Felhasználónév: Jelszó:


Regisztráció Elfelejtett jelszó Kedvencek
Keresés
WEBÁRUHÁZ
06-70-362-7167
BejelentkezésBejelentkezés
Kosár
= Ft
Ingyenes kiszállítás
19.990 Ft-tól

Magunkról - arcok, sztorik a weboldal mögött

Magunkról - arcok, sztorik a weboldal mögött

Érdekel, ki és mi fog kiszolgálni, ha innen rendelsz? Győződj meg róla, hogy mi komolyan vesszük ezt a szakmát :) A következő, kicsit személyes hangú „sztorizásban” a kollégákat, a horgász webáruházunk és horgászboltjaink történetét, hangulatát, a hitvallásunkat szeretnénk megosztani veletek.

Ez a bemutatkozás azoknak szól, akik jobban meg szeretnének minket ismerni, de nincs alkalmuk bejárni heti 3-4-szer a budai vagy pesti horgászüzletünkbe :) A következő, kicsit személyes hangú „sztorizásban” a horgász webáruházunk történetét, munkáját, a hitvallásunkat szeretnénk megosztani veletek. Horgászcikkek A sztori végén pedig a kollégákat is megismerheted, egy képzeletbeli "interjú" formájában 10 kérdésre válaszolnak.

Kezdjük is rögtön azzal, hogy miben más a Horgász-Zóna horgász webáruház a versenytársaitól?

Nálunk nincs híres főnök, mindenki horgászik, tiszteljük egymásban, az ügyfelekben a horgászt. Nem vágyunk nagy babérokra, csak arra, hogy tudjunk segíteni bármilyen horgászattal kapcsolatos kérdésben.

Mi hisszük, hogy a horgászat a legjobb hobbi: mert épít és kikapcsol, sőt fejlődik benne az ember, közel kerül ahhoz, ami a mostani világban a legfontosabb - a természet! Ennélfogva minden vásárlónk nemcsak ügyfél, hanem sporttárs is, akivel van közös nevezőnk, van közös történetünk!

Hangulatos jól bejárható, jól felszerelt, de közvetlen, baráti hangulatú üzleteinkben illetve a könnyen elérhető, segítőkész ügyfélszolgálattal bíró webáruházunkban is állunk az ügyfeleink rendelkezésére.

Tudjuk a felszerelés önmagában mit sem ér, ezért a www.horgasz-zona.hu internetes portál egy komoly szakmai magazin is, valamint a budai és pesti üzletünkben is mindig szívesen adunk tanácsot és beszélünk a tapasztalatokról a horgászattal kapcsolatosan. Nálunk a szolgáltatás nem áll meg az eladás pillanatában, a garancia és szerviz ügyintézés, a termék használata során felmerült kérdések megválaszolása, vagy akár a megunt orsó, bot utódjának kiválasztása mind-mind a vevőkapcsolat része.

Felszerelések és csalik tekintetében minden horgászmódszerhez kínálunk horgászcikkeket. A választékunk sokszínű: horgászmódszerek tekintetében (feederzéstől a pergetésig) és a márkakínálatban is széles a paletta! A legnagyobb márkáktól a legkisebbig, minden, ami fontos és az is, ami csak kicsit fontos.

Világmárkák: SHIMANO, DAIWA, PROLOGIC, OKUMA, VMC, SUFIX, TORAY, MIDDY, KODEX, KORDA, PRESTON, BAIT-TECH, KORUM, GURU, DELPHIN, TRABUCCO, D.A.M, DELPHIN.... a pergetők: RAPALA, REBEL, YUM, BOMBER, ARBOGAST, BOOYAH, HEDDON, WESTIN, LUREFANS, 13 FISHING, ... és a hazaiak: BY DÖME, PROMIX, TOP MIX, HALDORÁDÓ, FEEDERMÁNIA, DEÁKY, CARP ZOOM, NEVIS, CARP ACADEMY, EUROSTAR, O'REEL, SILSTAR, DOVIT, BAIT BAIT...

A webáruházban könnyű és egyszerű a böngészés, vásárlás. Egész évben, mindig és mindenkor már a 19.990 Ft feletti rendelések szállítási költség nélkül mennek házhoz!

