Felhasználónév: Jelszó:


Regisztráció Elfelejtett jelszó Kedvencek
Keresés
Vissza az áruházba
Horgászbottal Görögországban
2011. január 09.
Darabos Tamás Zoltán

HORGÁSZBOTTAL GÖRÖGORSZÁGBAN

Borongós, latyakos időnk van. A vizek magasak és zavarosak. Ezen sajnos nem tudunk javítani, de egy kis nyári hangulatot szeretnék varázsolni a következő cikkel.
A Tökéletes Horgász… nyomában
2011. január 04.
Nagy Róbert

A TÖKÉLETES HORGÁSZ… NYOMÁBAN

Amikor az időjárás bekényszerít a meleg szobába - internet ide, internet oda - előszeretettel veszem le könyvespolcomról az évek alatt felszaporodó horgászattal, halakkal, természettel foglakozó könyveim valamelyikét. Az idei karácsony is hozott egy-két fagyokkal „megáldott” napot, így némi fahéjjal és szegfűszeggel elkészített forralt borral felvértezve merültem alá ismét a papírra nyomtatott irodalom klasszikus világába. Itt az I. részben, kissé rendhagyó módon, egy XVII. században íródott könyvhöz készítettem kedvcsinálót, azt remélve minél többen kaptok inspirációt az elolvasásához. Terveim szerint a további részekben a könyv érdekesebb témáit adom majd közre, itt a Horgász- Zóna „hasábjain…”
Sándorfalva kupa
2011. január 02.
Horgász-Zóna

SÁNDORFALVA KUPA

Kiss Tibor kérésére tesszük ki a 2011-es Sándorfalva Kupa (bojlis verseny) versenykiírást
DAIWA és CORMORAN
2010. december 13.
Nagy Róbert

DAIWA ÉS CORMORAN

Amikor tavaly újjászerveződött a hazai Daiwa és Cormoran márkaképviselet, már sejteni lehetett, hogy Magyarországon is - ahogy a világ számos más országában – hamarosan zajos sikereket könyvelhet majd el. A két márka a Magyar horgászok számára persze nem ismeretlen, hiszen ki ne emlékezne a régebbi remek Daiwa botokra és orsókra… Bizonyára sokan kedvelték, szerették meg a Cormoran termékeket is az elmúlt évek alatt. Egyfajta reaktiválásról beszélhetünk tehát, ami a piac diktálta gyors tempó miatt, már igencsak időszerűvé vált. Így nem csupán a véletlen műve, hogy itt a Horgász-Zónán is egyre több és újabb Daiwa és Cormoran termékkel találkozhat a tisztelt érdeklődő nap, mint nap! Köszönhetően ez, az éppen annyira új és fiatal, mint célratörő hazai képviseletnek és persze annak a nagy-nagy érdeklődésnek, amelyet a honi horgászok mutatnak e termékek iránt. Igyekszünk tehát, itt a Zónán a 2011-es évben is színvonalas DAIWA és CORMORAN termékekkel, precíz kiszolgálással és naprakész információkkal szolgálni mindenkinek.
II. Kéthely Feeder Kupa
2010. november 22.
Vörös Zsolt

II. KÉTHELY FEEDER KUPA

November 14-én került megrendezésre a II. Kéthely Feeder Kupa. Ahogy a verseny neve is mutatja, a feeder és picker botoké volt a főszerep A rendezvénynek a kéthelyi bányató adott otthont. A tó fő hala a ponty, de megtalálható mellette a kecsege, koi ponty, amur, süllő, lénai tok is. 2007-ben került kialakításra a tó mai formája, és ezt követően kezdődött meg a telepítés is. Halban gazdag, hétköznapi horgász számára is csodálatos élményeket nyújtó hely, szép és gondozott környezettel.
II. Kéthely Feeder Kupa
2010. október 27.
Horgász-Zóna

II. KÉTHELY FEEDER KUPA

A verseny szervezőjének kérésére tesszük ki a II. Kéthely Feeder Kupa versenykiírását. A versennyel kapcsolatosan további tájékoztatást Vörös Zsolt (06-30-902-2608) tud adni vagy a fórumban lehet kérdezni, élménybeszámolni. Ha mi megyünk, akkor a korábban bemutatott rövid előkés szerelékkel szállunk csatába :)
A hobbid a szakmánk! Tetejére