ZÓNA A nagy wok szakácskönyv





- Tökéletes első wokos szakácskönyv
- Könnyen és gyorsan elkészíthető kínai receptek
- Általános, hasznos tudnivalók a wokozásról
- A saját példányunk már rommá van foltozva, lapozva
Márka |
ZÓNA
|
Cikkszám | NWSZ (ZONNWSZ) |
Forgalmazó |
Horgász-Zóna Kft. Cím: 1033 Budapest Szentendrei út 89-95
Web: www.horgasz-zona.hu E-mail: ugyfelszolgalat@horgasz-zona.hu |
Egységár | 1 darab = 4.500 Ft |



Ide kattintva felteheted a termékkel kapcsolatos kérdésedet és a Zóna szakértői válaszolnak rá.

Lehet része a vízparti felszerelésnek egy receptkönyv? Véleményünk szerint igen, sőt, annak aki a horgászaton kívül a "táborozás" jelleget is élvezik, szuper élmény lesz a főzögetés rész is!
Naomi Imatome-Yun: A nagy wok szakácskönyvét személyes tapasztalatból is ajánljuk, nemcsak hogy tele számunkra is nagyon könnyen elkészíthető ízletes receptekkel, hanem ezen kívül számos tanácsot, tippet tartalmaz a wokozásról, ami induláshoz remek mankót jelent!
A kínai ételek "amerikai" vonalát képviselik, ahol az eredeti, sokszor bonyolultabb ázsiai recepteket elkészítési módban leegyszerűsítve készíthetjük el gyorsabban, könnyebben de ugyanolyan (na jó hasonlóan) ízletesen.
Hogyan használd a vízparton? Mindenképpen még otthon válassz ki néhány receptet és szerezd be a hozzávalókat. Sok olyan recept van benne, amihez a szükséges cuccok és kis táskában elférnek! Aztán már csak rakj egy tüzet vagy izzítsd be a gázégődet :)
A könyvről:
Kínait rendelni könnyű - de nem a legegészségesebb és nem is a legolcsóbb módja, hogy otthon élvezhessük a finom kínai ételeket. Ezzel az egyszerű szakácskönyvvel és egy nagyszerű wokkal felszerelkezve gyorsabb, egészségesebb és olcsóbb lesz otthon kínait főzni, mint rendelni!
A nagy wok szakácskönyv segít tökélyre vinni a kínai éttermi ételek főzését ebben a sokféleképpen használható edényben - extra só, olaj vagy ízfokozó nélkül!
Naomi Imatome-Yun gasztronómiai író és szerkesztő, munkáit a Dining Out, a USA Today és az Art Culinaire közli rendszeresen. Az about.com gasztronómiai szakértőinek egyike.
A tartalomból:
- A wok kiválasztásának, beavatásának és ápolásának fortélyai
- Képes útmutatók a batyu, a tojástekercs és a vuntun hajtogatásához
- Érdekes történetek az olyan ételek eredetéről és amerikai újjászületéséről, mint a tojásleves és a szerencsesüti
- Címkék a receptekhez, hogy könnyebben választhassunk, ha kevés az időnk vagy a pénzünk
- Tippek, hogyan helyettesítjük az alapanyagokat, spóroljunk időt, tegyük egészségesebbé vagy csípősebbé az ételt
Hadd izzon a wok!
Termékadatok:
Cím: A nagy wok szakácskönyv
Eredeti cím: Essential Wok Cookbook
Szerző: Naomi Imatome-Yun
Kiadó: Alexandra Kiadó
Oldalak száma: 152
Megjelenés: 2021. március 17.
Kötés: Kartonált
ISBN: 9789634479383
Méret: 235 mm x 191 mm x 10 mm