Felhasználónév: Jelszó:


Regisztráció Elfelejtett jelszó Kedvencek
Keresés
ÜGYFÉLSZOLGÁLAT
+36 1 240 5454
BejelentkezésBejelentkezés
Kosár
= Ft
Ingyenes kiszállítás
10.000 Ft-tól

Magunkról - arcok, sztorik a weboldal mögött

Magunkról - arcok, sztorik a weboldal mögött
Érdekel, ki és mi fog kiszolgálni, ha innen rendelsz? Győződj meg róla, hogy mi komolyan vesszük ezt a szakmát :) A következő, kicsit személyes hangú „sztorizásban” a kollégákat, a cégünk történetét, hangulatát, a hitvallásunkat szeretnénk megosztani veletek.
Ez a bemutatkozás azoknak szól, akik jobban meg szeretnének minket ismerni, de nincs alkalmuk bejárni heti 3-4-szer a budai vagy pesti horgászüzletünkbe :) A következő, kicsit személyes hangú „sztorizásban” a cégünk történetét, hangulatát, a hitvallásunkat szeretnénk megosztani veletek. A sztori végén pedig a kollégákat is megismerheted, egy képzeletbeli "interjú" formájában 10 kérdésre válaszolnak.

Kezdjük is rögtön azzal, hogy miben más a Horgász-Zóna a versenytársaitól?

A Horgász-Zóna egy horgászokból álló fiatalos csapat, azért dolgozunk, hogy mindenki megtalálja az örömét a horgászatban. Tudjuk a felszerelés önmagában mit sem ér, ezért a www.horgasz-zona.hu internetes portál egy komoly szakmai magazin is, valamint a budai és pesti üzletünkben is mindig szívesen adunk tanácsot és beszélünk a tapasztalatokról a horgászattal kapcsolatosan. Nálunk a szolgáltatás nem áll meg az eladás pillanatában, a garancia és szerviz ügyintézés, a termék használata során felmerült kérdések megválaszolása, vagy akár a megunt orsó, bot utódjának kiválasztása mind-mind a vevőkapcsolat része.

Felszerelések és csalik tekintetében minden horgászmódszerhez kínálunk eszközöket. Kiemelt szinten kezeljük a Daiwa-Cormoran, Shimano, Bait-Tech, Middy, Preston, Korum, AVID CARP, Dynamite Baits, Rapala, STORM, Power Pro, VMC, SUFIX, Spro, Carp Academy, Nevis valamint a DAM, Eurostar, Silstar, O'Reel, OKUMA, PROLOGIC és SAVAGE GEAR márkákat. A webáruházban könnyű és egyszerű a böngészés, vásárlás. Egész évben, mindig és mindenkor már a 10.000 Ft feletti rendelések szállítási költség nélkül mennek házhoz!

A Horgász-Zóna egy horgász szakmai műhely is, amelynek fő platformjai a www.horgasz-zona.hu oldalon futó Zóna Magazin, az Instagram felületünk, a Facebook oldalunk, a Youtube csatornánk és a saját rendezésű horgász rendezvények (pl. nyílt napok, Method Party, Pergető Akadémia, stb.). Legfontosabb célunk ezekkel, hogy friss infokat osszunk meg a horgászmódszereket érintő trendekről, bemutassuk az újdonságokat, valamint tájékoztassunk az akciókról, kiárusításokról. Ez mellett szeretnénk olyan írásokkal és programokkal is megjelenni, amelyek felfrissülést jelentenek mind ismeretekben, mind élményekben, és egy kicsit kizökkentenek a szorgos mindennapokból.

Hogyan jött létre a cég?
A tulajdonosok különös módon először, mint eladó és vevő találkoztak. Az egyik ilyen alkalom után kezdődött el a beszélgetés arról az ötletről, amely a horgászok részére még kényelmesebb és egyszerűbb tájékozódásra és vásárlásra kínál lehetőséget a horgászcikkek piacán. Ötletünk lényege az volt, hogy a webáruház mellé egy átvevőhelyi bolthálózatot szervezzünk - így elsősorban a vidéki horgásztársak számára könnyű és olcsó hozzáférhetőséget biztosítva olyan termékekhez, amelyeket kisebb boltok nem tartanak készleten.

Sok sok esti találkozó, számolás és szakmázás után elkészült a Horgász-Zóna üzleti modellje a 2008-as év végén. Végül a szót tett követte és a társaságot 2009. áprilisában alapította meg a három tulajdonos kifejezetten azzal a céllal, hogy megvalósítsák a Horgász-Zóna bolti átvevőhelyes kiszolgálási modellt.

