Felhasználónév: Jelszó:


Regisztráció Elfelejtett jelszó Kedvencek
Keresés
Vissza az áruházba
OKUMA DISTANCE SURF…a távdobás NAGY mestere!
2013. március 27.
Horgász-Zóna

OKUMA DISTANCE SURF…A TÁVDOBÁS NAGY MESTERE!

Az igazán népszerű OKUMA DISTANCE CARP INTEGRATOR orsó után, most örömmel mutatjuk be itt a ZÓNÁN, a „normál elsőfékes” változatokat kedvelő horgászok számára készült, OKUMA DISTANCE SURF 80-as, távdobó modellt! Következzenek a távdobás Nagy mesterei!
OKUMA DISTANCE CARP INTEGRATOR
2013. március 19.
Horgász-Zóna

OKUMA DISTANCE CARP INTEGRATOR

Az OKUMA cég a világ egyik vezető orsógyártó cége. Széles kínálatát böngészve egyik izgalmas orsócsaládra szeretnénk ebben a bemutatóban felhívni a figyelmet. Olyan orsók ezek, amelyek egy kedvező alternatívát kínálnak a nagyot dobós, nagyhalas feeder vagy bojlis módszerek kedvelőinek. Széles dob, erős szerkezet, nyeletőfék, relatív könnyű súly... a részletek pedig a cikkben!
Heti termékajánló- <b>OKUMA TRIO „BAITRUNNER”</b>
2013. február 04.
Horgász-Zóna

HETI TERMÉKAJÁNLÓ- OKUMA TRIO „BAITRUNNER”

Ezen a héten egy rendhagyó termékajánlóra kerül sor. Az apropó ezúttal a FEHOVA kiállítás közelsége. A HORGÁSZ ZÓNA kft. 2013-ban is részt vesz ezen a nagyszabású seregszemlén, ahová ezúttal is, sok szeretettel invitálunk meg, minden kedves érdeklődőt!
OKUMA POWER-LINER 865
2012. augusztus 28.
Nagy Róbert

OKUMA POWER-LINER 865

A minap egy kedves barátom kért tőlem tanácsot, mert egy megbízható, nyeletőfékes orsót szeretett volna magának vásárolni. A telefonban aztán hosszasan taglalta az elvárásait. Ezek között olyanok szerepeltek, mint: nagyméretű fém dob, megbízható nyeletőfék rendszer, relatív kicsi súly, megfizethető ár, hogy csak a legfontosabb feltételeket említsem. Rövid gondolkodás után elmondtam a véleményemet és barátom figyelmébe ajánlottam az OKUMA POWER-LINER 865-öt! Azt mondta, hogy még nem is hallott róla… Ez így igaz, ez az orsó nem kapott sose nagy reklámot a magazinokban, de érdemes megismerni, ahogy majd mindjárt kiderül a következőkben.
Okuma Longbow 65
2011. december 01.
Horgász-Zóna

OKUMA LONGBOW 65

Sokan sok mindent írtak már az OKUMA Longbow orsókról (sajnos téves információkat is!), most szeretnénk egy áttekintő, kizárólag a használati szempontokat figyelembe vevő bemutatót adni. „Jó az öreg a háznál” – szokták mondani, és illik is ide ez a mondat. Lássuk, miért is?
A hobbid a szakmánk! Tetejére