Felhasználónév: Jelszó:


Regisztráció Elfelejtett jelszó Kedvencek
Keresés
Vissza az áruházba
Újra FEHOVA vásár a Hungexpon - mivel készülünk?
2019. február 04.
Horgász-Zóna

ÚJRA FEHOVA VÁSÁR A HUNGEXPON - MIVEL KÉSZÜLÜNK?

Évről évre tavaszi pezsgés, forgás a Hungexpon! A FEHOVA keretein belül velünk is találkozhatsz! Mi lesz a standunkon?
Horgász-Zóna ajánlata a FEHOVA-ra!
2017. február 08.
Horgász-Zóna

HORGÁSZ-ZÓNA AJÁNLATA A FEHOVA-RA!

FEHOVA 2017 - a horgászcikkek idei első seregszemléje. Ha meg szeretnéd tapogatni, rázogatni, szagolgatni, rázogatni, tekergetni, macerálni, nos akkor mindenképp ott a helyed! Olvasd el, mi mivel készülünk!
Kora tavaszi feltöltődés - Gyere a FEHOVA-ra!
2014. február 08.
Horgász-Zóna

KORA TAVASZI FELTÖLTŐDÉS - GYERE A FEHOVA-RA!

Minden februárban felteszed magadnak a kérdést: miért menjek ki a FEHOVA-ra? Az elmúlt 8 év (nem politika :) ) alatt egyre szűkült a horgászoknak dedikált terület, a jegyek tekintetében pedig ez a legdrágább a kiállítások között... Azonban még mindig a FEHOVA a legnagyobb általános horgászkiállítás, és ahogy látogató tavaly megfogalmazta: "azért szeretem, mert itt egy helyen olyan választékot tudok átnézni a szezon előtt, amit sehol máshol." És mi mit teszünk hozzá? Ha van egy perced, olvass tovább!
ZÓNA beszámoló: FEHOVA 2013
2013. február 19.
Horgász-Zóna

ZÓNA BESZÁMOLÓ: FEHOVA 2013

Furcsa, nem furcsa, de az idei, már a harmadik FEHOVA kiállítás volt, amelyen a HORGÁSZ-ZÓNA kft. képviseltette magát… Egy pillanatra mi magunk is újra átgondoltuk, átszámoltuk, de így igaz: vállalkozásunk felzárkózott a rendszeres kiállítók sorába! Alapos szervezőmunka és egyeztetések után, szerdán - a „0. napon - valamikor délelőtt 11 óra magasságában végre begördült a furgonunk a HUNGEXPO területére. Az akkor még alaposan kihűlt és üres csarnokban, megkezdtük az eddigi, legszebb „ZÓNA stand” berendezését, felépítését.
FEHOVA 2012
2012. február 22.
Nagy Róbert

FEHOVA 2012

Nem vitás, a február felettébb marcona arcát mutatta azon a szerdai napon, amikor mi „ZÓNÁSOK” megkezdtük a (ki)pakolást és elfoglaltuk standunkat a pavilonban. Az izgatottság és várakozás mellett, jó adag „para” is jellemezte a csapatot, hisz „zöldfülűként”, mi még csupán a második FEHOVÁNKRA készültünk. Az időjárásjelentést hallgattuk egyfolytában és minden rossz hír ellenére, bizakodva vártuk a másnapi megnyitót. Nem tudtuk, mennyien jönnek el ebben a cudar időben, de aggodalmunk – amint később kiderült – teljesen alaptalannak bizonyult. Tény: már hónapokkal a FEHOVA előtt, reklámok tucatja hirdette a rendezvényt és a horgászberkekben amúgy is minden évben – az egyre előrébb hozott dátum ellenére is - igen népszerű ez a négy nap…A hó azonban egyre csak esett, a szél iszonyatos erővel fújt, az utak jegesek voltak, miközben a közlekedés az ország számos helyén szinte a lehetetlenségig fajult... és ekkor mégis, pontban 9 órakor, mint egy várva várt színdarab előtt, a „függöny végre felgördült”.
FEHOVA 2011
2011. március 22.
Nagy Róbert

FEHOVA 2011

Talán az eddigi legszínvonalasabb Nemzetközi fegyver-horgász- vadász kiállításon vagyunk túl, ahol korosztálytól függetlenül kicsik és nagyok egyaránt megtalálhatták a számításukat! Volt idén is minden, ami szem szájnak ingere, az óriási méretű akváriumtól kezdve egészen a harckocsiig…
A hobbid a szakmánk! Tetejére