A kezdetek

Az „ősidőkről” jó néhány vicces helyzetet jegyeztünk fel, ezek azok, amelyeket mindig nevetve idézünk fel egy-egy pohár bor mellett. Íme egy kis válogatás:

„Sosem felejtjük el azokat a heteket, amikor a raktárunkban szó szerint csak a "kitaposott ösvényeken” lehetett közlekedni… A hirtelen megnövekedett árumozgás miatt teljesen elvesztettük a kontrollt a rendrakáson. Bejött valaki, kért valamit, kapásból azt mondtuk: biztos, hogy van! – és elkezdtük keresni valamelyik kupacban… :) Kemény munka árán mára már normalizálódott helyzet és mind a bemutatótermi horgászboltunk, mind pedig a raktárunk úgy néz ki, ahogy annak kell.”


Legalább el lehet menni középen...
Legalább el lehet menni középen...


A nyugalom szigete: itt van egy talpalatnyi hely...
A nyugalom szigete: itt van egy talpalatnyi hely...


„Beüzemeltük a webáruházat, a hirdetéseket, és vártuk, hogy mi lesz. És egyszer csak jött egy RENDELÉS! Az első gondolatunk az volt, valamelyik haver vagy a konkurencia szórakozik… Aztán ahogy jöttek a rendelések, hamar rájöttünk, hogy valami olyat szolgáltatunk, amire valós és addig kielégítetlen igény volt."

"Akkor is és azóta is, minden terméket tüzetesen átnézünk. A botokat összedugjuk, az orsókat megtekerjük. Természetesen ez nem garancia a működés közbeni esetleges hibák kiküszöbölésére, de arra viszont igen, hogy a Zónától rendelt csomagban nincs eleve hibás áru! Van, hogy ezt a munkát már a beszerzéskor elvégezzük, ilyen például a SPRO és NEVIS nagyker, ahol kaptunk már felkérést minőségellenőrnek :)”

„Az első rendelések idejéből az egyik kedvenc sztorink, amikor nagy igyekezetünkben felhívtuk egyik első rendelőnket, mert a rendelésében egy matchbot és egy pontyos, nagyhalas orsó volt – nehogy együtt tervezze használni. Udvariasan megköszönte az úr az aggódást, majd elmagyarázta, hogy azért valaki együtt rendel több terméket, nem jelenti azt, hogy együtt is tervezi használni…”

„Elindultunk bejárni az országot, hogy átvevőhelyekként üzemelő partnerboltokat toborozzunk. Az első kör eredménye a visszafogott érdeklődés, illetve egy üveg műszerfalba öntött kóla, valamint egy megtört lökhárító volt. Hogy lesz ez? - kérdeztük magunktól… Azóta jól működő partnerhálózattá fejlődtünk, amely természetesen még nyitott és folyamatosan bővül is új tagokkal. Sok horgász szívesen választja a bolti átvételt a saját címre rendelés helyett, mert kényelmesebb este hat után vagy szombaton átvenni a rendelést, nem beszélve arról, hogy így megszabadul az esetleges garanciális ügyintézés visszaküldési bonyodalmaitól.”

Szó, mi szó, azóta a megnövekedett helyigény miatt kétszer költöztünk és végtelenszer pakoltunk... Amolyan szólásmondás lett nálunk, ha egy kolléga átrendez egy polcot vagy falat, és kérdezi, hogy "jó ez így?", a válasz az "jó lesz, de még úgy is ötezerszer átrendezzük!" :)

Az új bemutató terem és horgászbolt - nagy a kontraszt?
Az új bemutató terem és horgászbolt - nagy a kontraszt?


Ez már azért más...
Ez már azért más...


Elférnek az orsók is...
Elférnek az orsók is...


Az aprócikkek csak nehezen - minden héten csak több lesz :)
Az aprócikkek csak nehezen - minden héten csak több lesz :)

2014-2017

Ez a 4 év egy intenzív fejlődés volt a cég életében. A webáruházunk hónapról hónapra nagyobb érdeklődésnek örvendett, igyekeztünk ezt a kiszolgálásunk gyorsaságával és minőségével valamint a termékválaszték szélesítésével meghálálni a vásárlók felé.

