Felhasználónév: Jelszó:


Regisztráció Elfelejtett jelszó Kedvencek
Keresés
Vissza az áruházba
Vén akácok árnyéka...
2016. szeptember 20.
Szekeres Tibor

VÉN AKÁCOK ÁRNYÉKA...

Nyár végi hajnal ébreszt, vasárnap van. Végre nem kell versenyre rohanni, a felszerelés mennyisége is lazábbra van véve és már az autóban vár. A tavacska csak pár kilométer, ha nem sietek is alig tíz perc. Ahogy haladok az úton, mellettem a Tápió-vidék rétjei és nyárfásai földöntúli párában úsznak.
Wild Carp Lake – A természet ölében
2016. szeptember 16.
Pop Attila

WILD CARP LAKE – A TERMÉSZET ÖLÉBEN

Nagy Tibor meghívására érkeztem a vértessomlói Wild Carp Lake -re, ahol a pontyok igazán vadul harcoltak a zsinór végén. A bemutatni kívánt, Budapest és közeli horgászvizek első állomása volt ez számomra, ahol még nem horgásztam. Már az idevezető út is egy külön élmény azoknak, akik hozzám hasonlóan szeretnek a kacskaringós utakon a fák összeölelkezett lombjai alatt autókázni...
Methodos kispontyok
2016. szeptember 09.
Bene János

METHODOS KISPONTYOK

Bene Jani legújabb beszámolójában leírja hogyan próbálta ki először a kiakasztott zsinóros method feeder horgászatot. Milyen jól is telik a horgásznap, ha állandóan fárasztasz! :)
I. Method Feeder Országos Bajnokság beszámoló
2016. augusztus 10.
Szekeres Tibor

I. METHOD FEEDER ORSZÁGOS BAJNOKSÁG BESZÁMOLÓ

Július első hétvégéjén a Maconkai-víztározó gáti versenypályája adott otthont az I.Method Feeder Országos Bajnokságnak. A majd hetven fős mezőny nem szűkölködött kiváló ellenfelekben, a pálya sokarcúsága is kiváló versenyt ígért...
Kendermag turbó
2016. május 26.
Szekeres Tibor

KENDERMAG TURBÓ

Egyik kedvencem, az Envy Green method mix alapját halibut pellet és kendermag őrlemény képezi. Mindkettőt kedvelik a pontyok, hát ha még szemezgethetnek is a vonzó ízfelhőben...Egy olyan methodos keveréket szeretnék bemutatni, melynek darabos összetevői garantálják a nagytestű halak folyamatos helyben tartását. A Hemp&Halibut jellegre további adalékokkal ráerősítve olyan anyagot kapunk kézhez, amely bármelyik pontyos vízen megállja a helyét!
Hobbihorgász vagyok, hódítani akarok!
2016. május 18.
Horgász-Zóna

HOBBIHORGÁSZ VAGYOK, HÓDÍTANI AKAROK!

Nehéz a dolga annak, aki csak egy pár alkalomra szeretne horgászfelszerelést választani. Egy nyaralás, egy baráti összejövetel vagy pár alkalom a nyári szünetben – ennyi fér bele és teljesen logikus gondolat, hogy erre nem kellene egy havi fizut elkölteni. Mégis, a horgászat a sikerről (is) szól, a halfogás öröméről, vagy legalább is annak esélyéről. Hogyan fér össze ez a kettő? Erről szól a cikkünk!
A hobbid a szakmánk! Tetejére