Hogyan jött létre a cég?
A tulajdonosok különös módon először, mint eladó és vevő találkoztak valamikor 2008-ben. Az egyik ilyen alkalom után kezdődött el a beszélgetés arról az ötletről, amely a horgászok részére még kényelmesebb és egyszerűbb tájékozódásra és vásárlásra kínál lehetőséget a horgászcikkek piacán. Ötletünk lényege az volt, hogy a webáruház mellé egy átvevőhelyi bolthálózatot szervezzünk - így elsősorban a vidéki horgásztársak számára könnyű és olcsó hozzáférhetőséget biztosítva olyan termékekhez, amelyeket kisebb boltok nem tartanak készleten.

Sok sok esti találkozó, számolás és szakmázás után elkészült a Horgász-Zóna üzleti modellje a 2008-as év végén. Végül a szót tett követte és a társaságot 2009. áprilisában alapította meg a három tulajdonos kifejezetten azzal a céllal, hogy megvalósítsák a Horgász-Zóna bolti átvevőhelyes kiszolgálási modellt.

A kezdetek

A Horgász-Zóna horgász webáruház megalkotása előtt is már horgászcikk kereskedéssel foglalkoztunk. 2009-re azonban összeállt egy üzleti elképzelés, amelynek központjában egy webáruház állt, amely kapcsolatban áll számos horgászbolttal, akik átvevőhelyként is funkcionálnak. Elképzeltünk egy világot, amelyben a hozzád legközelebbi horgászboltba rendelsz egy 'fullos' webáruházból szállítási költség nélkül, majd bemész a cuccodért és még szétnézel, ha kell még valami, megveszed a helyszínen.

Ez az elképzelés nem állta ki az idő próbáját, az okokról majd a történészek megemlékeznek :) de a mára a Horgász-Zóna többször megújult 2009 óta!

2009.04.01 Cégalapítás
2009.04.01 Pesti üzlet nyitása
2010.06 Webáruház indítása
2010.07 Budai üzlet nyitása
2011.07 Költözés
2014.07 Költözés
2015 január BŐVÜLÉS: Bait-Tech hazai disztribúció
2017. Pesti üzlet megújulása
2017 október: indul a Horgász-Zóna Instagram fiók
2018. A weboldal megújulása
2018. Amerikai műcsalik óriási választékával bővültünk (YUM, REBEL, ARBOGAST, BOMBER, BOOYAH)
2018 vége-2019 eleje: Budai üzlet megújulása
2019 tavasza: Horgász-Zóna mobilapp indulása (Csak Androidra, keresd a Play áruházban)
2020 január: BŐVÜLÉS: ROD HUTCHINSON hazai disztribúció
2021 tavasza: elindult a SUPER NATURAL termékcsaládunk, ami, visszatértve a régi időkhöz, a kezdetekhez, egy sallag- és feleslegmentes, csak a fogósságra koncentráló termékekből álló kínálat

Sosem úgy gondoltunk magunkra, mint egy webáruház, aki majd olcsóbb lesz mint a másik, aztán majd jó lesz.Mindig lesz olcsóbb, ami sajnos a végén a vásárlónak lesz drága: vagy mert megszűnnek kedvenc boltok, vagy mert se ügyfélszolgálat, se garancia, se semmi.

Természetesen tisztában vagyunk az ár fontosságával :))) Ugyanakkor munkánk fókuszában a segítőkészség áll, azaz pontosabban értéknyújtás a számodra, legyen az szakmai tanács, utánajárás, gyors garanciaügyintézés, segítség a döntéshozásban, stb.

Természetesen a webáruházi iparosmunka mellett sok más dolgot is csináltunk az évek alatt! Itt egy kis visszatekinés :)

Kiállítások, vásárok

Rendszeres résztvevői vagyunk a tavaszi FEHOVA horgászkiállításnak, a tavaszi és őszi Horgászshow-nak valamint a PontyShownak. Büszkék vagyunk arra, hogy 2015 őszén és 2016 tavaszán elnyertük a HorgászShow által meghirdetett "Legszebb stand díjat".

Legszebb stand 2015
Legszebb stand 2015


Egyedi, izgalmas versenyeket szervezünk. Ezek közül a legnagyobb sikerű talán a Black Box pergetőverseny volt, ahol a versenyzők nem hozott, hanem kapott műcsalikkal pergethettek, és csak a sorsolás után, versenyen derült ki, mit lehet használni! A versenyzők egy fekete dobozt kaptak, amelyben benne voltak azok a bizonyos műcsalik. (Black Box beszámoló) A Black Box mintáját azóta mások is alkalmazták, örültünk, hogy utat törhettünk!