Rendszeres résztvevői vagyunk a tavaszi FEHOVA horgászkiállításnak, a tavaszi és őszi Horgászshow-nak valamint a PontyShownak. Büszkék vagyunk arra, hogy 2015 őszén és 2016 tavaszán elnyertük a HorgászShow által meghirdetett "Legszebb stand díjat".
Egyedi, izgalmas versenyeket szervezünk. Ezek közül a legnagyobb sikerű talán a Black Box pergetőverseny volt, ahol a versenyzők nem hozott, hanem kapott műcsalikkal pergethettek, és csak a sorsolás után, versenyen derült ki, mit lehet használni! A versenyzők egy fekete dobozt kaptak, amelyben benne voltak azok a bizonyos műcsalik. (Black Box beszámoló) A Black Box mintáját azóta mások is alkalmazták, örültünk, hogy utat törhettünk!

Rendszeresen publikálunk szakmai cikkeket a saját online magazinunkban és a legnagyobb horgászújságokban. 2013-ban több szakmai cikkünk jelent meg a Magyar Horgászban, 2014-ben pedig egy sorozatot indítottunk a Sporthorgász hasábjain, ahol Yoko, a japán egyetemista horgászkalandjait olvashattátok, a Sporthorgász történetében először (!) képregény formában.

Horgász-Zóna tippsorozat Yokoval
Horgász-Zóna tippsorozat Yokoval


Zónások a Yoko képregény világában
Zónások a Yoko képregény világában


Nagy büszkeségünk a method feeder horgászmódszerről szóló 'Method forradalom' című könyvünk, amit a saját bolthálózatunk, webünk és üzleteink mellett a Líra és Alexandra könyvesbolthálózatokban és webáruházakban is megvásárolhattok. Ennek előzménykönyvecskéje volt a 'Feederbotos horgászat', amit szintén mi követtünk el!

Zóna könyv: indul a Method forradalom!
Zóna könyv: indul a Method forradalom!


Ezzel párhuzamosan elindítottuk a Method forradalom mozgalmat, amely célként tűzte zászlajára, hogy minden horgász megismerje a method feeder horgászmódszert. Ennek keretében szerveztük a Method Party rendezvényeinket, folyamatosan jelentetünk meg szakmai írásokat és figyeljük, követjük a method módszer fejlődését.

2015-ben az a megtiszteltetés ért, hogy a Bait-Tech angol csali és etetőanyag gyártó cég minket választott hazai disztribútornak. A márka széles választéka nem csak a feedereknek, hanem a bojlisoknak, sőt még a természetes vizeken horgászóknak is kiváló minőséget kínál. A Bait-Tech termékekkel kapcsolatban rengeteg használati útmutatót, receptet, élménybeszámolót találtok a youtube oldalunkon valamint az online magazinunkban!
Mára már az ország összes komoly feederes horgászboltjában megtalálhatók a Bait-Tech termékek.

Óriási mérföldkő volt a cég életében, hogy adásba került a témafelvezető alkotásunk a Fishing & Hunting csatornán. A Gyors pontyhorgászat - Taktika és stílus című 23 perces filmünk a fél-egy napos pontyhorgászat etetési taktikáit mutatja be, angolos, minimalista stílusban. Köszönjük a pozitív visszajelzéseket, könnyen lehet, hogy lesz folytatás!

Elsőként az országban megjelentünk egy mobilapplikációval is, amely nemcsak értesítéseket küldött az új termékekről, akciókról, magazincikkekről, hanem webáruházként is működött a digitális technikát szerető vásárlóink örömére. Ezt mára már felváltotta az okostelefonokon is kis adatforgalommal pörgő internetes webáruházunk mobilnézete.

***

A jelen

Mostanra a budai és pesti saját üzleteink pezsgő szakmai "csomópontokká" váltak, ahol mindig bele lehet hallgatni egy-egy érdekességbe, technikába, és az eladó kollégák is készek bármit megszerelni, megválaszolni. A vidéki átvevőhelyeink ugyan megszűntek, de az alacsony szállítási költséghatár (10.000 Ft felett 0 Ft!!!) miatt, bárhová felesleges költségek nélkül tudsz tőlünk rendelni.

Az összes nálunk dolgozó kolléga horgászik a rendelésfelvételtől a csomagolásig, így a rendelések kezelése közben nem érinti a horgászcuccaidat "hozzánemértő kéz" :) Telefonos és emailes ügyfélszolgálatunkon gyors válaszidővel állunk rendelkezésre az érdeklődők számára.

Jelenlegi márkakínálatunkat a főoldalon alul legörgetve találod. A sor folyamatosan bővül/ szűkül annak megfelelően, hogy a forgalmazók, gyártók milyen kínálattal és szolgáltatásokkal (szerviz, garancia ügyintézés, rendelési, szállítási határidő, stb.) állnak rendelkezésre.

