Felhasználónév: Jelszó:


Regisztráció Elfelejtett jelszó Kedvencek
Keresés
Vissza az áruházba
Tippek és szerelékek fekete sügér horgászatához (és máshoz...)
2019. június 19.
Balogh Gábor

TIPPEK ÉS SZERELÉKEK FEKETE SÜGÉR HORGÁSZATÁHOZ (ÉS MÁSHOZ...)

Érdekelnek a speciális pergető végszerelékek? Ebben az egyedülálló összeállításban nagyon hatékony módszereket mutatunk be, melyeket elsősorban fekete sügérhez ajánlunk, de természetesen a hasonló habitusú ragadozók (sügér, csuka, süllő) is eredményesen üldözhetők velük!

Újdonságok az őszi pergetőszezonra
2018. október 09.
Balogh Gábor

ÚJDONSÁGOK AZ ŐSZI PERGETŐSZEZONRA

Kíváncsi vagy az idei ősz pergető újdonságaira? Új márkák, új termékek, nézz bele!
Kemény rávágások – gumihalas horgászat kapitális sügerekre
2011. december 08.
Horgász-Zóna

KEMÉNY RÁVÁGÁSOK – GUMIHALAS HORGÁSZAT KAPITÁLIS SÜGEREKRE

Dánia ún. brack (félsós) vizeiben szép számmal élnek sügerek, gyakoriak a nagyobb példányok is. Ősszel a sügér csapatok felvonulnak a tengerbe torkolló folyókba és ott tartózkodnak a téli hónapokban is. Otthagyják a táplálékban gazdag brack vizeket és felkeresik az ívóhelyeket. Ezekben az évszakokban ragyogó horgászatban lehet részünk, de a fogás nem mindig könnyű. A sügér rafinált hal, de van egy csali, amelyik nagyon is jól beválik és szépen lehet vele fogni. Ez a Savage Gear Soft 4Play gumihal.
Plasztikozás új szinten: speciális Jika ólmok!
2021. június 02.
Balogh Gábor

PLASZTIKOZÁS ÚJ SZINTEN: SPECIÁLIS JIKA ÓLMOK!

Mindig öröm bemutatni egy újítást, pláne akkor, aminek a létrejötte hozzám kötődik. Nem, nem a Jika-rig módszerében, hanem a hozzá használt ólom létrejöttében. Hogyan emelheted magasabb szintre a gumicsalikkal való pergetést? Mutatom!

Harc a területért
2012. augusztus 07.
Darabos Tamás Zoltán

HARC A TERÜLETÉRT

Miután első fekete sügérre irányuló próbálkozásaim sikerrel jártak Bokodon, úgy döntöttem, hogy próbára teszem horgász tudásomat más tavakon is, ahol ez a ritka ragadozóhal megtalálható. Sajnos, nem túl sok vízterület rendelkezik számottevő feka populációval hazánkban, mondhatnám csak néhány tavacska... Választásom ezúttal a Budakalászon található Omszki tóra esett, amit tömegközlekedéssel jól meg lehet közelíteni. Itt sokáig szabadon folyt a rablás, mert nem volt gazdája a területnek, de az elmúlt évtől már szednek rá napijegyet. :o) Horgász tónak azért nem nevezném, mert a vízi sportot kedvelők, fürdőzők, kutyát fürdetők után sajnos a horgászok érdekei állnak az utolsó helyen és azok alapján, amit ott tapasztaltam, nem is hiszem, hogy ez a közel jövőben változni fog...
Egy tavaszi wobblerezés tanulságai
2019. március 28.
Balogh Gábor

EGY TAVASZI WOBBLEREZÉS TANULSÁGAI

Tavaszi időjárás gyakran megtréfál minket és emiatt elég nehéz biztosra menni. Azért van egy kiskapu, ami sikerrel kecsegtethet! Mégpedig a lassú, relatív kistestű wobblerek vízközt húzva.
A hobbid a szakmánk! Tetejére