Rendszeresen publikálunk szakmai cikkeket a saját online magazinunkban és a legnagyobb horgászújságokban. 2013-ban több szakmai cikkünk jelent meg a Magyar Horgászban, 2014-ben pedig egy sorozatot indítottunk a Sporthorgász hasábjain, ahol Yoko, a japán egyetemista horgászkalandjait olvashattátok, a Sporthorgász történetében először (!) képregény formában.

A Sporthorgász magazin oldalain!
A Sporthorgász magazin oldalain!

Zónások a Yoko képregény világában
Zónások a Yoko képregény világában


Nagy büszkeségünk a method feeder horgászmódszerről szóló 'Method forradalom' című könyvünk, amit a saját boltjaink, webünk és üzleteink mellett a Líra és Alexandra könyvesbolthálózatokban és webáruházakban is megvásárolhattatok. Ennek előzménykönyvecskéje volt a 'Feederbotos horgászat', amit szintén mi követtünk el!

Indul a Forradalom!
Indul a Forradalom!

Ezzel párhuzamosan elindítottuk a Method forradalom mozgalmat, amely célként tűzte zászlajára, hogy minden horgász megismerje a method feeder horgászmódszert. Ennek keretében szerveztük a Method Party rendezvényeinket, folyamatosan jelentetünk meg szakmai írásokat és figyeljük, követjük a method módszer fejlődését.

2015-ben az a megtiszteltetés ért, hogy a Bait-Tech angol csali és etetőanyag gyártó cég minket választott hazai disztribútornak. A márka széles választéka nem csak a feedereknek, hanem a bojlisoknak, sőt még a természetes vizeken horgászóknak is kiváló minőséget kínál. A Bait-Tech termékekkel kapcsolatban rengeteg használati útmutatót, receptet, élménybeszámolót találtok a youtube oldalunkon valamint az online magazinunkban!
Mára már az ország összes komoly feederes horgászboltjában megtalálhatók a Bait-Tech termékek.

Óriási mérföldkő volt a cég életében, hogy adásba került a témafelvezető alkotásunk a Fishing & Hunting csatornán. A Gyors pontyhorgászat - Taktika és stílus című 23 perces filmünk a fél-egy napos pontyhorgászat etetési taktikáit mutatja be, angolos, minimalista stílusban. Köszönjük a pozitív visszajelzéseket, könnyen lehet, hogy lesz folytatás!

Ezt a filmet és még sok más kisvideót, filmet találsz a youtube csatornánkon, böngéssz kedvedre!


Elsőként az országban megjelentünk egy mobilapplikációval is, amely nemcsak értesítéseket küldött az új termékekről, akciókról, magazincikkekről, hanem webáruházként is működött a digitális technikát szerető vásárlóink örömére. Ezt mára már felváltotta az okostelefonokon is kis adatforgalommal pörgő internetes webáruházunk mobilnézete.

2020 januárjában ismét Angliából érkezett egy megtisztelő felkérés: mi lettünk a patinás ROD HUTCHINSON csaligyártó cég hazai disztribútorai! Nekikezdtünk alaposan felderíteni a márkát s tapasztalatainkat pedig folyamatosan megosztjuk a csatornáinkon! Nincs titok, csak KÖZÖS SIKER! 

***

A jelen

Mostanra a budai és pesti saját üzleteink pezsgő szakmai "csomópontokká" váltak, ahol mindig bele lehet hallgatni egy-egy érdekességbe, technikába, és az eladó kollégák is készek bármit megszerelni, megválaszolni. Természetesen az ország minden pontjára házhoz vagy akár GLS csomagpontokra is szállítunk!


