Felhasználónév: Jelszó:


Regisztráció Elfelejtett jelszó Kedvencek
Keresés
Vissza az áruházba

Pontyok testvérek között 2- irány a Zoltán és Diána tó!

Pontyok testvérek között 2- irány a Zoltán és Diána tó!

Mindenhogy jó horgászni, de ha az ember a testvéreivel jut le a vízpartra, annál kevés jobb van! Bazsiék a Zoltán és Diána tavon próbáltak két beszélgetés között pontyot fogni. (Vagy két ponty között beszélgetni)

Emlékeztek még? Pontyok testvérek között, avagy a három fivér kalandjai a Zoltán és Diána tavon. Nos, telik-múlik az idő, újra összeállt a trió! A cél ugyanaz: a rohanó hétköznapokat félretéve egy kis családi kupaktanács, örömpecával összekötve! A helyszín sem változott, visszacsábított minket a csodálatos környezet, a tó sajátos hangulata és a vendégszeretet, ami mindenkit vár aki ide ellátogat.

Akkor hajrá: kora reggeli érkezés, gőzölgő kávé a halőrházban, bepakolás a foglalt horgászállásra, vízterület feltérképezése, csaliválasztás. Ugye ismerős mindenkinek?
Egy Deeper halradart segítségül hívva hamar megtaláltuk az ígéretesnek tűnő helyeket. Ez az okos kis szerkezet mindig nagy hasznunkra lehet a vízparton.
A megfelelő csalikat már előre kiválasztottuk figyelembe véve az őszi szeszélyes időjárást. A pontyok és az amurok is célkeresztben voltak, ezért egy halas és egy mogyorós ízvilág mellett tettük le a voksunkat. Ennek megfelelően a gazdag beltartalommal és a maga öt féle attraktort tartalmazó Bait-Tech Krill&Tuna családja és a magas szénhidráttartalmú, a halak számára könnyen emészthető Triple-N család termékei kerültek csalis táskánkba.

A lassan télbe forduló évszak ezúttal kegyesebb volt hozzánk, mint az előző alkalommal. Kellemes indián nyár, gyönyörű őszi színekkel, a grillsütőn piruló hús illatával fűszerezve! A tavon engedélyezett az etetőhajó használata ezért a behúzós horgászmódszert választottuk, kihasználva ennek előnyeit. A hajótestbe pár maréknyi süllyedő bojli került, mellettük egy szem pop-up, spinner-rig végszereléken felkínálva. A tudatos előkészületeknek hála, nem is maradtunk eredménytelenek. Egy kevés várakozás után, szebbnél szebb fogások díszítették amúgy is jó hangulatunkat. A pontyok aktívabbak voltak, de azért tiszteletét tette egy fekete amur is.

Újra gyermekbőrbe bújva, vidáman, felszabadultan élvezhettünk minden pillanatot! Együtt, kötetlenül, csak mi hárman testvérek, amit oly ritkán tehetünk meg! Ennek mottójára az egyik kedvenc idézetemmel búcsúznék: „Fogjátok meg jól és el ne engedjétek a pillanatot! Mert ha egyszer el kell majd számolnotok vele, akkor tudjátok meg, hogy győztesek voltatok, vagy pedig vesztesek! Hogy éltetek vagy haltatok!”

 

Üdv.:Bazsi!

KAPCSOLODÓ TERMÉKEK
AJÁNLOTT CIKKEK

0 Ft

0 Ft

0 Ft

0 Ft

0 Ft

0 Ft

0 Ft

0 Ft
Az a bizonyos crankbait

Az a bizonyos crankbait

2024. február 06. - Balogh Gábor
Horgász-Zóna év végi nyitvatartás

Horgász-Zóna év végi nyitvatartás

2023. december 23. - Horgász-Zóna
SUPER NATURAL csalogatóanyagokkal decemberben...

SUPER NATURAL csalogatóanyagokkal decemberben...

2023. december 15. - Nagy Róbert
STORM Wiggle Wart sztori

STORM Wiggle Wart sztori

2023. december 05. - Balogh Gábor
SUPER NATURAL baráti kupa Hévízgyörk

SUPER NATURAL baráti kupa Hévízgyörk

2023. november 08. - Nagy Róbert
Harcsák a Tisza-tavon

Harcsák a Tisza-tavon

2023. augusztus 17. - Nagy Róbert

A hobbid a szakmánk! Tetejére