Felhasználónév: Jelszó:


Regisztráció Elfelejtett jelszó Kedvencek
Keresés
Vissza az áruházba
Bitang rapid peca a Ballistic B-vel
2020. április 30.
Tanács Jani

BITANG RAPID PECA A BALLISTIC B-VEL

Végre volt időm újra pecázni, irány Nógrád megye hegyei! Magamhoz vettem egy édesen krémes Rod Hutchinson pakkot, hogy kiderítsem, szeretik-e a pontyok... aztán kiderült, hogy a Ballistic B ízvilág bé betűje, akár a "bitangot" is jelenthetné!

Zónás horgász a Bait-Tech nemzetközi pontyos csapatában!
2017. október 17.
Horgász-Zóna

ZÓNÁS HORGÁSZ A BAIT-TECH NEMZETKÖZI PONTYOS CSAPATÁBAN!

Örömmel jelentjük be, hogy ezen túl még több és még magasabb színvonalú pontyos hírrel és tudásanyaggal jelentkezhetünk majd! Hogyan? Úgy, hogy Black Cap Robi kollégánkat beválasztották abba a nemzetközi pontyhorgász tanácsadó csapatba, amelynek egy célja van: hogy Te több pontyot fogjál!

Rekord döntés, értékes tapasztalatokkal...
2016. május 05.
Nagy Róbert

REKORD DÖNTÉS, ÉRTÉKES TAPASZTALATOKKAL...

Már április végét írta a naptár, amikor nagy örömömre, egy 48 órás horgászatra nyílt lehetőségem. Barátaimmal újra kedvenc tavunkat céloztuk meg, ahol foglalásunk ezúttal, a tónak egy számunkra még ismeretlen részére szólt...
Palotás 2012… feketén-fehéren II. rész
2012. június 26.
Nagy Róbert

PALOTÁS 2012… FEKETÉN-FEHÉREN II. RÉSZ

…Kényelmes foteljeinkben kifújtuk magunkat. A pakolás és az ilyenkor szokásos izgalmak alaposan lefárasztottak mindhármunkat. A rövidre szabott pihenő után, a közben lassan, de biztosan parázzsá leégő tűzön hozzáláttunk a vacsoránk elkészítéséhez. Ennek fő alkotóelemei az otthonról hozott ízletes húsok és finom zöldségek voltak. Ezt követően újrahúztuk a csalikat Ádámmal, majd mind a hárman felkészültünk az éjszakára.
A hobbid a szakmánk! Tetejére