Az összes nálunk dolgozó kolléga horgászik, nemcsak a videókon, fényképeken, hanem élőben is megtalálhatók vagyunk a vízpartokon és persze az üzleteinkben is :)

Számunkra nap, mint nap megerősítést jelentenek az elégedett email-es, telefonos visszajelzések, a fogásokról küldött fényképek vagy egyszerűen az oldalunk látogatottságának növekedése. Mi is aktívan horgászunk, és érezzük, hogy az óriási kínálat mennyire nehézzé teszi a választást a vásárláskor. A legtöbb energiát abba fektetjük, hogy szakmailag átlássuk, „megszűrjük”, "szintetizáljuk", azaz emészthetővé tegyük ezt a kínálatot vásárlóink számára. A termékek legmélyebb szintű megismerése mellett a horgászmódszerek állandó tanulása, felfedezése tölti ki mindennapjainkat. Büszkék vagyunk arra, hogy le merjük venni a kínálatból a horgászmédiában esetleg reklámozott, de a saját elvárásainkat meg nem ütő termékeket.

Zónás csapatunk mindent megtesz azért, hogy a vízparton már csak a lényegre kelljen koncentrálnod: a horgászat élvezetére! Hiszen a halat a víz adja, minden másban segít a Horgász-Zóna!

Arcok a Horgász-Zóna weboldal mögött

Tíz kérdéses mini interjú keretében még jobban megismerheted az arcokat a webáruház mögött...

Kezdjük a sort a budai üzlet oszlopval, aki pergető specialista, de nem csak a műcsalikkal, hanem a photoshoppal is ügyeskezű, banner master:

Gabi

A Horgász-Zóna Pest üzlet alapembere, felszerelés és csaliajánló főreferens:

Bazsi

"Method" Zoli, a feeder horgászat elhivatott prófétája, aki nyugodtságával, empátiájával, odafigyelésével kellemes partner ebben a rohanó világban:

Zoli

(Black Cap) Robi, a Horgász-Zóna nagyhal felelőse, távdobó specialista, elhivatott horgász, ám nemcsak a halakról, hanem a hobby szépéségől, a vízparti hangulatról is képes irodalmi stílusban publikálni:

Nagy Robi

A folyóvizek és a cégügyek szerelmese:

Lajos

 


Keress minket személyesen a budai és pesti üzleteinkben vagy a nagy horgászkiállításokon a saját standunkon, vagy akár telefonon és emailen az elérhetőségeinken!

Irány a vízpart, SZABADULJ KI! :)

Sporttársi üdvözlettel,
Horgász-Zóna

 

 

AJÁNLOTT CIKKEK
Horgászat és mentális egészség?

Horgászat és mentális egészség?

2024. március 14. - Horgász-Zóna
Az a bizonyos crankbait

Az a bizonyos crankbait

2024. február 06. - Balogh Gábor
Horgász-Zóna év végi nyitvatartás

Horgász-Zóna év végi nyitvatartás

2023. december 23. - Horgász-Zóna
SUPER NATURAL csalogatóanyagokkal decemberben...

SUPER NATURAL csalogatóanyagokkal decemberben...

2023. december 15. - Nagy Róbert
STORM Wiggle Wart sztori

STORM Wiggle Wart sztori

2023. december 05. - Balogh Gábor
SUPER NATURAL baráti kupa Hévízgyörk

SUPER NATURAL baráti kupa Hévízgyörk

2023. november 08. - Nagy Róbert

ÖRÖMMEL VÁLASZOLUNK A KÉRDÉSEIDRE!
06 70 362 7167
Segítség a döntéshez, infók, változtatás:
06 20 594 9229
Visszaküldés, garancia, szerviz ügyintézés:
hétköznap 8:00-18:00 között
szombaton 9:00-13:00 között
ugyfelszolgalat @ horgasz-zona.hu
Bármilyen ügyben, ami fontos email-ben írd meg!
Horgász-Zóna Buda horgászbolt
1033 Budapest
Szentendrei út 89-95.

Telefon: 06 1 240 5454
Web: horgaszbolt3.hu
Nyitva tartás:
H-P: 10:00-18:00
SZ: 9:00-13:00, V: ZÁRVA
Horgász-Zóna Buda horgászbolt - Térkép
Horgász-Zóna Pest horgászbolt
1138 Budapest
Gyöngyösi sétány 8.
Telefon: 06 1 612 1775
Web: horgaszbolt13.hu
Nyitva tartás:
H-P: 10:00-18:00
SZ: 9:00-13:00, V: ZÁRVA
Horgász-Zóna Pest horgászbolt - Térkép
Árukereső.hu
A hobbid a szakmánk! Tetejére