuk, kihasználva ennek előnyeit. A hajótestbe pár maréknyi süllyedő bojli került, mellettük egy szem pop-up, spinner-rig végszereléken felkínálva. A tudatos előkészületeknek hála, nem is maradtunk eredménytelenek. Egy kevés várakozás után, szebbnél szebb fogások díszítették amúgy is jó hangulatunkat. A pontyok aktívabbak voltak, de azért tiszteletét tette egy fekete amur is.

Újra gyermekbőrbe bújva, vidáman, felszabadultan élvezhettünk minden pillanatot! Együtt, kötetlenül, csak mi hárman testvérek, amit oly ritkán tehetünk meg! Ennek mottójára az egyik kedvenc idézetemmel búcsúznék: „Fogjátok meg jól és el ne engedjétek a pillanatot! Mert ha egyszer el kell majd számolnotok vele, akkor tudjátok meg, hogy győztesek voltatok, vagy pedig vesztesek! Hogy éltetek vagy haltatok!”

 

Üdv.:Bazsi!

KAPCSOLODÓ TERMÉKEK
AJÁNLOTT CIKKEK
Ötletek főzsinórra 2.: Trabucco pontyozó damilok

Ötletek főzsinórra 2.: Trabucco pontyozó damilok

2021. február 24. - Nagy Róbert
Ötletek főzsinórra: Trabucco fluo pontyozó damilok

Ötletek főzsinórra: Trabucco fluo pontyozó damilok

2021. február 18. - Nagy Róbert
Didergős rakózás

Didergős rakózás

2021. február 11. - Oláh Tamás
Februári szélben

Februári szélben

2021. február 08. - Nagy Róbert
Deeper halradarok hatótávolsága

Deeper halradarok hatótávolsága

2021. január 14. - Horgász-Zóna
Visszatekintés ünnepi hangulatban

Visszatekintés ünnepi hangulatban

2020. december 23. - Horgász-Zóna
Rakparti esték

Rakparti esték

2020. december 21. - Oláh Tamás

A hobbid a szakmánk! Tetejére