Számunkra nap, mint nap megerősítést jelentenek az elégedett email-es, telefonos visszajelzések, a fogásokról küldött fényképek vagy egyszerűen az oldalunk látogatottságának növekedése. Mi is aktívan horgászunk, és érezzük, hogy az óriási kínálat mennyire nehézzé teszi a választást a vásárláskor. A legtöbb energiát abba fektetjük, hogy szakmailag átlássuk, „megszűrjük”, "szintetizáljuk", azaz emészthetővé tegyük ezt a kínálatot mind a kereskedő partnereink, mind pedig a horgászok számára. A termékek legmélyebb szintű megismerése mellett a horgászmódszerek állandó tanulása, felfedezése tölti ki mindennapjainkat. Büszkék vagyunk arra, hogy le merjük venni a kínálatból a horgászmédiában esetleg reklámozott, de a saját elvárásainkat meg nem ütő termékeket.

Zónás csapatunk mindent megtesz azért, hogy a vízparton már csak a lényegre kelljen koncentrálni: a horgászat élvezetére! Hiszen a halat a víz adja, minden másban segít a Horgász-Zóna!

Arcok a Horgász-Zóna weboldal mögött

Elindult cikksorozatunkban bemutatkozunk személyesen is! Egy tíz kérdéses mini interjú keretében még jobban megismerheted az arcokat a webáruház mögött...

Kezdjük a sort a Zóna-lánnyal, aki elhivatott pontyhorgász, PR és marketing felelős!

Szandi

Fő logisztikusunk, webáruház manager, ő az aki először és utoljára (is) látja a rendelésedet :)

Attila

A pergetés megszállottja, de a fenekező folyóvízi horgászat sincs távol tőle, bármikor fordulhatsz hozzá tanácsért bármilyen horgászmódszerhez:

Gabi

Igazi method forradalmár, zenész és író, nem mellesleg a csomagok készre alakítója:

Zotya

A pesti üzlet állandó "hónap dolgozója", a pontyhorgász, aki mindig segít:

Bazsi

"Method" Zoli, a feeder horgászat elhivatott prófétája, aki a vékony zsinórokkal is jól bánik:

Zoli

Black Cap Robi, a Horgász-Zóna nagyhal felelőse, A Bait-Tech nemzetközi pontyhorgászat csapatának tagja, távdobó specialista:

Black Cap Robi

A folyóvizek és a cégügyek szerelmese:

Lajos


Keress minket személyesen a budai és pesti üzleteinkben vagy a nagy horgászkiállításokon a saját standunkon!

Irány a vízpart, SZABADULJ KI! :)

Sporttársi üdvözlettel,
Horgász-Zóna


Nagy Lajos
Nagy Lajos


Nagy Róbert
Nagy RóbertBudai III. kerületi partnerboltunk a Szentendrei út 89-95. szám alatt található
Pesti XIII. kerületi partnerboltunk a Gyöngyösi sétány 8. szám alatt található
AJÁNLOTT CIKKEK
Hétvégi dipellős tip pontyfogáshoz

Hétvégi dipellős tip pontyfogáshoz

2019. március 14. - Nagy Róbert
Megérkezett az új Horgász-Zóna mobilapplikáció!

Megérkezett az új Horgász-Zóna mobilapplikáció!

2019. március 12. - Horgász-Zóna
Végre március

Végre március

2019. március 07. - Nagy Róbert
Maximális rapid horgászat

Maximális rapid horgászat

2019. február 25. - Tanács Jani
Végre a parton!

Végre a parton!

2019. február 14. - Nagy Róbert
Tavaszváró receptek

Tavaszváró receptek

2019. február 05. - Nagy Róbert
Újra FEHOVA vásár a Hungexpon - mivel készülünk?

Újra FEHOVA vásár a Hungexpon - mivel készülünk?

2019. február 04. - Horgász-Zóna

ÖRÖMMEL VÁLASZOLUNK KÉRDÉSEKRE!
+36 1 240 5454
Rendelési információk:
+36 70 362 7167
Általános kérdések:
hétköznap 8:00-18:00 között
szombaton 9:00-12:00 között
ugyfelszolgalat@horgasz-zona.hu
Ami fontos, e-mail-ben írd meg!
INSTA ZÓNA
Kövesd kalandjainkat és híreinket!
Horgász-Zóna Buda horgászbolt:
1033 Budapest Szentendrei út 89-95.
Telefon: 06 1 2405454
Horgász-Zóna Buda horgászbolt - Térkép
Horgász-Zóna Pest horgászbolt:
1138 Budapest
Gyöngyösi sétány 8.
Telefon: 06 1 612 1775
Horgász-Zóna Pest horgászbolt - Térkép
A hobbid a szakmánk! Tetejére