Felhasználónév: Jelszó:


Regisztráció Elfelejtett jelszó Kedvencek
Keresés
Vissza az áruházba
OKUMA horgászbot és- orsó bemutató nyílt hét
2024. április 19. Balogh Gábor

OKUMA HORGÁSZBOT ÉS- ORSÓ BEMUTATÓ NYÍLT HÉT

Két héten keresztül egy helyen az OKUMA horgászbot és orsó kínálata! 2 hét békés halas - 2 hét pergető kínálat bemutató a Horgász-Zóna budai üzletében. Részletek a cikkben!

Horgászat és mentális egészség?
2024. március 14.
Horgász-Zóna

HORGÁSZAT ÉS MENTÁLIS EGÉSZSÉG?

Régóta kutatják, de az érintettek a saját példáikkal is alátámaszthatják, milyen pozitív hatásokkal jár a természetben töltött idő. A horgászhobbi, ennél fogva, az egyik legősibb "gyógyszer", ezt mi horgászok a saját bőrünkön tapasztaljuk alkalomról alkalomra. Mi lenne, ha azoknak az embertársainknak, akiknek bár szükségük lenne rá, de nem ismerik ezt a hobbit, a horgászatot mint gyógykezelést/ gyógyulást támogató tevékenységet ajánlaná , azaz "felírná" a doktor "receptre"? 

Jelzi a vihart és finom: réticsík, avagy az év hala 2024-ben!
2024. február 16.
Horgász-Zóna

JELZI A VIHART ÉS FINOM: RÉTICSÍK, AVAGY AZ ÉV HALA 2024-BEN!

Gondoltad volna, hogy a réticsík Európában valószínűleg az első hal volt, amelyet különböző edényekben tartottak a házakban, mert képes volt a vihart már 24 órával előre jelezni? Tudtad, hogy a 19. századig a magyar halászat nagy hagyományokkal rendelkező, különleges ágazatát jelentette a „csíkászat”? Ismerkedj meg közelebbről is ezzel a nem mindennapi élőlénnyel, amely történelmi múltja és különleges élettani sajátosságai révén érdemelte ki az Év hala címet az idei évben!

Az a bizonyos crankbait
2024. február 06.
Balogh Gábor

AZ A BIZONYOS CRANKBAIT

Duna magas vízállása miatt hamarabb kezdtem meg a felszerelésem ellenőrzését, rendet rakni a wobblerek között, amikor szó szerint kezembe akadt egy igazi forradalmár. Egyik-másik wobblernek igen szép története van, és némelyiknek még nem is ért véget, ilyen a Big-O!

Fenntartható horgászat útjai - MOHOSZ-MATE egyeztetés
2024. január 24.
Horgász-Zóna

FENNTARTHATÓ HORGÁSZAT ÚTJAI - MOHOSZ-MATE EGYEZTETÉS

Nagy örömmel tesszük közzé a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem delegált vezetőjének a horgászat jövőjével kapcsolatosan a MOHOSZ vezetőivel tartott egyeztetés sajtóközleményét!

Horgász-Zóna év végi nyitvatartás
2023. december 23.
Horgász-Zóna

HORGÁSZ-ZÓNA ÉV VÉGI NYITVATARTÁS

Kellemes Ünnepeket kívánunk! Legyen minden békésebb, meghittebb - nyugodtabb! Az üzleteink nyitvatartásával kapcsolatos részleteket ebben a cikkben olvashattok.

SUPER NATURAL csalogatóanyagokkal decemberben...
2023. december 15.
Nagy Róbert

SUPER NATURAL CSALOGATÓANYAGOKKAL DECEMBERBEN...

Hideg front, meleg front, fagy, eső, hó, egy kis napsütés, nagy szél és áradó folyók... Eddig összevissza alakul a decemberi időjárásunk. Miközben az év gyorsan elszaladni készült, Dávid barátommal úgy döntöttünk: még egy utólsó közös pecára indulunk.

A hobbid a szakmánk! Tetejére